Dodaj do ulubionych

Zygiert siedzi?!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:15
Witam, doszly mnie sluszy, ze tarnobrzeski policjant od spraw narkotykow
siedzi :> albo siedzial przez troche i czeko go dalsza odsiadka. Powod?
Handel narkotykami :> moje zdanie jest jedno... dobrze mu tak!
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Zygiert siedzi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:47
      skoro jest od spraw narkotyków to chyba nie handluje tylko konfiskuje
    • Gość: JfU45 Re: Zygiert siedzi?! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:49
      Bredzisz! Ten policjant był u mnie w piwnicy i pisał protokół jak miałem włamanie. Tacy uniwersalni to oni raczej nie są.
      • Gość: olaf Re: Zygiert siedzi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:26
        Gość portalu: JfU45 napisał(a):

> Bredzisz! Ten policjant był u mnie w piwnicy i pisał protokół jak miałem właman
        > ie. Tacy uniwersalni to oni raczej nie są.

taaak ? a kiedy pisał ten protokół
        • Gość: JfU45 Re: Zygiert siedzi?! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:52
          5 lat temu.
          • Gość: autor Re: Zygiert siedzi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:09
            byc moze 5 lat temu byl zwyklym kraweznikiem :> kursy, szkolenia i poszedl
            wyzej jednak na dobre mu to nie wyszlo. Dowiedzialem sie, ze Zygiert siedzial,
            teraz wyszedl na wolnosc i czeka na dalsza rozprawe. Kradziez i handel
            narkotykami, grozba z bronia w reku to sa zarzuty ktore mu postawiono.
            • Gość: MadziaZ. Re: Zygiert siedzi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:41
              <<<Dowiedzialem sie, ze Zygiert siedzial,
              teraz wyszedl na wolnosc i czeka na dalsza rozprawe.>>>

matko co za bzdura... gratuluje pomysłu
            • Gość: Zorientowany Re: Zygiert siedzi?! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:16
              Zyga nie siedział i nie siedzi, a te bzdury które piszecie to ciekawe skąd się
              dowiedzieliście, chyba od takich samych.... jak wy. A poza tym to nasz wymiar
              sprawiedliwości jak zwykle wierzy bandycie a nie policjantowi. Może kiedyś to
              się zmieni no chyba że tacy jak wy wskoczą na stołki. Jak ktoś nie ma nic na
              sumieniu to nie ma się czego obawiać i ma dobre zdanie na temat policji.
              Współczuję wam waszej głupoty. A tak na marginesie to ten "BANDZIOR" który go
              pomówił to sam siedzi. Pozdrowienia i zastanówcie sie piszecie.
              • Gość: ciekawy Re: Zygiert siedzi?! IP: 195.205.110.* 27.02.06, 16:24
                Dziś jadąc rano busem do Sandomierza widziałem jak policjant o nazwisku Zygiert zatrzymał na przystanku na Serbinowie innego busa (jadącego do Krakowa), wywijał rękami i dzwonił z komórki po radiowóz. Za tym zatrzymanym busem stał jego prywatny samochód. Czy nieumundurowany policjant bez radiowozu może zatrzymywać samochody? Jak to jest naprawdę?
    • Gość: lk Re: Zygiert siedzi?! IP: 80.51.252.* 07.01.06, 20:06
      Gość portalu: dd napisał(a):

> Witam, doszly mnie sluszy, ze tarnobrzeski policjant od spraw narkotykow
      > siedzi :> albo siedzial przez troche i czeko go dalsza odsiadka. Powod?
      > Handel narkotykami :> moje zdanie jest jedno... dobrze mu tak!

Zachodzi podstawowe pytanie, skąd znasz tego człowieka?
      • Gość: helmut Re: Zygiert siedzi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:24
        A nie o to wam chodzi przypadkiem. Chyba to ten sam policjant
        www.echo-dnia.com.pl/index.php?news=25231&mutacja=6&dzial=1&past=1
        • Gość: awd Re: Zygiert siedzi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:19
          tak, to on
      • Gość: olaf Re: Zygiert siedzi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:40
        Gość portalu: lk napisał(a):
        > Zachodzi podstawowe pytanie

zachodzi to sie w ciąże
        • Gość: gosc Re: Zygiert siedzi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:41
          jak sie nie uważa
          • Gość: gość Re: Zygiert siedzi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:53
            ale wpada becikowe
            :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka