vampirr 15.06.13, 20:55 Pod nieobecnosc glownej Trollicy forum protrocontralo po prostu zamielra.... Czyzby potrzebne bylo WEJSCIE VAMPIRRA??? vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Dziwy nad dziwami 15.06.13, 21:46 Panie Baronie, polecam Waszeci lewatywę. Zyguś z Klarą w roli instrumentariuszki ulżą Waszmościowi, bo zaczyna Pan Baron pierdolić jak niejaka gadupa. Kacperek P.S. Czy w branży okuć meblowych jest chwilowy zastój, bo Pan Baron się uaktywnił? vampirr napisał: > Pod nieobecnosc glownej Trollicy forum protrocontralo po prostu zamielra.... > Czyzby potrzebne bylo WEJSCIE VAMPIRRA??? > > vpr Odpowiedz Link
vampirr Re: Dziwy nad dziwami 15.06.13, 22:21 Wasz milakosc snadz slepys, tedy binokle sobie spraw, miast duby smalone pierdzielic. vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Aristokraten-Samariter-Bund ? 16.06.13, 07:13 zawszekacperek napisał: > Panie Baronie, polecam Waszeci lewatywę. Zyguś z Klarą w roli instrument > ariuszki ulżą Waszmościowi, bo zaczyna Pan Baron pierdolić jak niejaka g > adupa. > My z klasy robotniczo-chłopskiej mamy swój Pflegedienst z powyższej organizacji. Ciekawi mnie do jakiej organizacji należą Klara i Zygi ? a. Aristokraten-Samariter-Bund ? b. Caritas ? c. Diakonie ? d. Paritätischer Pflegedienst ? Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 10:14 vampirr napisał: > Pod nieobecnosc glownej Trollicy forum protrocontralo po prostu zamielra.... > Czyzby potrzebne bylo WEJSCIE VAMPIRRA??? > No to nie pierdol tylko właź - możesz w ten sposób pokazać swój szlachecki spryt. Obawiam się jednak, że chuj z tego będzie. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 10:40 ja.nusz napisał: > > No to nie pierdol tylko właź - możesz w ten sposób pokazać swój szlachecki spry > t. > Obawiam się jednak, że chuj z tego będzie. ===================================== Wiedziałem, że Januszek nas tu odwiedzi. W łikend jest na St.Pauli dużo roboty i januszek dopiero o 3 godzinie nad ranem może spocząć po ciężkim dniu pracy. Proponuję zwiększyć załogę firmy, aby szef miał czas na internet i na dyskusje z rodakami... Ze wszystkich regionów ojczyzny, z A, B, i nawet C... Szew nie jest do harowania, szew jest do podejmowania decyzji! Na Lepiana nie można zawsze liczyć. Dzisiaj jest wielka rocznica lotu pierwszej niewiasty w kosmos, a Lepian śpi, jakby nigdy nic. Żadnej akademii nic. A Tierieszkowa udowodniła, że tylko w komunizmie niewiasta ma te same prawa jak chłop... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Radziecka niewiasta - Gieroj ZSRR! 16.06.13, 10:53 chief-denunciator napisała: Dzisiaj jest wielka rocznica lotu pierwszej niewiasty w kosmos, a Lepian śpi, jakby nigdy nic. Żadnej akademii nic. A Tierieszkowa udowodniła, że tylko w komunizmie niewiasta ma te same prawa jak chłop... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 12:43 Wettest Du Deinen guten Namen? Auf dass er nie wieder in den Foren auftaucht? vpr ja.nusz napisał: > vampirr napisał: > > > Pod nieobecnosc glownej Trollicy forum protrocontralo po prostu zamielra. > ... > > Czyzby potrzebne bylo WEJSCIE VAMPIRRA??? > > > > No to nie pierdol tylko właź - możesz w ten sposób pokazać swój szlachecki spry > t. > Obawiam się jednak, że chuj z tego będzie. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 13:53 vampirr napisał: > Wettest Du Deinen guten Namen? Auf dass er nie wieder in den Foren auftaucht? ====================================== A to Christian (dawniej Krzysiek) już ma niemiecki paszport, że wy po swojemu gadacie? Ot, co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 14:39 vampirr napisał: > Wettest Du Deinen guten Namen? Auf dass er nie wieder in den Foren auftaucht? > > vpr I znów tylko bla bla bla.... Odpowiedz Link
vampirr Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 16:32 Die Sache, zacny ja.nuszku, ist doch prosciutka jak drucik: "ja"" oder "nein"? vpr ja.nusz napisał: > vampirr napisał: > > > Wettest Du Deinen guten Namen? Auf dass er nie wieder in den Foren auftau > cht? > > > > vpr > > I znów tylko bla bla bla.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 18:07 vampirr napisał: > Die Sache, zacny ja.nuszku, ist doch prosciutka jak drucik: > "ja"" oder "nein"? > > vpr Pokaż, że masz jaja i wejdź na "pro&contra" - czekam z zapartyn stolcem. Odpowiedz Link
chief-denunciator Toż to prawdziwy pogrom. 16.06.13, 18:32 Do czego to doszło! W biały dzień nabijają się z najstarszego pokolenia europejskiej arystokracji... Bez względu na zasługi w obalaniu komunizmu... Maryśka odmawia dyskusji na temat jej samochodu... Pan Gutmensch pisze podanie o wykluczenie Pana Barona z grona forumowiczów... Toż to prawdziwy pogrom. Prawdziwy antyarystokratyzm... Wolno kogoś prześladowywać tylko i wyłącznie za jego przynależność do jakieś klasy społecznej? Przecie to nie wina Pana Barona, że się urodził w arystokratycznej rodzinie... Ani to, że jego siostra lubuje się w hotelowych meblach pokoju stołowego... Przecie to gorsze aniżeli anty(...) Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 20:13 Nie marudz. Wchodze, gdzie chce i kiedy chce. Czy moze uwazasz moze, ze internetowa stala sie nagle Fort Knox? Poza tym, cojones ma ten, kto potrafi prosto i niedwuznacznie odpowiedziec na proste pytanie. Myslem, ze wontpiem, abys sie do takowych zaliczal... vpr a.nusz napisał: > vampirr napisał: > > > Die Sache, zacny ja.nuszku, ist doch prosciutka jak drucik: > > "ja"" oder "nein"? > > > > vpr > > Pokaż, że masz jaja i wejdź na "pro&contra" - czekam z zapartyn stolcem. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Dziwy nad dziwami 16.06.13, 20:50 vampirr napisał: Nie marudz. Wchodze, gdzie chce i kiedy chce. Czy moze uwazasz moze, ze internetowa stala sie nagle Fort Knox? Poza tym, cojones ma ten, kto potrafi prosto i niedwuznacznie odpowiedziec na proste pytanie. Myslem, ze wontpiem, abys sie do takowych zaliczal... =================================== Ale mu dałeś po ryju! Brawo! Jestem dumny z ciebie, Panie Baronie... Nie będzie jakiś tam Christian z St.Pauli pluł nam w twarz! My Szczep Piastowski! Takie to skutki, gdy Krzyśkom z Kaszub dają niemieckie paszporty... Arogant jaki! Aż mnie zaniemogło... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Sleeping Beauty... 16.06.13, 19:16 vampirr napisał: > Pod nieobecnosc glownej Trollicy forum protrocontralo po prostu zamielra.... > Czyzby potrzebne bylo WEJSCIE VAMPIRRA??? Dotychczasowa sytuacja na Forum Maryjnym... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 19:31 Śpiąca Królewna Ma kilka wersji. W polskiej wiki znają tylko wersję francuską i to w bardzo ubogim rozmiarze... Jest co prawda jakiś link do Braci Grimmów, ale wyświetla się tylko wersja francuska... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 19:58 Orientuje się może kto, czy w małżeństwie Pana Gutmenscha jest wszytko OK? Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 20:17 No wiec CO miala ZNACZNIE wiekszych rozmiarow? vpr chief-denunciator napisała: > W polskiej wiki znają tylko wersję francuską i to w bardzo ubogim rozmiarze... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 20:40 vampirr napisał: > No wiec CO miala ZNACZNIE wiekszych rozmiarow? > vpr > > chief-denunciator napisała: > > > W polskiej wiki znają tylko wersję francuską i to w bardzo ubogim rozm > iarze... =========================> A Pan Baron ciągle swoje w kółko Macieju. Nastręcza mi tu ciągle swe usługi jako lektor moich bestselerów.. A ja czasowo nie mam wakatu dla niego... Co najwyżej mogę mu zapewnić miejsce praktykanta.... Z umową na 1/2 roku. Z możliwością przedłużenia... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 22:15 Summa summarum caly ten belkot mial zapewne znaczyc: "cycki"? vpr chief-denunciator napisała: > A Pan Baron ciągle swoje w kółko Macieju. > > Nastręcza mi tu ciągle swe usługi jako lektor moich bestselerów.. > > A ja czasowo nie mam wakatu dla niego... > > Co najwyżej mogę mu zapewnić miejsce praktykanta.... > > Z umową na 1/2 roku. > > Z możliwością przedłużenia... > > Ot, co... > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 22:24 Pan Baron, Stalowy Człowiek, pisze: Summa summarum caly ten belkot mial zapewne znaczyc: "cycki"? ================================== Geanu richtig! Du bist schnell von Begrifff.... Einer von den ganz hellen! Roger... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 23:03 Jasne. Na marginesie, podobnie jak kasprowemu, i tobie polecam piaskownice dla indolentow: de.wikipedia.org/wiki/Graf vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 23:23 vampirr napisał: > Jasne. Na marginesie, podobnie jak kasprowemu, i tobie polecam piaskownice dla > indolentow: > de.wikipedia.org/wiki/Graf ---------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
vampirr Re: Sleeping Beauty... 16.06.13, 23:53 Masz zapewne na mysli: miedzy 1845 i 1849, bo to twoja generacja? vpr chief-denunciator napisała: > Ja tam znam kilku, którzy tam byli między 45 i 49... i takich, którzy tam nie > wyszli... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 17.06.13, 00:17 vampirr napisał: > Masz zapewne na mysli: miedzy 1845 i 1849, bo to twoja generacja? ====================== Twój olśniewający dowcip, Panie Baronie, powala mnie z nogów... Drogi Panie Baronie, na razie poświęciłem Panu nieco mego czasu, ale na dłuższą metę radzę sobie poszukać innego interlokutora... Pan rozumie, Panie Baronie, niezgodność charakterów... I różnica klas społecznych... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Sleeping Beauty... 17.06.13, 00:05 vampirr napisał: > Jasne. Na marginesie, podobnie jak kasprowemu, i tobie polecam piaskownice dla > indolentow: > de.wikipedia.org/wiki/Graf ------------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
vampirr Re: Sleeping Beauty... 17.06.13, 17:17 Nie frasuj sie, zlosiutenki. W przeciwienstwie do ciebie -nie musze zaopatrywac sie w aldiku, -nie musze poruszac sie ÖVM, -nie musze stawiac sie w urzedach na kazde wezwanie, -nie musze wysiadywac w poczekalniach geriatrii, urologii itp. Przyjmnij zatem do wiadomosci, ze idzie mi wrecz cudnie. vpr chief-denunciator napisała: > A jak twój psychodoktor się do ciebie zwraca? > > A te kraty za oknem to przeciw złodziejom, zgadłem? > > A te gumowe wykładziny ścian są po to, bo się je dobrze zmywa, względy higienic > zne, zgadłem? > > I brakującej klamki przy drzwiach, stolarze zapomnieli zamontować? Zgadłem? > > Ot, co.... > Odpowiedz Link