05.01.11, 08:22
Kiedy ten film będzie w kinach niemieckich?

Moja ocena: Bardzo dobry film...

Z pewnością pójdę do kina, gdy się zjawi w niemieckich kinach...

"Suplikacje. Święty Boże" . Aranżacja : Michał Skarżyński. Śpiewa: Andrzej Dziubek, DePress.
Montaż: Paweł Suchta.
"Mgła" - film Marii Dłużewskiej i Joanny Lichockiej.
Zwiastun pierwszego polskiego filmu o katastrofie w Smoleńsku.
Producent: Gazeta Polska.

Dobra robota! Moje uznanie!
Obserwuj wątek
    • folksdojczer4kategorji Re: Kiedy? 05.01.11, 08:49
      Dzielna kobieta!

Dlaczego tej drugiej pani nie ma jeszcze w Wiki?
      • folksdojczer4kategorji Re: Kiedy? 05.01.11, 09:05
        Dzielna gazeta....

Jeszcze jej nie znałem...

Ale mimo wszystko, mgła sztuczna, czy prawdziwa.

Sytuacja pilotów jest beznadziejna...

Gdyby wylądowali na innym lotnisku, wysoka delegacja spóźniłaby się na uroczystości i piloci zostaliby wywaleni z wojska...

Czy rodziny pilotów dostają jakąś rentę?
    • koelschefrau Sens 05.01.11, 14:15
      fajny teledysk, nie wiem wlasciwie czy fajny bo az mnie ciarki przeszly ogladajac fragmenty dokumentalne. Horror ale ten pan spiewa fajnie.

Nie wiem jak sie do tego ustosunkowac.....nie wiem czy byla mgala czy jej nie bylo, nie wiem dlaczego sam Bog nie uratowal tak poboznych ludzi?! Widocznie tak mialo byc, wszystko ma sens, przemijanie ma sens....jak rzekl sam J.Paul II.
      • folksdojczer4kategorji Horror ale ten pan spiewa fajnie. 05.01.11, 18:59

koelschefrau napisała:

> fajny teledysk, nie wiem wlasciwie czy fajny bo az mnie ciarki przeszly ogladaj
        > ac fragmenty dokumentalne. Horror ale ten pan spiewa fajnie.
        >
        > Nie wiem jak sie do tego ustosunkowac.....nie wiem czy byla mgala czy jej nie b
        > ylo, nie wiem dlaczego sam Bog nie uratowal tak poboznych ludzi?! Widocznie tak
        > mialo byc, wszystko ma sens, przemijanie ma sens....jak rzekl sam J.Paul II.

Dziękuję za zainteresowanie. Ten pan i mnie zainteresował. Znam go także dopiero od trzech dni.

Myślałem wpierw, że jakiś gregoriański mnich...

Dzięki internetowi staję się z dnia na dzień mądrzejszy.

Jaka wielka szkoda, że internet wynaleziona tak późno...

Ale przynajmniej pójdę do Nieba nieco okrzesany...

Będę przygotowany to make small talk z Panem Prezydentem
        • koelschefrau Re: Horror ale ten pan spiewa fajnie. 05.01.11, 19:13
          Nie wiem jaki sens ma produkcja takiego filmu? Dorabiaja sie...
          • jessi_a najpierw ogladnij a potem podyskutujemy o sensie 05.01.11, 20:46
            "Najnowszego wydania "Gazety Polskiej" z dołączonym filmem "Mgła" już o godz. 8-9, mimo zwiększonego nakładu pisma, nie było w wielu kioskach."

www.youtube.com/watch?v=TdlPOwURlZw&feature=player_embedded
            www.youtube.com/watch?v=Sq81Q7WcEUE&feature=player_embedded
            www.youtube.com/watch?v=VUiFG8NtLZ0&feature=player_embedded
            www.youtube.com/watch?v=GG8EH2v5-A0&feature=player_embedded
            • ja.nusz Re: najpierw ogladnij a potem podyskutujemy o sen 05.01.11, 21:32

Może w week-end uda mi się przebrnąć przez tę ruską podrobioną mgłę - w tygodniu wolę to:

www.youtube.com/watch?v=tUR1avaoCcY
              Nie wykluczam, że tę dygresję nawet asiekowy skuma.
            • folksdojczer4kategorji Re: najpierw ogladnij a potem podyskutujemy o sen 05.01.11, 22:06
              Bardzo tragiczne.

Przypomina mi to wydarzenia z Prezydentem Kennedy.

Świat do dnia dzisiejszego nie wie, co tam się stało....
              • ja.nusz Re: najpierw ogladnij a potem podyskutujemy o sen 05.01.11, 22:49
                Kenedjemu eksplodowała czaszka - z mojego klipa wszyscy żyją i mają się dobrze - choć są już o kilka lat starsi.
            • koelschefrau Re: najpierw ogladnij a potem podyskutujemy o sen 06.01.11, 09:13
              To, ze naklad wykupiony nie znaczy, ze cos ma sens....podobnie jak z 11 September mozna zarobic na tym jeszcze duzo pieniedzy. Ludzi ciagnie do ogladania nieszczesc, katastrof, pogrzebow.
              Ogladaja jak kto byl ubrany, kto bardziej plakal lub kto zemdlal. Producenci wiedza to...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka