koelscher 28.05.10, 22:00 Moze mi ktos, qrwa, wylozyc LOPATOM, po ch.. w Smolensku ARCHEOLODZY i GEOFIZYCY ???!!! k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessi_a Re: Prosba 29.05.10, 08:40 mieli zginac jak dinozaury...to i arecholodzy potrzebni od zaraz. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Prosba 29.05.10, 14:23 Archeolodzy nie szukaja dinozaurow. Popros januszka, by ci wytlumaczyl, jak nazywaja sie ci specjalisci Odpowiedz Link
donnerbalken problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 08:42 koelscher napisał: Cytat > Moze mi ktos, qrwa, wylozyc LOPATOM, po ch.. w Smolensku > ARCHEOLODZY i GEOFIZYCY ???!!! > > k-r Nu, Problem jest bardziej skomplikowany, aniżeli gwałcenie Copy Right. Po co Ci więc tłumaczyć, skoro i tak nie zrozumiesz? Myślisz może, Pikus, że forumowicze nie mają lepszego zajęcia? Na beznadziejne przypadki nie warto inwestować czasu... Ot co... PS Pikus! Zajmij się lepiej dozorem swoich kucharzy, aby zupy nie przypalili... Mam nadzieję, że Ci ten problem łopatologicznie wyklarowałem... Ot co... Odpowiedz Link
jessi_a Re: problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 09:03 A Ty co, lewa noga wstales? Odpowiedz Link
donnerbalken Lewą czy prawą, ja w zabobony nie wierzę! 29.05.10, 09:23 jessi_a napisała: > A Ty co, lewa noga wstales? > ======================================= Lewą czy prawą, ja w zabobony nie wierzę! Ale wierzę, że można lepszą kindersztubę na forach wprowadzić... Ja nie dałem rady, może Ty wytłumaczysz Jeckiemu to z kopiowaniem obcych tekstów? Bardzo proszę... Odpowiedz Link
jessi_a Re: Lewą czy prawą, ja w zabobony nie wierzę! 29.05.10, 09:42 mile jest wskazanie zrodla, no coz nie podal, to chyba mial powod ku temu. Z koniem sie nie kopie. PS Nie podpisalabym sie pod tym tekstem. Odpowiedz Link
donnerbalken Wyciąg z Netykiety... 29.05.10, 10:17 jessi_a napisała: Cytat > mile jest wskazanie zrodla, no coz nie podal, to chyba mial powod ku temu. > Z koniem sie nie kopie. > > PS Nie podpisalabym sie pod tym tekstem. > Wyciąg z Netykiety Cytat Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a więc i na Forum Gazeta.pl. Czego unikać: Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. PS Niektórzy uważają, że nie przestrzeganie przepisów jest bardo cool... Szczególnie, gdy się pochodzi z Polski, gdzie przepisy poprzez stulecia były ustalane poprzez okupantów i rozbiorców... Patriotycznym obowiązkiem było olewanie przepisów... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 09:41 jessi_a napisała: > A Ty co, lewa noga wstales? > On ma obie lewe. On ma wszystko lewe - beznadzieja. Ale skoro emerytowany kapuś tak grzecznie prosi, to musisz się wziąć za to chamstwo na forum. Odpowiedz Link
jessi_a Re: problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 09:47 Forumy na gazecie czy tez innym onecie sa moim zdaniem na bardzo niskim poziomie. Wiec nie bede walczyc o poziom mojego podforum forum gazeta. Taka jest spolecznosc forum i ona tworzy jego atmosfere. Nie bede niczego narzucac. Bulka przez bibulke dworuje na forach zamknietych. Odpowiedz Link
koelscher Re: problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 10:29 Jak dotad 8 (osiem) postow - zaden ad rem... k-r Odpowiedz Link
donnerbalken Re: problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 10:37 koelscher napisał: > Jak dotad 8 (osiem) postow - zaden ad rem... --------------------------------- Odpowiedz Link
jessi_a Re: problem łopatologicznie wyklarowałem... 29.05.10, 10:38 przemyj oczka rumiankiem prosze. Karnie z ranca odpowiedzilam, dlaczego? W ogole to czekanie na wynik sledztwa katastrofy pod Smolenskiem nudzimnie juz. Czekam i czekam, na werdykt, ze to LK winny. Odpowiedz Link
donnerbalken jakieś kumoterskie connections? 29.05.10, 10:52 jessi_a napisała: Cytat > przemyj oczka rumiankiem prosze. Karnie z ranca odpowiedzilam, dlaczego? Wy oboje macie jakieś kumoterskie connections? Jessia ma gratisowo prawo to reserve a table? Odpowiedz Link
donnerbalken Serdecznie dziękuję za poparcie! 29.05.10, 10:34 ja.nusz napisał: Cytat > On ma obie lewe. On ma wszystko lewe - beznadzieja. Podobnie jak prezydent USA, Obama... Cytat > Ale skoro emerytowany kapuś tak grzecznie prosi, to musisz się wziąć za to chamstwo na forum. Serdecznie dziękuję za poparcie! Ale kapusiować, to ja i na emeryturze dalej kapusiuję. Mimo, że Hamburskie Reminiscencje były przeznaczone dla innego grona czytelników. Bramy Tryumfalne były także przeznaczone dla innego grona odbiorców, a pierdolona rzepa je skapusiowała... Dlatego ja tej kapusiowskiej rzepy bardzo nie lubię... Ot co... Odpowiedz Link
drugiich archeolodzy i geofizycy są nie po chuja, 29.05.10, 10:54 lecz żeby znaleźć na miejscu katastrofy WSZYSTKIE przedmioty materialne związane z samolotem, załogą i pasażerami. Nikt lepiej niż oni nie potrafi grzebać w ziemi. Odpowiedz Link
koelscher Re: archeolodzy i geofizycy są nie po chuja, 29.05.10, 11:16 Acha ! - Archeolog jest specjalista od czesci tupolewa... Geofizyk zapewne znajdzie najrychlej prakujacy duzy palec lewej nogi Euzebiusza D. ...... k-r Odpowiedz Link
koelscher Re: z idiotami nie dyskutuję. 29.05.10, 11:31 Piknie. To zapewne podobni do ciebie nieidioci uzywaja koronnego argumentu: "z idiotami nie dyskutuję"... Zalosc. k-r Odpowiedz Link
donnerbalken Pan Dyrektor: " z idiotami nie dyskutuję." 29.05.10, 11:33 I bardzo słusznie... Odpowiedz Link
jessi_a Re: archeolodzy i geofizycy są nie po chuja, 29.05.10, 11:37 eee nawet i ich nie chca wpuscic pogrzebac. Odpowiedz Link
donnerbalken Tu na forum mamy inne formy bycia... 29.05.10, 11:55 koelscher napisał: Cytat > Acha ! - Archeolog jest specjalista od czesci tupolewa... > Geofizyk zapewne znajdzie najrychlej prakujacy duzy palec lewej nogi Euzebiusza > D. ...... > k-r W ten sposób możesz rozmawiać ze swymi kucharzami. Tu na forum mamy inne formy bycia... Ot co.. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Tu na forum mamy inne formy bycia... 29.05.10, 11:58 donnerbalken napisała: > Tu na forum mamy inne formy bycia... > > Ot co.. Zgadza się - poszedł won do latryny - tam jego miejsce!! Ot co.. Odpowiedz Link
jessi_a Re: archeolodzy i geofizycy są nie po chuja, 29.05.10, 11:39 pytanie, tylko po co? Wedlug bumagi "ponownie przeszukano i nic nie znaleziono". Odpowiedz Link
drugiich po to żeby Ciebie uspokoić! 29.05.10, 14:19 zawsze się znajdzie jakiś niedowiarek, który może powiedzieć "gdyby posłali saperów, to by znaleziono zapalnik od bomby, którą Rosjanie zdetonowali na pokładzie". Twoja teoria spiskowa nabiera rumieńców. Nawet archeologów nie chcą wpuścić, żeby pogrzebali sobie. Coś ukrywają Odpowiedz Link
jessi_a Re: po to żeby Ciebie uspokoić! 29.05.10, 17:14 a kto teraz odpala bombe. Sa inne inteligentniejsze sposoby. To nie teoria spiskowa ale fakt. Faktem jest, ze archeolodzy nie maja jeszcze pozwolenia, chodziasz w gotowosci sa od 18 (sic!) kwietnia. Kreml zwleka z decyzja. Odpowiedz Link
drugiich buj siem boga! tak szybko się zmobilizowali? 29.05.10, 18:34 szybciej niż Pogotowie Górnicze I dlaczego Kreml ma ich wpuścić? Pominąć wszelkie procedury administracyjne? Na grzebanie i poszukiwanie "skarbów" na obcej ziemi potrzebne są koncesje. Nawet Prezydent nie ma takiej władzy żeby ominąć przepisy. I dlaczego miałby to czynić? Za dowcipy o Rosjanach, za kacapów? Już to, co do tej pory Rosjanie uczynili spotyka się z krytyką, niedowierzaniem i nieufnością moherów. Paczpani, jusz one tak bezinteresownie tego nie robią! Oczywiście Belweder i Sejm postąpiliby inaczej. Apeluję o zdrowy rozsądek! Odpowiedz Link
jessi_a Re: buj siem boga! tak szybko się zmobilizowali? 29.05.10, 21:54 Ano dlatego ma ich wpuscic, bo Tusku przed kamerami obiecywal. >Już to, co do tej pory Rosjanie uczynili spotyka się z krytyką,niedowierzaniem > i nieufnością moherów. Krytyka jest ze wszystkich stron, zreszta sluszna, bo to sledztwo w wykonaniu MAKa i tego prokuratora na Cz to jakas kpina jest. Odpowiedz Link
drugiich gutes Rad ist teuer! 29.05.10, 22:53 zanim obiecywał, to nie "interesował" się pracami prokuratury, w zupełności zgodnie z jurysdykcją. Musiał wyborców uspokoić. Też jest źle. Twoje odczucia, że śledztwo to jakaś kpina jest, wypływają z subiektywnego poczucia moralności. Nie wiesz wszystkiego, nie masz dostępu do materiałów śledczych, może Rosjanie chcą uchronić pośmiertny autorytet Lecha Kaczyńskiego? Ja dałem sobie na wstrzymanie. Rozmawiałem z przyjaciółmi i znajomymi w Polsce. Gdy będą ostateczne i oficjalne wyniki śledztwa (nawet USA były wciągnięte) to nie powiem, a nie mówiłem. A prywatnie to żal mi Jurka Sz. Odpowiedz Link
jessi_a Re: gutes Rad ist teuer! 29.05.10, 23:02 nie lubie sie powtarzac. forum.gazeta.pl/forum/w,51283,112153563,112167656,Re_problem_lopatologicznie_wyklarowalem_.html Odpowiedz Link
drugiich a nie jest? 29.05.10, 23:10 aż tak szczegółowo nie czytam wpisów. I Ty chcesz być Sprachmittlerin, jeżeli nie potrafisz się powstrzymać od subiektywnych sądów? Odpowiedz Link
jessi_a Re: a nie jest? 30.05.10, 12:22 ja nic i nikogo nie osadzam. Zdaje mi sie, ze logike zdales dopiero za trzecim podejsciem Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Prosba 29.05.10, 21:05 Noszqrfa, nie wiesz? Twoi koledzy z konspiry też chcą się pożywić. Ty masz swoje hausgemachte Pommes w Wuppertalu. Oni niestety muszą grzebać w śmietnikach na obczyźnie, żeby przetrwać i nakarmić swoje rodziny. k. koelscher napisał: > Moze mi ktos, qrwa, wylozyc LOPATOM, po ch.. w Smolensku > ARCHEOLODZY i GEOFIZYCY ???!!! > > k-r Odpowiedz Link
koelscher Re: Prosba 29.05.10, 21:45 Nie moga wziac przykladu z ciebie i wyciskac z kur jajek ? k-r Odpowiedz Link