Dodaj do ulubionych

WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM

IP: *.rybnet.pl 14.06.05, 16:28
Czy ktoś był z nimi w Grecji? Jeśli tak to w jakim hotelu, jakie warunki,
wyżywienie, obsługa.Czekam na każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: anty andrelix Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:05
      Opowiem ci krótko chodź niekoniecznie na temat. bYŁEM Z NIMI W ZESZŁYM ROKU ALE
      W BUŁGARII. Hotel Zora złote piaski. Ty jedziesz do grecji wiec opowiem ci
      tylko o tym biurze. wyjazd z krakowa 3.00 na nikogo nie czekają nawet minuty do
      nikogo nie dzwonią dlaczego go jeszcze nie ma ale ok bo to wina
      klienta.Wyjechaliśmy i od 3.00 do 7.00 jeździliśy po całej małopolsce i śląsku
      i zbieraliśmy ludzi. godz 7 punkt przesiadkowy pawłowice śląskie 2 pietrowe
      autorary w każdym po ok 90 osób zapakowani i w droge na czechy. po ruszeniu
      pilotka informuje ze sprzedają kawe 4zł i piwo tyskie 5zł a na pkt
      przesiadkowym na stacji zastanawiałem sie po co im tyle piwa. ok czechy
      słowacja wegry godz 16 klima w autobusie ok 15letnim nie wydala jest duszno ale
      jesdziemy pózniej małe przygody na przejsciu w rószke i serbia. A wserbi goniła
      nas policja bo autobus zapieprzał 140 km/h pilotka mówiła cały czas że tak
      szybko bo wszystkie autobusy z polski wyjeżdrzają om tej samej godzinie i
      musimy szybko dojechac do bulgarskiej zeby nie było korków. Przerwy w podróży
      co 3 godz 5 minut w serbi na zajeździe pilotka okłamała nas że mamy 10 minut
      przerwy a sama poszła sobie pod prysznic na pol godziny. ale jakos
      dojechalismy. Aha w serbi odkleiła sie od słonca przednia szyba na piętrze i
      zaje..... wiało ale ją zalepili silikonem. :))))PODSUMOWANIE!!!:::
      AUTOBUSY-ZŁOM
      KIEROWCY- 2CH (ZAMIAST 3 ) JEDNIE 35 GODZ 2 GODZ PRZEWY I ZNÓW 35 GODZ.(nasz w
      drodze powrotnej na zajeżdzie na słowacji usnął na kierownicy) kierowca moze
      jechoac dziennie 8 godz. a na moje pytanie jak to robią ze jadą w dwójke na
      tachografie co usłyszałem ze nie było od strony policji takiego pytania ja
      zapytałem nie???? a on odp mi ze nas to o nic nie pytaą mamy taryfe ulgową
      Hotel najgorszy w złotychj piaskach ( gorsze były tylko bungalowy)
      REZYDENTKA - młoda ok 18 lat nic nie wiedziała nic nie umiała załatwić poprostu
      była na wakacjach widziałem ja przez 10 dni 3 razy. raz na spotkaniu po
      przyjeździe i 2 razy na dyskotece. wiec szczerze nie polecam tego biura
      aha i porównaj ceny np z sindbadem ooo albo z tecza www.tecza.pl tecza to dobre
      biuro naprawde polecam
      • Gość: huruk Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.rybnet.pl 15.06.05, 16:50
        Dzięki za info
        • Gość: krecik Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:57
          Biuro Andrelix odradzam również!!! Ale ludzie! Czego się spodziewacie po takich
          cenach!!!??? Jeżeli ktoś płaci TAKIE grosze za Grecje czy Bługarie..to sorry...
          ale jest to logiczne, że "oszczędzają" na wszystkim na czym się da! (łamiąc
          przy tym wszystkie normy i zasady bezpieczeństwa). Za takie pieniądze nie
          będziecie mieć super hotelu (ani nawet fajnego:)), lux autokaru i
          profesionalnej obsługi! Więc pamiętajcie, że cena jest adekwatna do usługi.
          • frotex Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM 15.06.05, 18:45
            ok jakie niskie ceny w andrelixie??????????
            ten sam standard nasz w krakowskiej skarpie a porównaj ceny to zobaczysz co jst
            tanie
            • Gość: SANDRA CZY KTOŚ BYŁ W STAVROS NA HALKIDIKI? IP: *.katowice.wiw.gov.pl / 80.55.222.* 17.06.05, 13:07
              BYŁ KTOŚ W STAVROS NA HALKIDIKI LUB Z BIUREM PODRÓŻY LIATSAS TOURS Z CHORZOWA
              ALBO SIĘ WYBIERA
      • Gość: mareksoft Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:21
        właśnie wróciliśmy z grecji z bp.Andrelix wyjazd miał być z katowic o 3 00 był
        o 4 15 nie wspominając otym że tez zjeżdzilismy pół Sląska zbierajac
        ludzi.Było 2 kierowców którzy wcale nie zmieniali sie co 4 godziny 1z nich
        jechał tylko 6 godzn na cała traśę polskA-GRECJA Po przyjezdzie okazuje sie
        że nie ma rezydenta .Osoba sprawująca te funkcje okazuje sie być kucharka
        wynajeta do pracy przez niejakiego Christosa ,który jest szefem tego
        hotelu.Niektórzy czekali na pokój do 21 00-przyjechaliśmy o 13 00. Wpokojach
        brud w łazience grzyb .Posciel pojawiła sie po kilku dniach .Kuchnia obraz
        nędzy i rozpaczy Panie nakładały makaron rękami jak im sie zsuwał z talerza to
        go popychały i oblizywały przy tym paluszki .Zupe nalewaly menażka .chochla
        została zakupiona przez christofa po 5 dniach [bo panie z kuchni przekazywały
        mu nasze wrzaski] P.Kasia-[pseudorezydentka]podała nr. telefonu po 4 dniach i
        wielkiej awanturze,na szczeście nie było nagłego wypadku.Kilka wycieczek nie
        odbyło sie [bo już nie było czasu]Poza tym ceny wycieczek droższe niż w
        leptokarii. mieliśmy wyjechać 26 07 ok. godz18 a wyjechaliśmy 27 07 o godz 6 00
        rano. Te noc spędziliśmy pod chmurką.dzieci spały na trawie lub leżakach.Na
        Wegrzech był wypadek bo jeden z kierowców nie znał drogi i poszedł obudzić
        drugiego a ten zaspany przymknął oko i najechał na stojącą na poboczu
        osobówkęna szczescie obyło sie bez ofiar. Osobówe auto wyrwane drzwi a my
        lusterko i następne 2 godziny do tyłu.ale już jesteśmy w domu NIGDY WIĘCEJ Z
        ANDRELIXEM.
