lunatix 17.03.12, 14:37 Pies go yebal! www.gmx.net/themen/nachrichten/deutschland/928x4pw-ehemaliger-nazi-verbrecher-demjanjuk-tot Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatix Dlaczego go wczesniej nie powieszono? 17.03.12, 14:48 de.wikipedia.org/wiki/John_Demjanjuk Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel clash of cultures ... 17.03.12, 15:54 W moim kręgu kulturowym także pies ma prawo do godnego odejścia... Pies niekoniecznie musi zdychać pod płotem.. Nie wiem jak tam u was było... Demianjuk zmarł godnie w domu starców w czystym łóżku... Z regularnie zmienianymi pampersami... Tu u nas tak jest... Nie wiem jak jest u was... O jego losie zadecydował niezależny sąd... Tu u nas taj jest... Nie wiem jak u was jest... Dla Ciebie to widocznie clash of cultures ... Bardzo trudno się przestawić... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: clash of cultures ... 17.03.12, 17:27 Dalsze wydarzenia z mego kręgu kulturowego... Dla Ojca Lunatyka chyba szokujące... U nas tak jest... Nie wiem jak u Was jest... Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: PD, rzucasz słowa na wiatr... 17.03.12, 17:54 Swego czasu Książę Golicyn pił w paryskiej knajpce wódkę z porucznikiem Rżewskim. Smętny Francuz brzdąkał na fortepianie "Emigranckie tango" Por. Rżewski rozzłoszczony rzępoleniem rzekł do Golicyna: - Ech zaraz Książę skoczę i nasram temu francuskiemu dupkowi na jego biały fortepian. Nie warto Rżewski - odparł Golicyn - Francuz to swołocz. Nie zrozumie. Tak samo z naszym Ojcem Lunatykiem. Nie zrozumie. Kacperek Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: PD, rzucasz słowa na wiatr... 17.03.12, 18:12 zawszekacperek napisał: Tak samo z naszym Ojcem Lunatykiem. Nie zrozumie. Ale czasami się cuda zdarzają... Ot, co... Odpowiedz Link