lepian4 26.07.10, 11:04 Informacje ogólne Narodowość Polska (od 2002 roku) Data urodzenia 29 sierpnia 1973 r. Miejsce urodzenia Stavanger, Norwegia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Re: Kto to taki? 26.07.10, 11:07 Januszek już o nim wspominał. Syn polskiego śpiewaka z Norwegii.. Odpowiedz Link
jureek Re: Kto to taki? 26.07.10, 11:26 To żużlowiec, w sprawie którego klub postarał się o polskie obywatelstwo, żeby ominąć ograniczenia dotyczące ilości obcokrajowców w drużynie. Ciekawe, czy nauczył się już polskiego. Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kto to taki? 26.07.10, 13:14 Mam koleżankę, która ma żużel w kolanie. Nie każdy może się pochwalić taką koleżanką. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kto to taki? 26.07.10, 14:04 Pamiętam jak kiedyś Eueniusz Pach czytał wyniki losowania totolotka mówiąc: oraz 49 żużel. PS. Jak powiedział Podolski w wywiadzie dla jakiejś polskiej gazety:"my tu jesteśmy od grania a nie od śpiewania". Podobnie żużlowcy są od jazdy - pośpiewać mogą sobie po zwycięstwie. Odpowiedz Link
donnerbalken Nie wszyscy są muzykalni... 26.07.10, 14:14 ja.nusz napisał: > > Pamiętam jak kiedyś Eueniusz Pach czytał wyniki losowania > totolotka mówiąc: oraz 49 żużel. > > PS. > Jak powiedział Podolski w wywiadzie dla jakiejś polskiej gazety:"my > tu jesteśmy od grania a nie od śpiewania". > Podobnie żużlowcy są od jazdy - pośpiewać mogą sobie po zwycięstwie. ==================================== Nie wszyscy są muzykalni... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nie wszyscy są muzykalni... 26.07.10, 14:30 Każdy wątek jest dobry aby pokreślić swoje (chore) poglądy. PS. U tego zgrzybiałego starca jest podobnie jak to było u Wagnera: "Ressentiments gegen deutsche Juden waren für Wagner ein willkommenes Ventil für seinen ausgeprägten Minderwertigkeitskomplex" Z tym, że Wagner był przy okazji genialnym muzykiem - asiek może się dodatkowo pochwalić jedynie gigantycznym pierdolcem. OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Nie wszyscy są muzykalni... 26.07.10, 19:03 Nie wiem dlaczego Hatikwa tak na Januszka działa?!?!? Coś Mu musiało odpierdolić za młodych czasów. Gomółka? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Nie wszyscy są muzykalni... 26.07.10, 19:35 ja.nusz napisał: Cytat > Każdy wątek jest dobry aby pokreślić swoje (chore) poglądy. > > PS. > U tego zgrzybiałego starca jest podobnie jak to było u Wagnera: > > "Ressentiments gegen deutsche Juden waren für Wagner ein > willkommenes Ventil für seinen ausgeprägten Minderwertigkeitskomplex" > > Z tym, że Wagner był przy okazji genialnym muzykiem - asiek może się > dodatkowo pochwalić jedynie gigantycznym pierdolcem. > > OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Nu dobra Januszek! Wagner był kompozytorem, to mu wybaczymy... Zgoda! A co zrobimy z Henry Fordem? Był genialnym majsterkowiczem... Wybaczymy mu? Podobno posyłał pieniądze do Monachium? Słyszałeś coś o tym? Dlaczego nie mamy o podłych ludziach dyskutować? Odpowiedz Link
donnerbalken monitor panoramiczny... 26.07.10, 19:47 ja.nusz napisał: > OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kto to taki? 27.07.10, 10:01 Nu tak, ale Rune jezdzi w barwach Norwegii i Polski. O tym mowilem skarbie. Na Polske zalapal sie, bo sa duzo lepsi. Ba, w sobote moze sie okazac, ze sa najlepsi na swiecie. Mysle Towarzuszu, ze musicie kurna przeprosic Podolskiego i spolke za wczesniejsze ideologiczne ujadanie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kto to taki? 27.07.10, 10:11 Jeżeli mi pokaże gdzie ujadałem ideologicznie przeciwko Podolskiemu, to przeproszę. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kto to taki? 26.07.10, 13:43 Brawo! Jestem pod wrazeniem. Zastanawiam sie, ze na naszym forum, na ktorym o Podolskim Klose & Co opowiadalo sie bzdury o wystepach w "obcych" reprezentacjach, nie dostrzega sie odwrotnego zjawiska, "polskich" reprezentantow, ktorzy tez nie spiewaja hymnu, bo jezyka nawet w stopniu podstawowym nie znaja, a reprezentuja barwy Polski. Rune Holta jest tez nebenbei reprezentantem Norwegii. Januschu, co z tym fantem zrobic? Odpowiedz Link