Dodaj do ulubionych

Jest już prawie 8 godzina...

25.08.10, 08:02

A nigdzie nie widzę rekomendacji prasy światowej.

either Monstera or 50% Cyrankiewicza

Co ja dzisiaj pocznę?

Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Jest już prawie 8 godzina... 25.08.10, 08:09
      Ja dzisiaj swietuje 40. urodziny Claudii Schiffer.
      • folksdojczer4kategorji Re: Jest już prawie 8 godzina... 25.08.10, 08:24
        lepian4 napisał:

> Ja dzisiaj swietuje 40. urodziny Claudii Schiffer.
        =========================================

Bardzo proszę dzisiaj o godzinie 20.15 do mnie nie telefonować. Jestem zajęty...

Ot co...

PS

Cytat
        Der XY-Preis 2010
        Gemeinsam gegen das Verbrechen - das Motto des XY-Preises haben diesmal zwei Fahrgäste eines Busses beherzigt. Sie bemerken den sexuellen Übergriff auf ein Mädchen und schauen nicht weg.

Ja zagłosuję na Januszka za heroiczną walkę z niemieckim faszyzmem...
    • folksdojczer4kategorji Re: Jest już prawie 8 godzina... 25.08.10, 08:57
      www.bild.de/
      >
      Same monstery!
    • folksdojczer4kategorji Dla Polaków za granicą... 25.08.10, 11:23

Wyłącznie dla Polaków za granicą...

Cytat
      ...Skomplikowana historia Polski, w tym dramatyczne wydarzenia w XX wieku, sprawiły, że wielu Polaków, często wbrew swojej woli znalazło się poza granicami Ojczyzny. Według szacunków Ministerstwa Spraw Zagranicznych na całym świecie znajduje się od 15 do 17 milionów Polaków, którzy na stałe mieszkają zagranicą. Osoby te poszukują swoich korzeni, rodziny i przyjaciół, poszukują tradycji, zwyczajów. Są silnie związane emocjonalnie z Ojczyzną. Utrzymują też kontakt z innymi Polakami w swojej okolicy...
      • gadupa Re: Dla Polaków za granicą... 25.08.10, 13:30
        Chcesz zebysmy sie masowo rozplakali? hehe
    • folksdojczer4kategorji Dla każdej mentalności odpowiednie ustawodawstwo.. 27.08.10, 06:50
      Gdyby miała także arabską mamą, nie tylko tatę, nie było by tyle nieszczęścia.

Chodziłaby w

https://www.dradio.de/dlf/sendungen/langenacht_alt/material/Iran/frau-verhullt.jpg i nie kurwiła się co tydzień z innym chłopem.

Ot co...

Araby wiedzą na co mają karę ukamienowania...

Dla każdej mentalności odpowiednie ustawodawstwo...

Za czasów przedamerykańskich w Iraku ludzie żyli w pokoju...Mieli pracę i dobrobyt, Chrześcijańskie gminy żyły w Kraju od 2000 lat...

Może i obrzezanie dla dziewczynek ma swoją rację bytu?

Co myślicie?

Pytam z ciekawości.

Z rasistowskimi odpowiedziami proszę się wstrzymać.

Lepiej milcz!

Z góry dziękuję...
      • folksdojczer4kategorji Reden ist Silber, Schweigen ist Gold! 27.08.10, 07:58
        folksdojczer4kategorji napisała:

Co myślicie?

Pytam z ciekawości.

Z rasistowskimi odpowiedziami proszę się wstrzymać.

Lepiej milcz!

Z góry dziękuję...
        ====================================================

Wszystkim rasistom, którzy już powyżej jednej godziny milczeli, serdecznie dziękuję...

Tak trzymać...

Reden ist Silber, Schweigen ist Gold!
        • gadupa Czas na prase poranna. 27.08.10, 10:31
          Pedala zlapali.
          Amerykanin na wystepach w Polsce.
          Scoorwiel za dzieci sie bral, nalezy do 10 najbardziej poszukowanych
          pedofilow.

Czy to tez rasistowskie ze pederastow sie sciga?
          • folksdojczer4kategorji Pedophil z obrazkiem... 27.08.10, 10:50

A tu to nawet z obrazkiem...
          • folksdojczer4kategorji Chemical Castration ! 27.08.10, 11:09

Następnego złapałem!

Chemical Castration !

Tylko nie wiadomo jakiej on narodowości jest ???

Ot co!
            • jureek Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 11:25
              Polański pedofilem? Chyba Cię pogięło. Można nazwać go gwałcicielem, czy
              przestępcą seksualnym, ale nie pedofilem. prawdziwemu pedofilowi na widok tak
              dojrzale wyglądającej laski jak ta, z którą Polański wtedy baraszkował, nawet by
              nie drgnął.
              Jura
              • swistak_easy co to za popierdolone ciule te 27.08.10, 11:39
                gadupy i folksdojcze?
                • jureek Re: co to za popierdolone ciule te 27.08.10, 11:49
                  swistak_easy napisała:

> gadupy i folksdojcze?

Dobrali się idealnie, nie?
                  Jura

• folksdojczer4kategorji Re: co to za popierdolone ciule te 27.08.10, 11:54
                  swistak_easy napisała:

> gadupy i folksdojcze?
                  ----------------------------------
                  • ja.nusz Re: co to za popierdolone ciule te 27.08.10, 12:01
                    folksdojczwskakurwa4kategorji napisała:
                    >
                    > 1/2 Cyrankiewicza ma nowy nick...
                    >
                    > Nawet nie brzydki...

Na miano lumpa trzeba od rana zapracować.
                    • folksdojczer4kategorji Januszek miesza pojęcia... 27.08.10, 12:19

Januszek napisał:

Cytat
                      Der größte Lump im ganzen Land, das ist und bleibt der Denunziant*

*asiek z przydupasem lepianem

Januszek miesza pojęcia LUSTRACJA i DENUNCJACJA...

Szczegóły patrz tu:

Ustawa z dnia 18 grudnia 1998 r. o Instytucie Pamięci Narodowej - Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu reguluje między innymi: ewidencjonowanie, gromadzenie, udostępnianie, zarządzanie i korzystanie z dokumentów organów bezpieczeństwa państwa, organów bezpieczeństwa Trzeciej Rzeszy Niemieckiej i ZSRR; tryb postępowania w zakresie ścigania przestępstw, ochronę danych osobowych osób pokrzywdzonych, prowadzenie działań w zakresie edukacji publicznej.

Strona IPN: www.ipn.gov.pl
                      Treść ustawy: Dz.U. 1998 nr 155 poz. 1016
                    • trzeci-konkwistador folksdojcz ma obsesję, wszędzie się 27.08.10, 12:24
                      mnie domyśla. Ponad 10 forumowiczów zna od dawna moje dane i nikt się tak
                      idiotycznie nie podnieca.
                      W dzieciństwie wołaliśmy do siebie po nazwisku, imiona weszły później w użycie.
                      • folksdojczer4kategorji Te połowa (...) 27.08.10, 12:36
                        trzeci-konkwistador napisał:

> mnie domyśla. Ponad 10 forumowiczów zna od dawna moje dane i nikt się tak
                        > idiotycznie nie podnieca.
                        > W dzieciństwie wołaliśmy do siebie po nazwisku, imiona weszły później w użycie.
                        ============================================

Potwierdzam niniejszym...

To Ciebie wołali:

Te, połowa (...)!

Fajnie...

Można łatwo zapamiętać...

Ot co...

PS

Imiona to maniera Yankiesów...
                        • ja.nusz Re: Te połowa (...) 27.08.10, 12:42

Przypadek beznadziejny - lump pozostanie lumpem.
                          • folksdojczer4kategorji Największy lump i denuncjant... 27.08.10, 13:10
                            ja.nusz napisał:

>
                            > Przypadek beznadziejny - lump pozostanie lumpem.
                            >
                            =====================================================

Tu znalazłem kilka filmów na temat największego lumpa w Niemczech...

Największy lump i denuncjant...

PS

Porównaj nieco wyżej z pojęciem:

Lustracja

Zaraz dokonamy nowej lustracji osobników z pod Stoczni Gdańskiej, którzy się tam "modlili w intencji swojej i stoczniowców" a następnie spierdolili do burdeli na St.Pauli...

Ot co...
                            • drugiich do Bremen też spierdolili 27.08.10, 13:19
                              • folksdojczer4kategorji Re: do Bremen też spierdolili 27.08.10, 13:36
                                Tych z Bremen możesz sobie ze 1000 x lustrować i nic nie znajdziesz...

Ot co...