    • Gość: kas Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.wzks.uj.edu.pl 05.07.05, 12:11
      a kiedy jedziesz? bo ja też się wybieram, chyba z tym biurem tylko przez zaklad
      pracy, bo oni wykupili te wczasy. Taż jestem zainteresowana jak to wygląda.
      Podobno byli ludzie od na s tamtym roku i chwalili.
      Ja jade na tyrnus od 5 sierpninia.
      Mam nadzieję że nie będzie bardzo żle.
      • Gość: huruk Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.rybnet.pl 05.07.05, 15:37
        Ja sie jeszcze wacham
    • Gość: spawdz to Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:44
      www.tecza.pl/index?Act=show_doc&id_doc=57&id_dir=40
      • Gość: huruk Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.rybnet.pl 06.07.05, 11:23
        to nie rzuca na kolana
        • Gość: looknij na to Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:32
          www.tecza.pl/index?Act=show_doc&id_doc=79&id_dir=40 lub to
          www.skarpa.com.pl/lato/grecja/riwiera_olimpijska__apartamenty.php4
          to dobre sprawdzone biura
          ja byłem z andrelixem i szczerze odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: huruk Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.rybnet.pl 06.07.05, 15:22
            A ja byłem w ubiegłym roku ze SKARPĄ w Bułgarii- TRAGEDIA!!!!!!!!!!
          • Gość: turysta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:48
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: polo Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.magma-net.pl 13.07.05, 19:42
            Byłem w Grecji 3 razy z różnymi biurami i z andrelixem było najlepiej. Mowię o
            podróży, bo za pobyt odpowiada miejscowe biuro. dojechaliśmy w najkrótszym
            czasie (28h), dla porównania z innymi po 35 i 34. Swoją pilotkę na miejscu też
            widziałem 3 razy, ale się z tego cieszę, bo mnie nie trzeba niańczyć i nie
            chcę, żeby mi ktoś na wczasach d... zawracał. może nie są super, ale na głowe
            biją skarpę, po podróży z którą przez pierwszy tydzień nie mogłem dojść do
            siebie. pozdrawiam i polecam andrelix, sam z nimi jadę w tym roku.
            • Gość: macio Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:00
              przejedz sie np z sindbadem to sie przekonasz co to znaczy biuro podróży. A co
              w andrelixie ci sie podobało smierdzące piętrowe autobusy w kazdym po 100 osób
              i bez klimy tylko nawiewy??????????????????
              • Gość: huruk Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.rybnet.pl 14.07.05, 20:48
                A co takiego reprezentuje sobą Sindbad. Jazda na złamanie karku bez
                postojów!!!!!!!!!
                • Gość: ,axio Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:19
                  koro twierdzisz ze andrelix jest lepszy od sindbda to j z toba nie gadam. życze
                  ci miłej podróży z andrelixem który z pewnością bedzie ci sie zatrzymyał bardzo
                  czestoo !!!!!!!! hahahahahahaha
                  • wieeewiora Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM 15.07.05, 19:18
                    Witaj, byłam w ub roku z Andrelixem w Olimpic Beach i nie narzekam, na miejscu
                    poznałam osoby, które z tym biurem przyjechały do Olimpicu już kolejny, a
                    rekordziści czwarty raz.Podróż wspominam nie najgorzej, było 3 kierowców którzy
                    spali na zmianę. Podróż jednak trwała długo i zdecydowanie polecam samolot.
                    Apartamenty zależy jak się trafi, były lepsze i gorsze, kwestia szczęścia.
                    Olimpic to całkiem przyjemna miejscowość, z piękną plażą, ładniejszą i szreszą
                    niż w Paralii, a do Paralii prowadzi nadmorska promenada, którą idzie się 0.5
                    godz. spacerkiem.
                    Wycieczki fakultatywne najtańsze miał Andrelix, a zwiedziłam wiele biur w
                    okolicy.
                    Opieka lekarska fantastyczna - w Olimpiku jest lekarz znający polski, zw wizytę
                    i lekarstwa nie pobiera opłat, biuro samo się z nim rozlicza w ramach
                    ubezpieczenia.Przynajmniej tak było w ub roku.
                    Jeżeli nie liczysz na luksusy ( które kosztują, a tu cena jest jaka jest) to
                    polecam to biuro.
                    Udanych wakacji.
                    • Gość: huruk Re: WYJAZD DO GRECJI z ANDRELIXEM IP: *.rybnet.pl 17.07.05, 15:08
                      i o to chodzi!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka