koelscher 25.12.11, 20:12 Der Weihnachtsmann war mir gnädig und hat mir u. a. das hier Geschenkt: trimr.de/173Y Allerdings, wenn ich mir diese Bildchen so anschaue, kann ich behaupten, dass meine gar nicht schlechter sind... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club Stary zboczeńcu... 25.12.11, 21:27 zrobiłeś se cycki? Uważaj, bo te francuskie są jakieś felerne, conie? Odpowiedz Link
koelscher Re: Stary zboczeńcu... 25.12.11, 21:38 Cycki to ty masz, pucusio - zamiast masy mozgowej... k-r Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Photokunst 26.12.11, 06:50 Szukałem na gwałt fora, gdzie by się ktoś onanizował dla Pana Barona. Tak wcześnie, z samego poranka, trudno coś stosownego znaleźć, może w zastępstwie niniejsze forum? Też się onanizują na swój sposób... Może to w sam raz dla Pana Barona? Odpowiedni kalendarz już ma... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Press digest 26.12.11, 07:30 Lunatyka jeszcze nie było? To po co ja tak wcześnie wstałem z łóżka mego ciepłego? Ot co... PS Trza się wzorować na Januszku! Udowodnił nam, że jest niezależny od internetu a w szczególności od polskich for na wygnaniu. (Szajba Mu jeszcze internetowa nie odbiła całkowicie...) Spędza święta w gronie rodzinnym. Oraz z dzieckiem z pierwszego małżeństwa. Któremu kupuje drogie perfumy. Koszty nieważne! Byleby dziecko było szczęśliwe! Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Photokunst 26.12.11, 10:54 Pan Rysiu, który dba o ogumienie mego wozu drabiniastego też dostał, bo zamawia u nich dużo opon. Prosił mnie abym raz w miesiącu wpadł zmienić cycki - on nie śmie dotykać tego dzieła, bo ma zawsze czarne ręce. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel podyskutować o sztuce fotograficznej... 26.12.11, 11:20 ja.nusz napisał: > Pan Rysiu, który dba o ogumienie mego wozu drabiniastego też dostał, bo zamawia > u nich dużo opon. Prosił mnie abym raz w miesiącu wpadł zmienić cycki - on nie > śmie dotykać tego dzieła, bo ma zawsze czarne ręce. ------------------------------------------------> Pan Baron ma pecha! Z nikim tu nie można podyskutować o sztuce fotograficznej... Mnie by to żywo interesowało, czy te fotki zostały wykonane w High key and Low key technice oświetleniowej... Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: podyskutować o sztuce fotograficznej... 26.12.11, 12:06 Pan Baron wrote: Allerdings, wenn ich mir diese Bildchen so anschaue, kann ich behaupten, dass meine gar nicht schlechter sind... smile Skocz sobie aSSiek na teufelchen.tv i podziwiaj Photokunst Pana Barona. Zaiste powiadam Ci (nie: Tobie) Pan Baron wielkim artystą był. Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Frohe Ostern! 26.12.11, 12:18 Nu, Kacperek? Jak widzę, Weihnachten przeżyłeś! A więc Frohe Ostern! Zabierajmy się do malowania jaj! Христос жив ! Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Re: podyskutować o sztuce fotograficznej... 26.12.11, 13:03 Smutno troche patrzec, jak kots nie moze skonczyc z samobiczowaniem... zawszekacperek (Ich bin der Sohn einer Hure. Ich bin der Sohn einer Hure. Ich bin der Sohn einer Hure. ....................................... ....................................... ......................................) napisał: > Pan Baron wrote: > Allerdings, wenn ich mir diese Bildchen so anschaue, kann ich behaupten, > dass meine gar nicht schlechter sind... > smile > Skocz sobie aSSiek na teufelchen.tv i podziwiaj Photokunst Pana Barona. > Zaiste powiadam Ci (nie: Tobie) Pan Baron wielkim artystą był. > > Kacperek k-r Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: podyskutować o sztuce fotograficznej... 26.12.11, 13:30 koelscher napisał: jak kots nie moze skonczyc z samobiczowaniem... ------------------------------------ Odpowiedz Link
koelscher Re: podyskutować o sztuce fotograficznej... 26.12.11, 14:02 Zapewniam cie, ze o wiele smutniejsze jest patrzenie na sraczke nieustajaca... k-r pierwszy-donosiciel napisała: > koelscher napisał: > jak kots nie moze skonczyc z samobiczowaniem... > ------------------------------------ Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: podyskutować o sztuce fotograficznej... 26.12.11, 14:17 koelscher napisał: > Zapewniam cie, ze o wiele smutniejsze jest patrzenie na sraczke nieustajaca... Twój problem rozwiązany... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Te same małpy z Lunatykiem 26.12.11, 15:42 fan.club napisał: > Einige sind schwer von Begriff .. Kannst te nix machen... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Errata: 27.12.11, 09:27 Jest: Mnie by to żywo interesowało, czy te fotki zostały wykonane w High key and Low key technice oświetleniowej... Powinno być: Mnie by to żywo interesowało, czy te fotki zostały wykonane w High key or Low key technice oświetleniowej... Chodzi o ścisłość i precyzję wpisów! Nie, aby poziom forum odpowiadał horyzontowi intelektualnemu Barona Jeckiego/Koelschego lub rodzinie Lunatyków... Ot co... PS Rodzina Lunatyków bierze właśnie udział w pielgrzymce do Kaliningradu śladami Konrada Mazowieckiego i Jego małżonki Nefretete... Odpowiedz Link
koelscher Re: Photokunst 26.12.11, 14:04 Hallo Hanseat, z tym przydzialem na warsztaty to mit; widziales na wlasne oczy? k-r ja.nusz napisał: > Pan Rysiu, który dba o ogumienie mego wozu drabiniastego też dostał, bo zamawia > u nich dużo opon. Prosił mnie abym raz w miesiącu wpadł zmienić cycki - on nie > śmie dotykać tego dzieła, bo ma zawsze czarne ręce. > Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Photokunst 26.12.11, 14:24 koelscher napisał: > Hallo Hanseat, (Wysmarowałeś się wazeliną? Aby Januschkowi zbytnio nie bolało?) > > z tym przydzialem na warsztaty to mit; widziales na wlasne oczy? > > k-r > > ja.nusz napisał: > > > Pan Rysiu, który dba o ogumienie mego wozu drabiniastego też dostał, bo z > amawia > > u nich dużo opon. Prosił mnie abym raz w miesiącu wpadł zmienić cycki - > on nie > > śmie dotykać tego dzieła, bo ma zawsze czarne ręce. ------------------------------------------------> > W tym przypadku Januszek ma rację! Mogę pisemnie potwierdzić.. Ze stemplem od notariusza... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Photokunst 26.12.11, 14:52 Koelscher w akcji... ====================================> > koelscher napisał: > > > Hallo Hanseat, (Wysmarowałeś się wazeliną? Aby Januschkowi zbytnio nie bolało?) Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Photokunst 27.12.11, 09:42 ja.nusz napisał: > Pan Rysiu, który dba o ogumienie mego wozu drabiniastego też dostał, bo zamawia > u nich dużo opon. Prosił mnie abym raz w miesiącu wpadł zmienić cycki - on nie > śmie dotykać tego dzieła, bo ma zawsze czarne ręce. ----------------------------------------------------------------------> Do zawartości teczek Mossadu można mieć pełne zaufanie... Od czasu do czasu coś tam wycieka z tych teczek... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Photokunst 27.12.11, 10:37 Tobie cos juz wycieka. Cala podloga mokra- buahahaha Odpowiedz Link