lepian4 25.10.12, 20:34 a wyborcza tajemniczo milczy! Podobnie jak cala plejada anielskich trolli. Ciekawe czemu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Kolejny pedofil (daleko od nas...) 26.10.12, 07:36 Czytaj uważnie, to znajdziesz! Weź se przykład z Maryji! Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kolejny pedofil (daleko od nas...) 26.10.12, 10:21 Faktycznie, watek nawet jakos nie cieszy sie popularnoscia. Tradycyjnie januszek palnal cos bez sensu: . "Stopień oburzenia społecznego ma jednak prawo być wyższy, kiedy takich czynów dopuszcza się nauczyciel czy ksiądz - w końcu pełni zaufania radzice oddają swoje dzieci pod ich opiekę - pod opiekę reporterów TV rzadziej." Zastanawia mnie, co sklonilo naszego guru do takich przemyslen? Nie znam ani jednego ksiedza, badz nauczyciela, ktory mialby w szpitalu wlasny pokoik do bzykania dzieci Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Pan Kiszczak w ogrodzie 26.10.12, 16:37 Ja bardzo proszę takich drastycznych obrazków publicznie nie pokazywać. To jest obraza naszego Stwórcy, blasfemia! W Moskwie by Cię skazali za to na dwa lata lagru bez zawieszenia... Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kolejny pedofil (daleko od nas...) 26.10.12, 17:27 lepian4 napisał: > Zastanawia mnie.... Aby się zastanawiać, to trzeba być w posiadaniu przynajmniej jednej szarej komórki - ty posiadasz wyłącznie brunatne, neofaszystowska kurwo. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Kolejny pedofil (daleko od nas...) 26.10.12, 19:59 ja.nusz napisał: > lepian4 napisał: > > > Zastanawia mnie.... > > Aby się zastanawiać, to trzeba być w posiadaniu przynajmniej jednej szarej komó > rki - ty posiadasz wyłącznie brunatne, neofaszystowska kurwo. ============================= Drogi Januszku! Zapomniałeś wspomnąć, czy ten osobnik jest zarażony syfem! Ot, co... Baj we łej... Kacperek mnie znowu hołubił... Co Ty na to? Odpowiedz Link