Dodaj do ulubionych

Justyna Polańska

18.04.11, 14:54
Wiem, że było tu już o niej, ale w sobotę wpadło mi to "dzieło" w ręce i poświęciłem na to wieczór i kawałek niedzielnego przedpołudnia.
Po przeczytaniu pytam się: jak można takie bzdury publikować i jeszcze oczekiwać, że ktoś w nie uwierzy?
Wg mojego ostrożnego szacunku min. 90% opisanych przez Polańską przypadków jest kompletnie wyssana z palca. Smiem wręcz podejrzewać, że J.P. wogóle nie istnieje - a jeżeli istnieje, to jej Ghostwriter stworzył z niej zupełnie inną (kompletnie niewiarygodną) postać.
Całość jest naszpikowana tak nieprawdopodobnymi historiami, że włos się jeży na głowie i kurz elektryzuje się pod tapczanem.
Ten chomik znaleziony po tygodniach świadczyłby w pierwszej kolejności o tym, jak pani Polańska sumiennie dba czystość domostwa swoich pracodawców.
Ale ona wg siebie samej jest namądrzejsza, najczystsza, najbardziej oblatana (we wszystkich możliwych tematach - od motoryzacji po stosunki międzynarodowe).
W tym miejscu wkleję recenzję mojego imiennika - już na czytanie tego gówna straciłem zbyt wiele czasu:

tinyurl.com/3hbe6al
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Dobre. 18.04.11, 15:24
      "Janusz, chcesz sobie zęby wybielić na czarno?".
      • folksdojczer4kategorji Bardzo Dobre. 18.04.11, 15:36
        zbyfauch napisał:

> "Janusz, chcesz sobie zęby wybielić na czarno?".
        ----------------------------------------------------------------->

To tylko taka przenośnia językowa. Nie należy tego rozumieć 1 : 1 !!!

A tu jest jeden z najbardziej solidnych polskich polityków...

Niech ktoś powie, że Palikot nie ma racji!
      • lepian4 Re: Dobre. 18.04.11, 17:34
        O zebach, to bylo to dzielo
    • gadupa Polak potrafi. hehe 18.04.11, 19:21
      Stracil 1,5 dnia na to zeby stwierdzic ze stracil 1,5 dnia zycia na polskie bzdety. hehehehe
    • fan.club Posługiwanie się stereotypami... 19.04.11, 08:33
      zapewnia poczytność i oglądalność. Polski czytelnik ma uciechę u czytania o Niemcach-brudasach, a niemiecki czytelnik potwierdza swój obraz Polaka-emigranta w osobie polskiej pucki.
      • ja.nusz Re: Posługiwanie się stereotypami... 19.04.11, 13:08
        fan.club napisał:

> zapewnia poczytność i oglądalność. Polski czytelnik ma uciechę u czytania o Nie
        > mcach-brudasach....

W tym przypdku chyba się to nie potwierdza.
        Książka sprzedaje się raczej źle (jaka jakość taki sukces), a wersja polska nie istnieje.
        Twórczość śledcza potrafi być zdecydowanie ciekawa - jeżeli nie jest tak chujowo napisana jak ten Polański knot.
        • gadupa Re: Posługiwanie się stereotypami... 19.04.11, 15:34
          Jeszcze nie wykumales ze u fana nic sie nie zgadza. Syndrom polaczka. hehe
          • lepian4 Re: Posługiwanie się stereotypami... 19.04.11, 16:57
            Hehehehehe, Buahahahahahahahaha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka