Dodaj do ulubionych

West Bank...

29.05.12, 08:20
Nu, ja teraz zrozumiał, dlaczego taka duża ilość polskich patriotów i katolików osiedliła się na West Bank of the Oder River....

Wszystko jasne...

Meine Damen und Herren...

Witajcie u faszystowskich kurwów!

I brunatnych gnidów!

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: West Bank... 29.05.12, 09:29
      Dobrze, ze ty to zrozumiales.

Tak mysle, ze gdyby ten przewrazliwiony czarny rasista odrobine lepiej gral, moglby czesciej podziwiac "rasistowskie" ekscesy na stadionach, rowniez w przenajswietszym Izraelu. A tak siedzi ten zapyzialy czarnoksietnik w tym angielskim grajdolku i pierdoli o swiecie, o ktorym nie ma pojecia.

Mnie z dzisiejszej prasowki pograzyla pewna wiadomosc w glebokim smutku. Nasz namadrzejszy premier, ktory nie lubi polskich truskawek, postanowil wydac miliony na promocje siebie w cieniu EURO 2012. Znowu mu kurwa nie wyszlo! Tak mysle, ze to Kaczynski jest temu winien.
      • pierwszy-donosiciel Re: West Bank... 29.05.12, 10:01
        Nu, ja nie mogłem posłuchać, co nasz premier nam mówi, bo spierdoliłem Treiber der Soundcart prawdopodobnie.

Skasowałem kilkanaście programów, które wydawały mi się niepotrzebne i między innymi ten sterownik (tak to jest po polskiemu?) do soundcarty.

Gdy próbuję posłuchać Windows Media Player, pojawia się meldunek: "Kein Audiogerät"

Na stronie Microsoft tego drivera nie mogę znaleźć, są inne firmy, które oferują całoroczną opiekę nad treiberami za 29,99 euro rocznie...

Może warto spróbować, zanim pójdę do warsztatu i Polonia Patriotyczna by mnie tydzień nie widziała?

Ot, co...

PS

Najgorsze jest to, że od 2 dni nie mogę sobie posłuchać Konopnickiej Pani: >>Nie rzucim ziemi... <<
        • lepian4 Re: West Bank... 29.05.12, 10:57
          To jest straszna wiadomosc, zlaszcza dla licealistek, ktorym namietnie tlumaczysz ostatnio zadania domwe, mit der Gänsehaut - Hintergrund
          • pierwszy-donosiciel Re: West Bank... 29.05.12, 12:12
            Całkowicie zapomniałem wspomnieć naszego wielce zasłużonego bojownika z niemieckim faszyzmem i niemieckimi Gartenzwergami, Zbyfaucha...

Bardzo mi przykro! Bardzo przepraszam!

Ot, co...
    • pierwszy-donosiciel Już prawie 1000 komentarzy... 29.05.12, 14:08
      Zauważył może kto mego serdecznego przyjaciela, Zbyfaucha, między komentatorami?

=====================================

(...) zetknęli się z autorem wątku chciałbym tylko powiedzieć, że jest on rasistowskim bydlakiem, neohitlerowską szmatą, w dodatku z poczuciem misji.
      Zrobicie z tym oczywiście, co uznacie za stosowne.
      Uważam, że winien byłem Wam informacji. (...)

( copy right- Zbyfauch)

Ot, co....
    • zawszekacperek Re: West Bank... 29.05.12, 14:57
      Nu i Kacperek też się cieszy, że Twoja nareszcie zrozumiał. Wystarczył, jeden prezenter BBC, żeby 10 lat marzeń różnych gadupek, Januszków, koelscherów i innej swołoczy spełniło się.

Kacperek
      • lepian4 Re: West Bank... 29.05.12, 15:10
        Kacperku, jest to najpiekniejszy komplement dla gadupy!
        • zawszekacperek Re: West Bank... 29.05.12, 21:28
          Przesadzasz Drogi Przyjacielu. Nasz kochana Gadupełe zasługuje na więcej. Co najmniej na Pieśń nad pieśniami II (Canticum Canticorum II).
          Któregoś dnia zaśpiewamy dla niej. smile

Kacperek
          lepian4 napisał:

> Kacperku, jest to najpiekniejszy komplement dla gadupy!
      • koelscher Re: West Bank... 29.05.12, 22:02
        Zabawne jak zawsze. Tania kurewka pomstuje na (dwoch) klientow, ktorzy ja najlepiej anal izuja... Dlaczego Panowie anal izuja akurat te tania kurewke? Otoz ona jest tak herrlich eng...
        stirnig.
        smile
        k-r

zawszekacperek napisał:

> Nu i Kacperek też się cieszy, że Twoja nareszcie zrozumiał. Wystarczył, jeden p
        > rezenter BBC, żeby 10 lat marzeń różnych gadupek, Januszków, koelscherów i inne
        > j swołoczy spełniło się.
        >
        > Kacperek
        • zawszekacperek Re: Insynuacja 29.05.12, 23:08
          forum.gazeta.pl/forum/w,51283,136140387,136260396,Re_Insynuacja.html
          Buahahahahaha....

Kacperek
          koelscher napisał:

> Zabawne jak zawsze. Tania kurewka pomstuje na (dwoch) klientow, ktorzy ja najle
          > piej anal izuja... Dlaczego Panowie anal izuja akurat te tania kurewke? Otoz on
          > a jest tak herrlich eng...
          > stirnig.
          > smile
          > k-r
          >
          > zawszekacperek napisał:
          >
          > > Nu i Kacperek też się cieszy, że Twoja nareszcie zrozumiał. Wystarczył, j
          > eden p
          > > rezenter BBC, żeby 10 lat marzeń różnych gadupek, Januszków, koelscherów
          > i inne
          > > j swołoczy spełniło się.
          > >
          > > Kacperek
          >
          >
        • lepian4 Re: West Bank... 30.05.12, 04:29
          Koelscher, nie mieszaj mnie wiecej w twoje milosne zaloty do Kacperka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka