chief-denunciator 09.12.12, 16:31 Nowy niemiecki Otto Bismarck... Ot co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Bismarck... 13.12.12, 18:52 Как заработать деньги? Orientuje się może kto? Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Bismarck... 14.12.12, 09:41 И на хуй денег вам нужно? Nу, Скажи коричневая шлюха. Kacperek chief-denunciator napisała: > Как заработk > 2;ть деньги? > > Orientuje się może kto? > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 14.12.12, 11:35 zawszekacperek napisał: И на хуй денег > ; вам нужно? -------------------------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Bismarck... 14.12.12, 13:43 Chief, albo Ciebie zdrowo jebło w dekiel, albo jesteś... dekadentem. Opamiętaj się! Zbaczasz z Drogi Rewolucji. Pachnideł Tobie się zachciewa! A los Najważniejszego Więźnia PRL z nr 13 to już Ciebie nie interesuje? Czy już nie pamiętasz jego Commentarii de Bello Civili? Wczoraj była 31 rocznica tych tragicznych wydarzeń, a Ty milczysz! Tysiące najlepszych synów i cór Narodu zostało wywiezionych stołypinowskimi "gołubymi wagonami" na zsyłkę. Niektórych z nich poznałeś na polskich forach patriotycznych. Niektórzy do dzisiaj mają koszmary z uciekającymi pociągami. To dla nich dedykuję tę pieśń: www.rosyjski.slowka.pl/piosenki,1043108610831091107310861081-10741072107510861085-niebieski-wagon,m,1282.html Dla nich. Nie dla Ciebie, Ty ...wyperfumowany dekadencie! Ot, co! Kacperek chief-denunciator napisała: > Na Духи с фером& > #1086;нами aby dalej mieć powodzenie u niewiast... > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 14.12.12, 17:13 zawszekacperek napisał: Ty ...wyperfumowany dekadencie! ------------------------------------------ Mam absolutny imperatyw, że muszę działać! Tylko nie wiem, gdzie zacząć !?! City of London? czy w zaśnieżonym WC w znanym Intercity Relacji W-wa Szczecin Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Bismarck... 14.12.12, 19:03 Chief, rozpocznij od Latryny I i II. Ot, co! Kacperek chief-denunciator napisała: > zawszekacperek napisał: Ty ...wyperfumowany dekadencie! > ------------------------------------------ > > Mam absolutny imperatyw, że muszę działać! > > Tylko nie wiem, gdzie zacząć !?! > > City of London? > > czy w zaśnieżonym WC w znanym Intercity Relacji W-wa Szczecin > > Ot, co... > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 15.12.12, 10:24 zawszekacperek napisał: > Chief, rozpocznij od Latryny I i II. > > Ot, co! > > Kacperek ----------------------------------------------------> A Londyńską City pozostawić na pastwę losu? Możesz to pogodzić ze swym sumieniem? Jestem tera w małej rozterce... W usa wiedziałbym jak mą małą rozterkę rozładować... usa jest krajem nieograniczonych możliwości... W następnych trzech miesiącach/tygodniach będziemy dyskutować o ograniczeniu broni w prywatnych rękach. Typowy temat dla forów: PRO i CONTRA... (używam przeciw bezsenności...) W usa ich pełno... Ale potem wszystko powróci do NORMALNOŚCI... Przypomina mi to tę małą dziewczynkę, która razem ze swą matką przeżyły napad terrorystów na teatr w Moskwie przed kilku laty. Zapytana przez dziennikarzy, jak tam było w teatrze w czasie napadu, odpowiedziała: NORMALNOJE! AMOKI będziemy dalej mieć i producenci broni będą dalej robić swe geszefty z bronią. Bo z czego mieliby żyć? Bezrobocie i tak jest bardzo wysokie w usa... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 15.12.12, 14:27 chief-denunciator napisała: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ W następnych trzech miesiącach/tygodniach będziemy dyskutować o ograniczeniu broni w prywatnych rękach. Typowy temat dla forów: PRO i CONTRA... (używam przeciw bezsenności...) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikt nie jest prorokiem w swoim kraju... Ale bywają wyjątki. I słowo się ciałem stało i mieszkało między nami... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 16.12.12, 11:43 Co u muzułmanów >>Morderstwem Honorowym<<, to u Amerykańców >>Prawem do samoobrony<< Jedno i drugie narodowy folklor... Zalinkowanego artykułu nie czytałem. Zacząłem, ale strasznie nudne... Mam ważniejsze sprawy na głowie... Co mnie amerykańskie amoki obchodzą? Każdy sam jest sobie jest winien! Helmuty głosowali w 1933 roku na NSDAP... I w nieskończoność będą za to odszkodowania płacić... Amerykańcy zabrali Indianom ich Ojczyznę... I za to mają nasrane w mózgu... Płacą obecnie za grzechy śmiertelne swoich przodków... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 16.12.12, 12:34 Ta u góry bardziej mi leży... Ta ze zmarszczkami zna życie... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bismarck... 16.12.12, 13:03 Jedyna szansa dostania się na łamy BILD ZEITUNGA oraz do książek historyczno-medycznych... Jako >> NORMALNY<< członek tego społeczeństwa nie mam żadnych szans... Ot, co... Odpowiedz Link