zawszekacperek Do mamusi gaarscha 07.10.10, 07:13 Dbaj o swój skarb. Karm go gównem najlepszej jakości. Jako Wiegenlied nuć mu: Buahaha, buahaha Hehehe, Hehehe ciumciumcium Bez podpisu gaarsch napisał: > es lebe gaarsch! Odpowiedz Link
gadupa Re: swoje rady wsadz se w dupe glupi kacprze! 07.10.10, 09:58 Dowod, ze lepianka nie znalazla wontka literackiego bo jej sie znowu IQ nadelo az moher podskoczyl do gory. buahahaha Odpowiedz Link
zawszekacperek Sensationelle Entdeckung 07.10.10, 10:09 Gaarsch ist K l u g s c h e i s s e r! Gaarsch ist A r s c h k e r m i t! Gadupa ist A r s c h ä o l o g e! u.v.m.: z.B: Arschakrobat, Walarsch czyli: Gaarsch ist primus inter arsches!!! Es lebe Gaarsch! Buahaha & Hehehe Bez podpisu Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sensationelle Entdeckung 07.10.10, 10:58 Kacperku, musisz wiedziec, ze kazdy z nas schleppt immer 200 gramm Scheiße mit sich . Tief im Inneren versteht sich. Odpowiedz Link
gadupa Re: Sensationelle Entdeckung 07.10.10, 11:25 Bei dir sind es ganze 60-80 kg. buahahahahahaha Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sensationelle Entdeckung 07.10.10, 12:15 Mylisz mnie z twoim promotorem, januschkiem milosciwym. Nie kolekcjonuje nocnikow. Zatem mam przy sobie tylko to, czego jeszcze nie wydalilem. Kiepska jestes z kaprologii, ale dobrze, ze probujesz nauczyc sie tak waznej nauki o poprawnym sraniu. Bedziesz sie tak dalej starala, dostaniesz w nagrode wszystkie nocniki januszka; Jahrgang 1980, zwany inaczej, rocznik stopowicza, albo generalski. Odpowiedz Link
gadupa Re: Sensationelle Entdeckung 07.10.10, 12:49 Obserwuje potezne nadecie twojego IQ buahahaha Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Sensationelle Entdeckung 07.10.10, 21:15 Nu, niby masz rację Lepian, ale Gaarsch to fenomen. Er schleppt "E d e l s c h e i s s" mit. Jego miszcz z HH już o to zadbał. Kacperek Odpowiedz Link
gadupa Lepianka co z tym twoim nowym nickiem? 07.10.10, 13:11 Tod durch Kopfschuss? buahahahahahahahahahahahahahaha!!! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepianka co z tym twoim nowym nickiem? 08.10.10, 03:57 Jaki nowy nick? Buahahahahahahahahahaha? Odpowiedz Link
gadupa Re: Lepianka co z tym twoim nowym nickiem? 08.10.10, 13:10 No jaki glupia lepianko? buahahahaha !!! Trudno lepianka, czasem musi bolec lecz musisz to zaakceptowac ze nalezysz sie do ludzi na nizszym szczebli rozwoju. hehehe Odpowiedz Link
lepian4 Re: Lepianka co z tym twoim nowym nickiem? 08.10.10, 13:24 Laez moja kochana, juz od dawna wiem, ze nie mam wybranych genow inteligencji!!! Buahahahahahahahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link
gadupa Re: Lepianka co z tym twoim nowym nickiem? 08.10.10, 15:56 A marysia ma wogole jakies geny? hehehehe Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Lepianka co z tym twoim nowym nickiem? 08.10.10, 19:18 gadupciu osmarkana, zostaw genetykę dla innych. Nie dorosłeś jeszcze do tego mentalnie. Jak na razie wszystko wychodzi ci jedynie ekskrementalnie. Jeśli nie masz co robić, to pobaw się swoimi szczątkowymi genitaliami. Jest to zabawa w miarę bezpieczna dla takiego konusika jak ty. Buahahahahaha & Heheheheheh Odpowiedz Link
gadupa hehe, ty stara lesbo. 08.10.10, 19:48 >>>>>>> to pobaw się swoimi szczątkowymi genitaliami. A co lizalas, ze wiesz w jakim sa stanie? buahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: hehe, ty stara lesbo. 08.10.10, 20:07 Nauka udowodniła już dawno gadupciu, że trąd niszczy nie tylko mózg ale i pozostałe członki także. Tak więc jakiekolwiek lizanie ciebie jest zbędne. Rozumiesz nasz kochany matołku? Heheheheheh Buahehehe Hahahahaha gadupa napisała: > >>>>>>> to pobaw się swoimi szczątkowymi genitalia > mi. > > > A co lizalas, ze wiesz w jakim sa stanie? buahahahahahahahahahahahahahahahahaha > h!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gadupa Re: hehe, ty stara lesbo. 09.10.10, 20:31 To czemu mi ciagle robisz loda? Buahahahahahaha! Odpowiedz Link
pyskata.1 Lepper to Gadupa? 05.08.11, 18:52 A swoją drogą ciekawe, co teraz wymyślą, bo już widzę, że zaczynają się wątpliwości na temat samobójstwa. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Lepper to Gadupa? 05.08.11, 20:29 A co tu można wielkiego wymyśleć - albo się powiesił, albo mu w tym kto pomógł. Odpowiedz Link
lepian4 Re: dokladnie nt 09.08.11, 14:20 Co sklonilo go do tego wyboru? Nakradl sie za pieniadze podatnikow wystarczajaco, by sobe ulzyc w burdelku. Zyc, nie umierac! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel I przyjdą czasy, w których żywi zazdrościć będą .. 05.08.11, 22:09 A nie mówiłem? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Nie tylko Lepper... 06.08.11, 09:40 się powiesił. Także ta sędzina z Berlina Zachodniego. Widocznie każdy miał swe powody... Bez powodu nic się nie dzieje... Ot co... Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Nie tylko Lepper... 07.08.11, 21:41 Pierwszy ale Ty nam tego nie zrobisz? Obiecaj, bo jak Cię czytam to czasem spać po nocach nie mogę z obawy o Twoje zdrowie Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Armagedon... 09.08.11, 12:56 -pyskata.1 napisała: > Pierwszy ale Ty nam tego nie zrobisz? Obiecaj, bo jak Cię czytam to czasem spać > po nocach nie mogę z obawy o Twoje zdrowie --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link