koelscher 11.07.10, 12:50 Wyszedlem po 3 dniach na powierzchnie -strasznie: na dziedzincu pokazuje 38°C! Jak mozna to wytrzymac!? k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Uuuuuufffff ! 11.07.10, 13:45 A skąd to żeście wyleźliście po czech dniach - za aresztu? Odpowiedz Link
donnerbalken Co z tego wnioskujesz? 12.07.10, 17:29 ja.nusz napisał: > > A skąd to żeście wyleźliście po czech dniach - za aresztu? =============================================== Takie proste pytanie... A nie chce Ci odpowiedzieć... Co z tego wnioskujesz? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Uuuuuufffff ! 11.07.10, 14:11 No i nasrał ci w wątek - cuchnie na całą republikę. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Uuuuuufffff ! 11.07.10, 14:21 ja.nusz napisał: > > No i nasrał ci w wątek - cuchnie na całą republikę. =================================================== Ja czuję zapach fiołków... Kto czuje inny zapach? Odpowiedz Link
donnerbalken cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 17:33 ja.nusz napisał: > > No i nasrał ci w wątek - cuchnie na całą republikę. ======================================================== Naczelny Dezodorant na Gubernię Niemiaszkową w akcji... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 19:01 Dear Donner Balken, izwinitie pożałsta, że komunikuję się z Waszym Błagarodijem w innostrannych jazykach, ale wymaga tego okoliczność. Unser Protagonist Januschek verdient den Titel Naczelny Dezodorant na Gubernię Niemiaszkową nicht. Wenn schon, dann: Hamburger Senator für den Latrinenbau. Die Latrinenbaukunst sławna była w dawnej Polszcze i powinniśmy być Mu wdzięczni, że nie poszła w zapomnienie lecz jest pielęgnowana przez niego w nowym hajmacie. Jest On ekspansywnym Kulturtraegerem (obywatel Lepian z Number 4 używa nawet terminu Kulturbereicher)i chwała Mu za to. A Ty Herr Donnerbalken, jeżeli masz jeszcze braki w tej delikatnej materii, to polecam Ci samokształcanie (powszechnie zwane autodydaktyką). Na początek ten skromny link: 2x20.salon24.pl/118208,slawojki-kuroniowki-orliki-schetynowki MfG k Odpowiedz Link
ja.nusz Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 19:15 Z braku prawdziwych mecenasów, wyłażą z nor cuchnące klony i myślą, że ktoś tu na ten numer da się tu nabrać - żałosne. Odpowiedz Link
lepian4 Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 19:20 To juz w II RP planowano budowe autostrad!! Dlaczego nic z tego nie wyszlo? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 20:04 Czytaj uważniej. Wielki program budowy autostrad był w III Rzeczpospolitej i w III Rzeszy. Co do rezultatów, to w III Rzeszy został częściowo zrealizowany. W III RP są jak na razie theoretische Grundlagen. Ale w ramach Osterweiterung Etappe II to kto tam wie... . Na razie trzeba się przygotowywać do przełknięcia Solidaritaetszuschlag II, co dla Harzerzy może być dotkliwe. Gruß aus Sachsen Your drug k lepian4 napisał: > To juz w II RP planowano budowe autostrad!! Dlaczego nic z tego nie wyszlo? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 20:19 Jakiś taki znajomy, żeby nie powiedzieć swojski, ten polsko-niemiecki bełkot - tym razem w wykonaniu "kacpekra?" Odpowiedz Link
donnerbalken Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 20:28 ja.nusz napisał: > > Jakiś taki znajomy, żeby nie powiedzieć swojski, ten polsko-niemiecki bełkot - > tym razem w wykonaniu "kacpekra?" ------------------------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 21:30 Przetlumaczyc to wam towarzyszu na to wasze radosne pianie na nocniku? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 20:16 zawszekacperek napisał: Cytat > A Ty Herr Donnerbalken, jeżeli masz jeszcze braki w tej delikatnej materii, to polecam Ci samokształcanie (powszechnie zwane autodydaktyką). Ja byłem socjologizowany poprzez Plan Sześcioletni. Moją ulubioną lekturą był Kalendarz Robotniczy... Ot co... PS A przedtem jeszcze poprzez Vierjahresplan ... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 20:58 Teraz to ja fersztejn. Plan Sześcioletni to nie były żarty. Ojciec pewnego obywatela z Zoppott (obecnie wohnhaft Hamburg)industrializował wtedy ofiarnie Polskę A i był za to niesłusznie represjonowany.(Chyba do dzisiaj nie został zrehabilitowany - chyba że coś przeoczyłem w memuarach syna ofiary.) MfG k PS. Kiedy Pan, Herr Donnerbalken udajesz się na wilegiaturę? Pytanie ot takie sobie, żeby trzymać się wątku. donnerbalken napisała: > zawszekacperek napisał: > > Cytat > > A Ty Herr Donnerbalken, jeżeli masz jeszcze braki w tej delikatnej materi > i, to polecam Ci samokształcanie (powszechnie zwane autodydaktyką). > > > > Ja byłem socjologizowany poprzez Plan Sześcioletni. > > Moją ulubioną lekturą był Kalendarz Robotniczy... > > Ot co... > > PS > > A przedtem jeszcze poprzez Vie > rjahresplan ... > > > Odpowiedz Link
donnerbalken Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 21:16 zawszekacperek napisał: Kiedy Pan, Herr Donnerbalken udajesz się na wilegiaturę? Du meinst Sommerfrische? Wo denkst Du hin? Und meine Mission? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: cuchnie na całą republikę... 12.07.10, 21:51 Już jeden osioł na tym forum pisał permanentnie Zoppot przez 2 T - i nagle o samo zdarzyło się kacprowi - ktoś tu najwyraźniej klonuje osły - i w dodatku jakąś śmierdzącą rasę. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Uuuuuufffff ! 11.07.10, 18:51 koelscher napisał: > Jak mozna to wytrzymac!? Moze wystarczyloby popluskac sie w wodach fosy? Odpowiedz Link
koelscher Re: Uuuuuufffff ! 11.07.10, 19:33 Fosa czesciowo osuszona. Stawik wprawdzie wcale spory, ale - wstyd sie przyznac - ja bym sie w nim nie kapal. (Chodz rybkom zdaje sie podobac; parce labedzi takoz). k-r PS Nie frasuj sie, zielona,- kranow u mnie sporo, balii wszelakich takoz, a i basenik niezgorszy w piwniczkach sie znajdzie. Odpowiedz Link
gadupa Ogladasz za duro seriali z Holywood. 12.07.10, 10:46 A tak naprawde to prowadzisz male i nieciekawe zycie. Odpowiedz Link
donnerbalken bo ja parobek, a On Pan Hrabia... 12.07.10, 07:50 zielona_mina napisała: > koelscher napisał: > > > > Jak mozna to wytrzymac!? > > Moze wystarczyloby popluskac sie w wodach fosy? > ====================================================== Co za niezwykły zaszczyt! Pan Hrabia komunikuje z tobą.. Ze mną nie komunikuje, bo ja parobek, a On Pan Hrabia... Ale dlaczego nie komunikuje z Januszkiem??? Czyżby jakieś niskie motywy rasowe? Odpowiedz Link
donnerbalken Dear Januszek stands only a little bit offside... 12.07.10, 11:10 donnerbalken napisała: > > Ale dlaczego nie komunikuje z Januszkiem??? > > Czyżby jakieś niskie motywy rasowe? > =================================================== No, no. That is not because of racism! Dear Januszek stands only a little bit offside... I am tickled pink... Odpowiedz Link
gadupa Masz pecha. 12.07.10, 10:44 Kto siedzi dobrowolnie 3 dni w ciemnosci i zamknieciu. Odpowiedz Link
koelscher Re: Masz pecha. 12.07.10, 18:49 Nie zwyklem komunikowac ani z belkami do srania, ani z (siedzacymi na nich?) dupami. Odi profanum vulgus et arceo. k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Masz pecha. 12.07.10, 19:10 Pozwoli pan, że zacytuję polską wersję, żeby zasrana belka, nie musiała fatygować dną moczanową sfatygowanych gnatów - i zanim znajdzie, to pamprsy przemokną; "Pogardzam nieoświeconym tłumem i trzymam się (od niego) z dala" - tak przynajmniej podaje WIKI. Odpowiedz Link
koelscher Re: Masz pecha. 12.07.10, 20:07 Pozwolisz Pan, ze ja ow "nieoswiecony tlum" dalej nazywal bede po prostu czernia... k-r ja.nusz napisał: > > Pozwoli pan, że zacytuję polską wersję, żeby zasrana belka, nie musiała > fatygować dną moczanową sfatygowanych gnatów - i zanim znajdzie, to pamprsy > przemokną; > > "Pogardzam nieoświeconym tłumem i trzymam się (od niego) z dala" - tak > przynajmniej podaje WIKI. Odpowiedz Link
donnerbalken Man kann nicht nicht kommunizieren! 12.07.10, 19:56 koelscher napisał: > Nie zwyklem komunikowac ani z belkami do srania, ani z (siedzacymi na nich?) du > pami. > Odi profanum vulgus et arceo. > k-r ==================================================== Metakommunikatives Axiom Man kann nicht nicht kommunizieren! Oczywiście, nie dotyczy zubożałej szlachty nadbałtyckiej... I am tickled pink... Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Man kann nicht nicht kommunizieren! 12.07.10, 20:31 Herr Donnerbalken, nie porównuj swojej dny moczanowej (diagnoza Januschka) z błękitnym gó... koelschera. (Aczkolwiek dna moczanowa pospolicie zwana podagrą też jest dolegliwością koronowanych głów i arystokracji.) Za koelscherem przemawia co najmniej V wieków historii (ja znam cumbajszpil dzieje jego rodu od Stefana Batorego). A Ty kim jesteś? Skąd Twój ród? Tylko nie linkuj mi tu Roty. MfG k P.S. Jak CI idzie nauka Hebrew? Masz tu pożyteczny link: www.iwrit.pl/index.php?ww=1&slowo=jekit&x=37&y=20&tps=on&ccnb=on Gratis. donnerbalken napisała: > koelscher napisał: > > > Nie zwyklem komunikowac ani z belkami do srania, ani z (siedzacymi na > nich?) du > > pami. > > Odi profanum vulgus et arceo. > > k-r > ==================================================== > > Metakommunikatives Axiom > > Man kann nicht > ] nicht kommunizieren! > > Oczywiście, nie dotyczy zubożałej szlachty nadbałtyckiej... > Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Man kann nicht nicht kommunizieren! 12.07.10, 21:42 zawszekacperek napisał: Cytat A Ty kim jesteś? Skąd Twój ród? Meine Frau Mama hat immer gesagt, dass mich der Esel im Galopp verloren hätte... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Man kann nicht nicht kommunizieren! 12.07.10, 22:17 Wow. Du hast kluge Frau Mama. Jednak polecam Ci Herr Donner Balken parę dni urlopu. Pal diabli misję. Możesz pojechać nawet do Zoppot. (Zapamiętaj pisownię!) Sommerangebot 2010 jest nawet interessant: www.wyspazdrowia.pl/spa/aktualnosci/id/789/k/inauguracja_sezonu_letniego_w_sopocie___sheraton_sopot_hotel_spa MfG k P.S. Pokochasz to sztetełe. donnerbalken napisała: > zawszekacperek napisał: > > Cytat > A Ty kim jesteś? Skąd Twój ród? > > > Meine Frau Mama hat immer gesagt, dass mich der Esel im Galopp verloren hätte.. > . Odpowiedz Link
donnerbalken Odmawiam zdecydowanie! 13.07.10, 07:28 zawszekacperek napisał: > Możesz pojechać nawet do Zoppot. (Zapamiętaj pisownię!) > > Sommerangebot 2010 jest nawet interessant: > ----------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Man kann nicht nicht kommunizieren! 12.07.10, 23:39 Ja mam pozlocenego Rolls-Rollcea w garazu. Mozesz sie chwalic po forumach GW ze mnie znasz. Mysle, ze ci bedzie jeszcze lepiej. hehe Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Man kann nicht nicht kommunizieren! 13.07.10, 07:34 gadupa napisała: > Ja mam pozlocenego Rolls-Rollcea w garazu. > Mozesz sie chwalic po forumach GW ze mnie znasz. Mysle, ze ci bedzie jeszcze lepiej. hehe --------------------------------------- Odpowiedz Link
donnerbalken I lead the world in scientific publications... 13.07.10, 08:09 donnerbalken napisała: Cytat > gadupa napisała: > > > Ja mam pozlocenego Rolls-Rollcea w garazu. > > Mozesz sie chwalic po forumach GW ze mnie znasz. Mysle, ze ci bedzie jeszcze lepiej. hehe > --------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Tylko spokojnym leszczem. 12.07.10, 23:34 Nie ma co sie ekscytowac, ciecie sa w zyciu na etapie muciumpanowania. Kolejny dowod, ze ten trend dotarl tez plebsu. Przejdzie im z czasem i zostanie szara realnosc. hehe Odpowiedz Link