zbyfauch 04.06.10, 09:59 Z maniackim uporem udaje współczucie dla "umęczonego narodu palestyńskiego", jakby ktokolwiek wierzył, że kieruje nim cokolwiek innego niż kliniczna nienawiść do Żydów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Krokodyle łzy Kebaba. 04.06.10, 10:38 jessi_a napisała: > Alez Ty sie musiales wkurzyc. O tyle o ile, niemniej denerwuje mnie, że ten bałwan każdy wątek zasrać musi swoim rasistowskim spamem. Tym bardziej jeśli to wątek założony przeze mnie. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Krokodyle łzy Kebaba. 04.06.10, 10:48 zbyfauch napisał: Cytat > Tym bardziej jeśli to wątek założony przeze mnie. Tu każdy może pisać. Ty także... Mamy wolność słowa... Pierwszy stanę w Twojej obronie, gdyby Ci to ktoś zakazał... Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken prosił wszystkich, aby Kebaba olewać... 04.06.10, 10:25 zbyfauch napisał: Cytat > Z maniackim uporem udaje współczucie dla "umęczonego narodu > palestyńskiego", jakby ktokolwiek wierzył, że kieruje nim cokolwiek > innego niż kliniczna nienawiść do Żydów. A dlaczego Ty nie słuchasz Pana Dyrektora? (tego z nieumytym ch(...), prosił wszystkich, aby Kebaba olewać... Kauft nicht bei (...) Nie pamiętasz? Odpowiedz Link
donnerbalken A tu następny z kliniczną nienawiścią... 04.06.10, 10:43 zbyfauch napisał: Cytat > Z maniackim uporem udaje współczucie dla "umęczonego narodu > palestyńskiego", jakby ktokolwiek wierzył, że kieruje nim cokolwiek > innego niż kliniczna nienawiść do Żydów. > A tu następny z kliniczną nienawiścią... Wyraźnie widać krew na ustach... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu następny z kliniczną nienawiścią... 04.06.10, 10:51 donnerbalken napisała: > Wyraźnie widać krew na ustach... O, grzeczny dziad. Tu możesz dziadu wklejać swoje chore fotki i linki. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: A tu następny z kliniczną nienawiścią... 04.06.10, 10:59 zbyfauch napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > Wyraźnie widać krew na ustach... > > O, grzeczny dziad. > Tu możesz dziadu wklejać swoje chore fotki i linki. > Cordial thanks! Odpowiedz Link
donnerbalken O typach z kliniczną nienawiścią... 04.06.10, 10:55 donnerbalken napisała: Cytat > zbyfauch napisał: > > Cytat > > Z maniackim uporem udaje współczucie dla "umęczonego narodu > > palestyńskiego", jakby ktokolwiek wierzył, że kieruje nim cokolwiek > > innego niż kliniczna nienawiść do Żydów. > > > > > > > > A tu następny z kliniczną nienawiścią... > > Wyraźnie widać krew na ustach... > Nu, jeśli ktoś nie wierzy, niech tu poczyta... Także w archiwum... Bardzo ciekawe rzeczy... O typach z kliniczną nienawiścią... Odpowiedz Link
jureek Re: Krokodyle łzy Kebaba. 04.06.10, 17:33 www.rp.pl/artykul/489102_Kolakowska__Medialny_triumf_terrorystow.html Odpowiedz Link
donnerbalken Ile Rezolucji ONZ-tu Izrael zwyczajnie olał? 04.06.10, 18:03 jureek napisał: Cytat > www.rp.pl/artykul/489102_Kolakowska__Medialny_triumf_terrorystow.html Nu, ciągle to samo... Kto coś powie na obronę Palestyńczów, ktoś jest razem w żałobie z rodzinami zamordowanych, "kieruje nim cokolwiek innego niż kliniczna nienawiść do Żydów." Przestępstwa Izraela zamiatamy ładniutko pod dywanik. Ile Rezolucji ONZ-tu Izrael zwyczajnie olał? Wielka obraza Majestatu, gdy się takie pytania stawia!!! Jedyne państwo na świecie, które sobie na taką chucpę pozwala... ...obok Korei Północnej... Odpowiedz Link
donnerbalken Faszyści z ONZ-tu... 04.06.10, 18:23 Ungefähr 9.480.000 Ergebnisse (0,21 Sekunden) Faszyści z ONZ-tu Odpowiedz Link
donnerbalken Obraza Majestatu...Po angielsku: 04.06.10, 18:37 a list of United Nations resolutions Po angielsku: Ungefähr 117.000.000 Ergebnisse Tak, tak Panie Zbychu! ONZ może Wam skoczyć na Niedomytego! Wszędzie nienawistni kliniczni faszyści! Odpowiedz Link
jureek Re: pomyslał by kto, jaki ten Asiek miłośnik ONZ 04.06.10, 18:55 W przypadku Afganistanu też w pełni się zgadzasz z mandatem ONZ? Popierasz kontrole irańskich instalacji atomowych przez inspektorów ONZ? Protestowałeś, gdy Iran tych inspektorów wyrzucał? Czy ONZ jest tylko wtedy dobre, gdy jest antyizraelskie? Jura Odpowiedz Link
donnerbalken głównym finansistą tego poronionego pomysłu. 05.06.10, 07:35 jureek napisał: Cytat > W przypadku Afganistanu też w pełni się zgadzasz z mandatem ONZ? Popierasz > kontrole irańskich instalacji atomowych przez inspektorów ONZ? Protestowałeś, > gdy Iran tych inspektorów wyrzucał? > Czy ONZ jest tylko wtedy dobre, gdy jest antyizraelskie? > Jura Natychmiast zbombardować to pierdulstwo! Jak wszędzie, Niemiszki są głównym finansistą tego poronionego pomysłu. Za te pieniądze lepiej zbudować kilka żłobków i Kindergartenów. Oraz otworzyć ponownie, pozamykane pływalnie. Ot co! Q.M.!!! PS IDF mają najlepsze lotnictwo na świecie. Na co jeszcze czekamy? Odpowiedz Link
donnerbalken Kliniczny faszysta melduje się do porannego apelu 05.06.10, 08:12 Znalazłem bardzo fajny portal dla czytelników naszego forum... Zaraz pojawi się tu Pan Zbychu z oskarżeniami, że tylko kliniczni faszyści są wstanie takie portale znaleźć.. Tak, tak Panie Zbychu! Faszystowskie zmory nocne na każdym kroku... Za każdym rogiem się ukrywają... Bądź czujny! PS I ja ONZ nienawidzę! Odpowiedz Link
donnerbalken Nawrócona faszystka... 05.06.10, 09:22 Nawrócona faszystka wygłasza pro Izraelskie teorie... I to w skrajnie prawicowo-faszystowskim i antysemickim wydawnictwie. (Wyczytane w Góglu) Kopp Verlag PS Dlaczego tego wydawnictwa nie zamkną? PS Dotyczy dzisiejszych wiadomości z 5.06. 2010 Przed kilku miesiącami kupiłem za namową Marysi "Vorsicht Bürgerkrieg", niejakiego Udo Ulfkotte, nie wiedząc, że to było wydane poprzez Kopp Verlag. Wyłączam kompjuter i pędzę do spowiedzi świętej... Odpowiedz Link
donnerbalken I znowu dałem się nabrać... 05.06.10, 09:47 donnerbalken napisała: Cytat > > Przed kilku miesiącami kupiłem za namową Marysi "Vorsicht Bürgerkrieg", niejakiego Udo Ulfkotte, nie wiedząc, że to było wydane poprzez Kopp Verlag. > I znowu dałem się nabrać... Tak się cieszyłem na "wojnę domową" a tu nic! Odpowiedz Link