pierwszy-donosiciel Re: Co na to... 19.10.11, 11:24 Alle haben die Deutschen zu fressen gern... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Dlaczego lepianka ma plaski nos? 19.10.11, 11:34 buahahahahaha Biali murzyni z Polski tez majom przesrane. Prawda lepianka? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Dlaczego lepianka ma plaski nos? 19.10.11, 14:42 Skoro dupa mowi o sraniu.... Nie bede kwestionowac! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Co na to... 19.10.11, 12:07 pierwszy-donosiciel napisała: > Alle haben die Deutschen zu fressen gern... > > Ot co... ----------------------------------------------> NIm się Jecki przyczepi! M zapomniałem chyba... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Co na to... 19.10.11, 11:38 To Twoje nowe forum przypomina mi toczka w toczkę niniejsze forum tuż za rogiem...W sąsiedztwie... Co Ci się dzisiaj śniło, możesz i tu opowiedzieć... Chętnie posłuchamy... Januszek się z biegiem czasu ucywilizował i nocników już publicznie nie opróżnia... (żyje od przeszło 30 lat między Herrenmenschami) Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Co na to... 19.10.11, 11:53 A tu jest dobry hitlerowski łoś, ale Januszek nie chce ze mną dyskutować na temat dobrych hitlerowców... Ten łoś jest z okolic Kaliningradu... Siedziby Konrada Mazowieckiego i jego żony Nefretete... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Co na to... 19.10.11, 12:17 A tu widzimy pozamiataną hitlerowską posadzkę... Oprócz pozamiatanej hitlerowskiej posadzki widzimy jeszcze gołe hitlerowskie niewiasty z gipsu... Nigdzie nie mogę dojrzeć sławnych hitlerowskich Gartenzwergów, tak lubianych przez Polską Polonię na wygnaniu w Niemczech... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Co na to... 19.10.11, 12:32 Anglicy lubia zaklamanych ksiezy rozpowiadajacych bzdety o Oswiecimiu. Ot co. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Co na to... 19.10.11, 13:40 najlepsze bzdety o Oswiecimiu rozpowiada Obama. Tez jest zaklamanym ksiedzem z Anglii? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Co na to... 19.10.11, 14:48 Moze sprecyzuje troche pytanie, wszak nie chodzi o hitlerowcow, o sranie... Skoro Niemiec posmakowal tak bardzo tubylczej etnii, to czy czasem nie powinnismy uszanowac ich obyczajow i poswiecici im wiecej czasu.. Mozna by tez tak przywiezc kilku takich do Niemiec. W roli wychowawcy trudnej mlodziezy sprwowaliby sie bez zarzutu. zwlaszcza wtedy, gdyby mogli zjesc hoffnungslose Fälle. Taki Kreuzberg bylby w ciagu tygodnia oczyszczny z... No wlasnie! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Aż mi szczęka wypadła... 19.10.11, 17:06 Dzielnie się tam bijesz na tym nowym froncie! I jakie fajne Heimatlieder, dla każdej etni coś... Aż mi szczęka wypadła... ze wzruszenia... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Co na to... 20.10.11, 07:57 lepian4 napisał: Taki Kreuzberg bylby w ciagu tygodnia oczyszczny z... No wlasnie! -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Co na to... 20.10.11, 16:28 Zadna nowa moda, w PRL moglbys miec etat w SB jako osoba poprawna politycznie z misja. buahahaha Odpowiedz Link