Nie będzie mnie tu pierdoła mieszał pojęcie LUSTRACJA i DENUNCJACJA !!!
                            • ja.nusz Re: Największy lump i denuncjant... 27.08.10, 15:14

Trudno powiedzieć, kto w Niemczech jest największym lumpem i denuncjantem -
                              jedno jest pewne nie jest nim J.Gauck.
                              Z całą pewnością można powiedzieć, kto jest największym lumpem na tym forum -
                              jest nim oczywiście ten stary psychicznie chory foklsdojcz z PRL-u, któremu
                              wydaje się, że jest prawdziwym Niemcem.

Teraz swoje lumposwto próbuje ukryć pod płaszczykiem pojęcia "lustracja" - chyba
                              zaraz poleję się ze śmiechu.

Uwaga, uwaga foksdojczowska kurwa będzie teraz wszystkich lustrować.!!
                              • lepian4 Re: Największy lump i denuncjant... 27.08.10, 17:54
                                Miszczu, znowu sie nudzisz?
                              • folksdojczer4kategorji Polska jest wolna. Stan Wojenny zniesiony! 27.08.10, 21:51

Lustrowany Januszek zeznaje jak następuje:

Cytat
                                Teraz swoje lumposwto próbuje ukryć pod płaszczykiem pojęcia "lustracja" - chyba
                                zaraz poleję się ze śmiechu.

Uwaga, uwaga foksdojczowska kurwa będzie teraz wszystkich lustrować.!!

Lustracja snu polskiego patrioty:

Januszku Kochany! Dlaczego masz taki paniczny strach przed swoją ukochaną ojczyzną?

Polska jest wolna. Stan Wojenny zniesiony!

Wierz mi!

ja.nusz 20.04.04, 08:31
                                Cytat(...)
                                Niepsamowitym przezyciem z tamtego okresu byl tzw: “sen uciekiniera” – mieli go
                                chyba wszyscy wyjechani na calym swiecie. Sen, w ktorym nagle znajdujesz sie
                                znow w Polsce i nie mozesz wyjechac tam gdzie jeszcze przed chwila byles.
                                Gonisz jakis nieuchronnie oddalajacy sie we mgle pociag i w tym momencie
                                budzisz sie zlany potem. Nie spotkalem tutaj rodaka, ktory by tego nie snil.
                                Ale to juz wspomnienia i to bardzo dawne.
                                To tyle na razie. Nie obiecuje kiedy bedzie c.d.
                                (...)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10032&w=11800138&a=12096056
                                • swistak_easy ty nie jestes wredny, ty jestes glupi 27.08.10, 22:55
                                  Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa. -
                                  Julian Tuwim
                                  • jureek Re: ty nie jestes wredny, ty jestes glupi 27.08.10, 23:49
                                    Chciałbym nieśmiało zauważyć, że jedno nie wyklucza drugiego.
                                    Jura
                                    • folksdojczer4kategorji Precz z denuncjantami! Precz z kapusiami! 28.08.10, 08:40
                                      jureek napisał:

> Chciałbym nieśmiało zauważyć, że jedno nie wyklucza drugiego.
                                      > Jura
                                      ====================================================

I znowu parszywi denuncjanci zdradzili słuszną sprawę...

Precz z denuncjantami!

Precz z kapusiami!

Mądrość Stalina,
                                      rzeka szeroka,
                                      w ciężkich turbinach
                                      przetacza wody,
                                      płynąc wysiewa
                                      pszenicę w tundrach,
                                      zalesia stepy,
                                      stawia ogrody.

(Adam Ważyk)

Herosom niniejszego forum, walczących z daleka od ojczyźnianej ziemi, o lepszą Polskę, z całego serca i duszy mej, poświęcam.
                                  • folksdojczer4kategorji I zakwitniesz, zakwitniesz na strunach, 28.08.10, 08:05
                                    swistak_easy napisała:

> Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa. -
                                    > Julian Tuwim
                                    =================================================

Daj rządy mądrych, dobrych ludzi,
                                    Mocnych w mądrości i dobroci.
                                    Pysznych pokora niech uzbroi,
                                    Pokornym gniewnej dumy przydaj,
                                    Poucz nas, że pod słońcem Twoim
                                    Nie masz Greczyna ani Żyda.

I zakwitniesz, zakwitniesz na strunach,
                                    Twórco ery, radziecki narodzie!
                                    Wieki dadzą ci rangę bajeczną:
                                    Epos - jakąś wszechludzką Bylinę,
                                    Z rewolucją, krasawicą wieczną,
                                    Z wiecznie żywym herosem Stalinem.

(Także Julian Tuwim)

Męczennikom niniejszego forum poświęcam...
                                    • ja.nusz Re: I zakwitniesz, zakwitniesz na strunach, 28.08.10, 08:36

Antoni Słonimski też był Zydem i też pisał wierszyki na zlecenie włdzy
                                      stalinowskiej.
                                      Wisława Szymborska też pisała, ale nie byłe żydówką - i co teraz z tym fantem
                                      zrobić?

Asiek nie jest ani Zydem ani poetą - on jest zwykłym, szczęśliwym, pierdolniętym
                                      folksdojczem czwartej kategorii - ot po prostu kawał skurwiela.
                                      --
                                      • folksdojczer4kategorji Pędzi pociąg historii...potrzebny jest maszynista! 28.08.10, 08:59
                                        towarzysz, wódz, maszynista niniejszego forum, ja.nusz napisał:

> Antoni Słonimski też był Zydem i też pisał wierszyki na zlecenie włdzy stalinowskiej.
                                        > Wisława Szymborska też pisała, ale nie byłe żydówką - i co teraz z tym fantem zrobić?
                                        >
                                        > Asiek nie jest ani Zydem ani poetą - on jest zwykłym, szczęśliwym, pierdolniętym folksdojczem czwartej kategorii - ot po prostu kawał skurwiela.
                                        ======================================================

Pędzi pociąg historii,
                                        błyska stulecie - semafor.
                                        Rewolucji nie trzeba glorii,
                                        nie trzeba szumnych metafor,
                                        potrzebny jest maszynista,
                                        którym jest ON:
                                        towarzysz, wódz, komunista -
                                        Stalin - słowo jak dzwon.

(Władysław Broniewski)

Walczącym Brygadom, z dala od soli ojczystej, o lepszą Polskę poświęcam....

Precz z zachodnioniemieckim rewizjonizmem!

PS

Mała stopka historyczna:

Najwięksi patrioci niniejszego forum osiedlili się między folksdojczami przed ostatecznym uznaniem Granicy Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej....Przez Kohla Helmuta...

Ot co...
                                        • ja.nusz Re: A nie mówiłem, że pierdolnięty? 28.08.10, 09:21

• folksdojczer4kategorji Pchła Szachrajka... 28.08.10, 09:36
                                            ja.nusz, Pchła Szachrajka, napisała:

Re: A nie mówiłem, że pierdolnięty?

====================================

Byli sobie dwaj faceci
                                            Zbudowani jak atleci […]
                                            Gdy przyjechał sędzia z Warki
                                            Pokrajali go w talarki.
                                            W mieście bojąc się odwetu,
                                            Na noc szli do NSZ-tu,
                                            I szerzyli terror w lesie,
                                            Jak to pisze się w "Expresie" […]
                                            Ale szedł milicjant pieszy
                                            I wygarnął w nich z pepeszy […]
                                            Byli sobie dwaj faceci,
                                            Dwóch facetów zabił trzeci,
                                            Nad ich grobem słonko świeci.

(Jan Brzechwa)

Męczennikom słusznej sprawy narodowej poświęcam...

Najlepiej można ojczyźnie służyć, żyjąc między Folksdojczami...

Ot co...
                                          • folksdojczer4kategorji Re: A nie mówiłem, że pierdolnięty? 28.08.10, 10:16

Pchła Szachrajka, Januszek, napisała:

Der größte Lump im ganzen Land, das ist und bleibt der Denunziant*

*asiek z przydupasem lepianem
                                            =========================================

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5a/Logo_Centralnego_Biura_%C5%9Aledczego.png

A oto najwięksi polscy denuncjanci.

To właśnie przez nich Januszek nie może powrócić do ukochanej ojczyzny.
                                            • folksdojczer4kategorji Najbardziej znana Polska Męczenniczka... 28.08.10, 10:31

Cytat
                                              > Pchła Szachrajka, Januszek, napisała:
                                              >
                                              > Der größte Lump im ganzen Land, das ist und bleibt der Denunziant*
                                              >
                                              > *asiek z przydupasem lepianem
                                              > =========================================
                                              >
                                              > https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5a/Logo_Centralnego_Biura_%C5%9Aledczego.png
                                              >
                                              >
                                              > A oto najwięksi polscy denuncjanci.
                                              >
                                              > To właśnie przez nich Januszek nie może powrócić do ukochanej ojczyzny.

=========================================================>

https://www.kapitalizm.org/images/3186.jpg

Najbardziej znana Polska Męczenniczka Słusznej Sprawy.

Ofiara największej polskiej organizacji denuncjatorskiej...

Ot co...
                                      • folksdojczer4kategorji i co teraz z tym fantem zrobić? 28.08.10, 09:25
                                        ja.nusz, gieroj niniejszego forum, napisał:

Wisława Szymborska też pisała, ale nie byłe żydówką - i co teraz z tym fantem zrobić?

================================================

Ja bym skromnie zaproponował aby się między Folksdojczami osiedliła...

Była by między swymi...

Ot co...

Ten dzień
                                        o śmierci Józefa Stalina

Jaki rozkaz przekazuje nam
                                        na sztandarach rewolucji profil czwarty?
                                        - Pod sztandarem rewolucji wzmacniać warty!
                                        Wzmocnić warty u wszystkich bram!
                                        Oto Partia - ludzkości wzrok.
                                        Oto Partia: siła ludów i sumienie.
                                        Nic nie pójdzie z jego życia w zapomnienie.
                                        Jego Partia rozgarnia mrok.
                                        Niewzruszony drukarski znak
                                        drżenia ręki mej piszącej nie przekaże,
                                        nie wykrzywi go ból, łza nie zmaże.
                                        A to słusznie. A to nawet lepiej tak.

(Wisława Szymborska)

Legionistom Polskim na tyłach odwiecznego wroga poświęcam...
                  • folksdojczer4kategorji Alpine marmot... 27.08.10, 12:06

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/26/Marmota_marmota_Alpes2.jpg/262px-Marmota_marmota_Alpes2.jpg

> swistak_easy napisała:
                    >
                    > > gadupy i folksdojcze?
                    > ----------------------------------
              • folksdojczer4kategorji Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 11:49
                jureek napisał:

> Polański pedofilem? Chyba Cię pogięło. Można nazwać go gwałcicielem, czy
                > przestępcą seksualnym, ale nie pedofilem. prawdziwemu pedofilowi na widok tak
                > dojrzale wyglądającej laski jak ta, z którą Polański wtedy baraszkował, nawet by nie drgnął.
                > Jura
                ===============================================

Nauczyłem się nowego polskiego słówka:

Baraszkowanie...
              • lepian4 Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 12:48
                A skad ty masz takie informacje?

Ostatecznie mozna by tak corke Polanskiego- jest obecnie w wieku "ofiar" tatusia
                i wyglada bardzo dojrzale- wykorzystac do takiego eksperymentu, by wreszcie
                wyjasnic, czy pedofilom staje na widok dojrzalej nastolatki?
                • gadupa Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 13:03
                  My nie wiemy, ale ty lepianka sciemniasz jak bys wiedziala cos
                  kompententnego.
                  Zamienamy sie w sluch.
                  Glos ma lepianka. Aplaus!
                  • folksdojczer4kategorji Już ukończyła 16 i wolno jej baraszkować... 27.08.10, 13:17
                    gadupa napisała:

> My nie wiemy, ale ty lepianka sciemniasz jak bys wiedziala cos
                    > kompententnego.
                    > Zamienamy sie w sluch.
                    > Glos ma lepianka. Aplaus!
                    ===================================

Nie da rady.

Już ukończyła 16 i wolno jej baraszkować...
                    • gadupa Re: Już ukończyła 16 i wolno jej baraszkować... 27.08.10, 13:21
                      de.wikipedia.org/wiki/Pädophilie
                  • lepian4 Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 17:56
                    Macie jakies kurna nawyki jezykowe z ubieglej epoki!
                    Przestancie juz kurwa klaskac, bo nie moge sie odezwac!
                • jureek Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 13:13
                  Mi nie chodzi o ocenę czynu Polańskiego, a jedynie o medyczną definicję
                  pedofilii. Pedofila z definicji podnieca niedojrzałość, więc wystarczy, że
                  dziewczynce cycki urosną (albo chłopcu włosy w intymnym miejscu) i przestaje być
                  obiektem pożądania dla pedofila. Pedofil zastępczo realizuje swoje skłonności z
                  dziewczynami już w "bezpiecznym" wieku, ale wyglądającymi bardzo dziecinnie (i
                  dodatkowo z wygoloną cipką itd.). W przypadku Polańskiego sytuacja była
                  odwrotna. Ta dziewczyna wyglądała na starszą, niż rzeczywiście była.
                  Jura

P.S. Mieszanie do tego córki Polańskiego uważam za delikatnie mówiąc nieestetyczne.
                  • folksdojczer4kategorji Za występki ojców będą odpowiadać ... 27.08.10, 13:29
                    jureek napisał:

>
                    > P.S. Mieszanie do tego córki Polańskiego uważam za delikatnie mówiąc nieestetyczne.
                    =======================================

Za występki ojców będą odpowiadać synowie i wnuki aż po trzecie i czwarte pokolenie. 2 MOJŻ. 34,7 (BWP)
                    • trzeci-konkwistador współczuję dzieciom twym a i wnukom 27.08.10, 13:32
                      po trzecie i czwarte pokolenie, będą musiały dźwigać brzemię idioty
                  • trzeci-konkwistador ojojojoj, to ja jestem też pedofil? 27.08.10, 13:31
                    nie lubię kudłatych cip sadsadsad
                    Ale seks z dwudziestolatkami to chyba już nie pedofilia? tongue_out
                    • jureek Re: ojojojoj, to ja jestem też pedofil? 27.08.10, 13:38

> nie lubię kudłatych cip sadsadsad

A cholera Cię tam wie smile
                      Ale chyba jednak nie jesteś pedofilem. Pamiętam, że ta kelnerka na dziecko nie
                      wyglądała, a solidny napiwek od Ciebie dostała smile

> Ale seks z dwudziestolatkami to chyba już nie pedofilia? tongue_out

Pod kątem prawnym nie jest to pedofilia. Ale jeżeli kogoś interesują tylko takie
                      dwudziestolatki, które są płaskie jak deski i w ogóle na dzieci wyglądają, to
                      całkiem możliwe, że jest to pedofil, ale na tyle siebie kontrolujący, że
                      zaspokaja zastępczo swoje chucie.
                      Jura
                      • trzeci-konkwistador płaskie mnie nie interesują, cyc musi być! 27.08.10, 13:47
                        Chyba że mają coś w głowie, to może być i bez cyca. Rozum mnie bardziej
                        podnieca, bo to takie rzadkie u kobiety big_grin
                        • folksdojczer4kategorji Re: płaskie mnie nie interesują, cyc musi być! 27.08.10, 13:51

> Chyba że mają coś w głowie, to może być i bez cyca. Rozum mnie bardziej
                          > podnieca, bo to takie rzadkie u kobiety big_grin
                          ============================

Nu i wyszło szydło z worka....
                          • trzeci-konkwistador a tobie chuj z rozporka, 27.08.10, 17:14
                            czym się podniecasz durniu?
                      • lepian4 Re: ojojojoj, to ja jestem też pedofil? 27.08.10, 18:01
                        Ups, skoro kelnerki odgrywaja na naszym forum tak wazna role, proponuje planowac kolejne forowe spotkania w tej restauracji
                        • trzeci-konkwistador przecież zbankrutowali! 27.08.10, 18:16
                  • lepian4 Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 18:05
                    Jesli wygladala na 13, a miala 11 to niczego to chyba nie zmienia.

Dodatkowo nikt nie miesza corki Polanskiego w jego przegiecia seksualne.
                    Pamietam jednak jego bledne oczy, gdy stekal, ze jesli trafi do wiezienia, kto
                    zaopiekuje sie jego dziecmi. Ja wyrazam gotowosc udzielenia pomocy jego corce.
                    Ba, nawet moge na jej wlasnej skorze zademonstrowac, coz ten jej tatus wczesniej
                    nawyprawial.
                    • trzeci-konkwistador za wysokie progi, pozostaje ci własna teściowa 27.08.10, 18:17
                    • jureek Re: Chemical Castration ! 27.08.10, 18:29
                      lepian4 napisał:

> Jesli wygladala na 13, a miala 11 to niczego to chyba nie zmienia.

Pod względem prawnym niczego nie to nie zmienia, natomiast medyczna definicja
                      pedofilii wymaga, aby ofiara była w wieku przedpokwitaniowym. Ta dziewczyna, z
                      którą zabawiał się Polański na pewno była już po pokwitaniu, czyli dla pedofila
                      była już za stara.
                      Jura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka