Dodaj do ulubionych

Moderne Arbeitslosenvermittlung

10.10.10, 17:44
und anderer Opfer der Diskriminierung

Überraschung

Mysle, ze nasz kochany januschek dostalby tyle Mitleidbonuspunkte, ze nie musilyby wychodzic na scene
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 18:11
      Śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej
      Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi.Tak śpiewał kiedyś J.Stuhr

Co chciał powiedzieć swoim wątkiem pierdolnięty wieszcz lepian, pozostanie jego własną słodką tajemnicą.
      Trzeba mu jednak przyznać, że jest wyjątkowo wierny swojej linii. Na starość będzie na 100% taki jak asiek - kierunek już obrał dawno.
      • folksdojczer4kategorji Ale Januszku kochany, co z tobą? 10.10.10, 18:40
        ja.nusz napisał:

> Śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej
        > Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi.Tak śpiewał kiedyś J.Stuhr
        >
        > Co chciał powiedzieć swoim wątkiem pierdolnięty wieszcz lepian, pozostanie jego
        > własną słodką tajemnicą.
        > Trzeba mu jednak przyznać, że jest wyjątkowo wierny swojej linii. Na starość bę
        > dzie na 100% taki jak asiek - kierunek już obrał dawno.

Nu, a kogo ja tu widzę na forumie?

Januszka, jak zwykle! Że ja tu godzinami wysiaduję, to normalne: bez żony, rodziny, dzieci, wnuków, teściowej. Smutna, tragiczna egzystencja starego zniedołężniałego pierdoły.

Ale Januszku kochany, co z tobą?

Dlaczego niedzielnego wieczoru nie spędzasz z żoną i teściową w jakimś Hamburskim teatrze a następnie kolacja am Jungfernstieg ?

Jestem pewien, że nam tę tajemnicę niebawem zdradzisz...
        • folksdojczer4kategorji Re: Ale Januszku kochany, co z tobą? 10.10.10, 20:17
          folksdojczer4kategorji napisała:
          Jestem pewien, że nam tę tajemnicę niebawem zdradzisz...
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Januszek ze mną dyskutuje tylko i wyłącznie na temat antysemityzmu.

O teatrach w Hamburgu nie ma ochoty ze mną dyskutować.

A wiem, że posiada kilka karnetów rocznych.

Ot co...

Każdy szanujący się Herrenmensch chodzi w Hamburgu do teatru..
          • zawszekacperek Re: Ale Januszku kochany, co z tobą? 10.10.10, 21:50
            Asiek,
            qźwa co Ty wiesz o ... Teatrze.

W sławnym monologu stary aktor się żali:
            "Że ja tu godzinami wysiaduję, to normalne: bez żony, rodziny, dzieci, wnuków, teściowej. Smutna, tragiczna egzystencja starego zniedołężniałego pierdoły."

To jest qźwa TEATR! I po hooy jakieś karnety, wdziewanie fraka i inne duperele. Teatr jest tutaj.
            Wystarczy tylko się wsłuchać w monologi starego, zniedołężniałego ... aktora.

smile
            Kacperek

> folksdojczer4kategorji napisała:
            > Jestem pewien, że nam tę tajemnicę niebawem zdradzisz...
            > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            >
            > Januszek ze mną dyskutuje tylko i wyłącznie na temat antysemityzmu.
            >
            > O teatrach w Hamburgu nie ma ochoty ze mną dyskutować.
            >
            > A wiem, że posiada kilka karnetów rocznych.
            >
            > Ot co...
            >
            > Każdy szanujący się Herrenmensch chodzi w Hamburgu do teatru..
            >
            • folksdojczer4kategorji Re: Ale Januszku kochany, co z tobą? 11.10.10, 07:11
              zawszekacperek napisał:

To jest qźwa TEATR! I po hooy jakieś karnety, wdziewanie fraka i inne duperele.

Chcesz wyrazić, że przychodzisz na forum bez fraka, bez, bez muszki, bez >>Vatermörder<< nieogolony?

Kiedy ostatni raz myłeś szyję i uszy?

Na naszym forum kulturalni ludzie obcują...

Ot co...
      • lepian4 Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 18:43
        Lieber Eduard, auffällig ist dass, alle Kandidaten, entweder arbeitslos sind, oder schwere Kindheit hatten, oder diskriminiert worden sind... Supertalente Q!M!

Jutro kupuje obowiazkowo Bilda, by poznac dziecinstwo Freddy Sahina, nieslubnego synka amerykanskiego wyzwoliciela. Dla ciebie jest to nawet pocieszajace, bo bedziesz mial alibi, wszak nie tylko twoj kunik gwalcil wszystko, co sie ruszalo! Ja takich doswiadczen nie mialem, wiec zmuszony jestem czytac o tych waszych fantazjach postepujacej psychozy.
        • ja.nusz Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 18:59
          Nie wiem, czy ten gość miał trudne dzieciństwo - ty z całą pewnością tak - już podczas kocenia piedonąłeś pustym łbem o posadzkę latryny - skutki są widoczne do dziś. Czy ty na pewno nie jesteś spokrewniony z asiekiem?.
          • lepian4 Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 19:32
            Smieszne, musisz czesciej odwiedzac tesciowa. Dobrze ci to sluzy
            • ja.nusz Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 19:58
              Ty chyba jednak zostałeś sklonowany z odchodów asieka - jesteście jak dwie krople wody z klozetu.
              • zbyfauch Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 20:46
                > Ty chyba jednak zostałeś sklonowany z odchodów asieka - jesteście jak dwie krop
                > le wody z klozetu.

Poezja. smile))
                W nowym gatunku, poezji fekalnej. smile
                • zawszekacperek Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 22:05

Jaki tam nowy gatunek!

fecalpoetry.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?3
                  Zwłaszcza polecam drugi utwór.

smile
                  Kacperek
                  • lepian4 Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 11.10.10, 04:07
                    A i gadupa odwazyla sie o napisanie wiersza! Zem sie wzruszyl!

środa, 10 maja 2006
                    klamra
                    kurwa
                    buahahahhahaha
                    kurwa

19:58, femme-fecalle
      • lepian4 Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 18:46
        Mowi sie "kierunek już obsrał dawno"! Q!M!
        • zawszekacperek Re: Moderne Arbeitslosenvermittlung 10.10.10, 22:10
          Awangarda obsrańców? Pierwszy raz słyszę.
          Szczegóły dringend!
          smile
          Kacperek

lepian4 napisał:

> Mowi sie "kierunek już obsrał dawno"! Q!M!
    • folksdojczer4kategorji jury było bardzo dobrze obsadzone... 10.10.10, 18:25
      Podobne scenario już gdzieś widziałem. (Ciągle łzy mi spływają po moich policzkach, gdy to słyszę...)

Ale śpiewać umie.

Jako etatowy rasista na tym forum stwierdzam, że jury było bardzo dobrze obsadzone.

Jeden z członków jury nie opanował jeszcze całkowicie języka niemieckiego ale to drobnostka.

Przy okazji jeszcze się nauczy.

Ważne, że na śpiewie się zna...

Ot co...
    • folksdojczer4kategorji Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 11.10.10, 08:30
      Wpierw w Holandii, a teraz w Austrii...

Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się!
      • konrad_dk Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 11.10.10, 17:40
        A nie sadzicie,ze nie warto denerwowac sie z powodu beznadziejnego programu.
        Wystarczy jury (infantylny i zniewiescialy koles z reklamy sieci telefonicznej, "slodka blondi",ktora nie ma pojecia o niczym, i Dieter,ktory sie wyglupia, artykulujac sie jak burak a nie dyplomowany kupiec) i debilna publika na widowni.
        • folksdojczer4kategorji Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 11.10.10, 17:46
          konrad_dk napisał:

> A nie sadzicie,ze nie warto denerwowac sie z powodu beznadziejnego programu.
          > Wystarczy jury (infantylny i zniewiescialy koles z reklamy sieci telefonicznej,
          > "slodka blondi",ktora nie ma pojecia o niczym, i Dieter,ktory sie wyglupia, ar
          > tykulujac sie jak burak a nie dyplomowany kupiec) i debilna publika na widowni.
          --------------------------
          • jureek Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 11.10.10, 18:34

> Verstehe nur Bahnhof...

Choć raz mogę się dołączyć. Domyślam się co prawda, o co Konradowi chodzi, ale pewności nie mam.
            Jura
            • konrad_dk Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 11.10.10, 22:46
              jureek napisał:

> folksdojczer4kategorji napisała:
              >
              > > Verstehe nur Bahnhof...
              >

> Choć raz mogę się dołączyć.

Typowy dowod na brak logicznego myslenia u forumowych znawcow.
              Czlowieku, to sie ciesz ze nie masz do czynienia z tzw Fallstudien.
              Ten moj post to jest nic w porownaniu z tym. Obawiam sie, ze mialbys problemy z zaliczeniem jednego semestru.

Domyślam się co prawda, o co Konradowi chodzi, ale
              > pewności nie mam.
              > Jura

No wlasnie,tak jak przypuszczalem.
              Przestan jarac dopalacze,odpocznij,wyluzuj to wtedy poprawisz percepecje.
              • jureek Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 12.10.10, 15:41
                konrad_dk napisał:

> Typowy dowod na brak logicznego myslenia u forumowych znawcow.
                > Czlowieku, to sie ciesz ze nie masz do czynienia z tzw Fallstudien.

Ejże, chłopcze, sam domagałeś się, żeby nie mieszać języków. O analizie lub studium przypadku nie słyszałeś? A może słyszałeś, lecz chciałeś zaszpanować niemieckim słówkiem.

> No wlasnie,tak jak przypuszczalem.
                > Przestan jarac dopalacze,odpocznij,wyluzuj to wtedy poprawisz percepecje.

A Ty przestań oglądać durnowate programy w telewizji. Ja właśnie dlatego nie miałem pewności, bo takich programów nie oglądam, mogłem się więc tylko domyślić, że chodzi Ci o jury w którymś z takich programów.
                Chciałeś zaszpanować, jakiś to mądry, a jakie jury głupie, a przy okazji wyszło, że takie głupoty oglądasz, panie Klugscheißer.
                Jura
        • lepian4 Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 12.10.10, 15:28
          Ja nie o jury wspominalem, tylko o Supertalentach, ktore przedstawiajac swe talenty wyduszaja ostatnie lzy: a, bo jest bezrobotny, albo farbig i w Domu Dziecka zima kurtki nie ubral i pani przedszkolanka mu powiedziala, ze jesli jest mu zimno, niech wypierdala do Afryki, albo mowia bez ogrodek, ze sa ofiarami rasizmu... Na tym tle inwalida na wozku inwalidzkim jest kurna jedyna normalna osoba. A mialy to byc szczegolne talenty. Dobrze kurde, ze nie wszyscy potrafia mowic po niemiecku, dlatego bez wstepnych bajek wala cycami karate i wydaja sie jeszcze normalni... Echh...
          • ja.nusz Re: Brunatne Gnidy wszystkich krajów łączcie się! 12.10.10, 15:35
            Mam jednak wrażenie, że ty borykasz się z poważniejszymi problemami niż wszyscy ci, których wymieniłeś.

Swoją drogą mógłbyś się tam zgłosić w duecie z asiekiem - jako najobrzydliwsze wypierdki PRL-u.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka