Dodaj do ulubionych

za szybka...

08.10.13, 23:46
Hört! Hört! Hört! Cuda, niewidy, diabelskie sztuczki.
Po pobieznym tylko luknieciu na podworko Marysienki wiem, co nastepuje:
- Autorytetem glist moralnych jest ich intuicja (sic! - intuicja autorytetem), uwieziona (niestety? na szczescie?) w szponach Dekalogu, zwlaszcza zapewne przykazania osmego "Nie bedziesz wystawial falszywego swiadectwa..."
- Glisty moralne czytuja (ale nie polecaja!!!) stargo nazi Heideggera, szanowanego zreszta i promowanego przez niejaka (kompletnie nieuswidomiona, zatem glupiutka i naiwna) Hanne Arendt... (Ale skad niby glisty moralne moglyby o tym wiedziec? - w WIKi pewnie nie pisza).

Oto, co nadaje ton na marysiowemu podworku: glista, nad ktora tylko niebo gwiazdziste...

Na koniec przestroga wielka, szczera, trwoga spowodowana:

Niechaj upierdliwy cyklista na bacznosci sie ma, bo go Marysienka wywali, zanim mu sie niedobrze zrobi, nie mowiac o tym, zeby zdarzyl te przypadlosc wyrazic... smile

vpr
Obserwuj wątek
    • zawszekacperek Re: za szybka... 09.10.13, 00:31
      Byłeś, jesteś i pozostaniesz Nietoperz Baranem.smile

Reaktywój swoje konto na teufelchen.tv. Zdecydowanie najlepiej tam tobie szło, jeżeli chodzi o wpisy i foty.smile

Kacperek

vampirr napisał:

> Hört! Hört! Hört! Cuda, niewidy, diabelskie sztuczki.
      > Po pobieznym tylko luknieciu na podworko Marysienki wiem, co nastepuje:
      > - Autorytetem glist moralnych jest ich intuicja (sic! - intuicja autorytetem),
      > uwieziona (niestety? na szczescie?) w szponach Dekalogu, zwlaszcza zapewne przy
      > kazania osmego "Nie bedziesz wystawial falszywego swiadectwa..."
      > - Glisty moralne czytuja (ale nie polecaja!!!) stargo nazi Heideggera, s
      > zanowanego zreszta i promowanego przez niejaka (kompletnie nieuswidomiona, zate
      > m glupiutka i naiwna) Hanne Arendt... (Ale skad niby glisty moralne moglyby o t
      > ym wiedziec? - w WIKi pewnie nie pisza).
      >
      > Oto, co nadaje ton na marysiowemu podworku: glista, nad ktora tylko niebo gw
      > iazdziste
      ...
      >
      > Na koniec przestroga wielka, szczera, trwoga spowodowana:
      >
      > Niechaj upierdliwy cyklista na bacznosci sie ma, bo go Marysienka wywali
      > , zanim mu sie niedobrze zrobi, nie mowiac o tym, zeby zdarzyl te przypa
      > dlosc wyrazic... smile
      >
      > vpr
      >
      >
    • zawszekacperek Re: Zagadka - ćwiczenie dla Barana 09.10.13, 00:37
      Znajdź błąd ortograficzny we wcześniejszym poście Kacperka. Tylko nie proś Sygiego i Klarę o pomoc.smile

Kacperek
    • lepian4 Re: za szybka... 09.10.13, 04:50
      Sraczka, sraczka, sraczka...
    • chief-denunciator za szybka przemiana materii... 09.10.13, 06:26
      u Pana Barona.

Dobrze zrozumiałem myśl przewodnią dzisiejszej sesji?

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: za szybka przemiana materii... 09.10.13, 06:36
        chief-denunciator napisała:

> u Pana Barona.
        >
        > Dobrze zrozumiałem myśl przewodnią dzisiejszej sesji?
        >
        > Ot, co...
        ================================

Powyższe było tylko balonikiem sądowym...

Komornik sondowy przyjdzie po swoiki z marmoladą

GDybym żył i mieszkał w Polsce byłbym się przeqalifikował na komornika sondowego.

Idiotensicherer Beruf...

Żadnej odpowiedzialności i dużo kontaktów z ludźmi...

To właśnie to, czego mi trzeba...

Ot, co...
    • maria421 Re: za szybka... 09.10.13, 09:10
      Wchodze dzis rano na moje forum, szyby jakies zaplute , zafajdane...
      Teraz juz wiem dlaczego smile
      • vampirr Re: za szybka... 09.10.13, 10:49
        Ja tez wiem: To to Twoja salonowa gnida co pewno wydzielila...
        Moze i w tym miejscu tez, ale - na szczescie - nie wiem, bo nie WIDZEM.
        smile smile smile

maria421 napisała:

> Wchodze dzis rano na moje forum, szyby jakies zaplute , zafajdane...
        > Teraz juz wiem dlaczego smile
        • zawszekacperek Re: Ktokolwiek ma możliwość 09.10.13, 11:02
          komunikacji z NIetoperzem, niech mu prześle poniższy link:

spec.pl/zdrowie/psychologia/jak-leczyc-voyeuryzm
          Nabawiła się chłopina tej przykrej dolegliwości w 2008 roku hasając na teufelchen.tv. Podobno jest ta przypadłość uleczalna.

Pomóżcie nieszczęśnikowi!

Kacperek

vampirr napisał:

> Ja tez wiem: To to Twoja salonowa gnida co pewno wydzielila...
          > Moze i w tym miejscu tez, ale - na szczescie - nie wiem, bo nie WIDZEM.
          > smile smile smile
          >
          >
          > maria421 napisała:
          >
          > > Wchodze dzis rano na moje forum, szyby jakies zaplute , zafajdane...
          > > Teraz juz wiem dlaczego smile
          >
          >
          • lepian4 Re: Ktokolwiek ma możliwość 09.10.13, 11:29
            Teraz u pana Barona na topie jest russen-schlampen.de
            Stad te ciagle aluzje o Ruskich.
            • zawszekacperek Re: Ktokolwiek ma możliwość 09.10.13, 14:35
              Nie znaju ale i to jest możliwe. Jego krewny Baron Muenchhausen toże bywał w Rossiji i różne miał tam przygody. smile

Kacperek
              lepian4 napisał:

> Teraz u pana Barona na topie jest russen-schlampen.de
              > Stad te ciagle aluzje o Ruskich.
              • lepian4 Re: Ktokolwiek ma możliwość 09.10.13, 16:58
                Od razu widac, ze nie czytasz rozwazan januszka. A moze czytasz, tylko tego nie rozumiesz.

Dlatego rozpoczne przy pomocy nowego akapita stosowne wyjasnienia:
                Krewny Baron Muenchhausen mogl przebywac w Rosiiji jako wiezien wojenny. Duzo takich blakalo sie po Syberii.

Taki juz jest los brunatnych gnid, sami sobie zawinili, ot co! Tym optymistycznym akcentem koncze me cenne wyjasnienia.
                • zawszekacperek Re: Ktokolwiek ma możliwość 09.10.13, 19:35
                  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT222_SUVeyOD-Tya4mx_wcFsuAJa-EYpGaV8p8Gn8MCdTVSSM5Bg

To, Ty Lepianie z numerem seryjnym 4 nie rozumiesz przemyśleń Januszzka. Ech, widzę, że wszystkie nocniki wylane na Twój brunatny łeb, poszły się mnożyć na daremno.smile Januszek przecież wyraźnie określił, że jesteśmy jedną rodziną i nawet nas ponumerował! smilesmilesmile

Kacperek

lepian4 napisał:

> Od razu widac, ze nie czytasz rozwazan januszka. A moze czytasz, tylko tego ni
                  > e rozumiesz.
                  >
                  > Dlatego rozpoczne przy pomocy nowego akapita stosowne wyjasnienia:
                  > Krewny Baron Muenchhausen mogl przebywac w Rosiiji jako wiezien wojenny. Duzo
                  > takich blakalo sie po Syberii.
                  >
                  > Taki juz jest los brunatnych gnid, sami sobie zawinili, ot co! Tym optymistyczn
                  > ym akcentem koncze me cenne wyjasnienia.
                  • lepian4 Re: Ktokolwiek ma możliwość 09.10.13, 20:17
                    Kacperku, nie pomyslales, ze w takich okolicznosciach wszyscy jestesm Baronami!
        • maria421 Re: za szybka... 09.10.13, 12:29
          vampirr napisał:

> Ja tez wiem: To to Twoja salonowa gnida co pewno wydzielila...
          > Moze i w tym miejscu tez, ale - na szczescie - nie wiem, bo nie WIDZEM.
          > smile smile smile
          >

Szyba byla zafajdana z zewnatrz, nie od wewnatrz smile
          • vampirr Re: za szybka... 09.10.13, 12:53
            Od zewnatrz mogl ktos (z bezdennego niesmaku) splunac. Ja mam na mysli te osobliwa, paskudnie sluzowata, smierdzaca maz, ktora wydzielaja glisty moralne. Czyzby brakowalo Ci receptorow, aby ja dostrzec, poczuc na sobie (brrrrr!), powachac?
            vpr

maria421 napisała:

> vampirr napisał:
            >
            > > Ja tez wiem: To to Twoja salonowa gnida co pewno wydzielila...
            > > Moze i w tym miejscu tez, ale - na szczescie - nie wiem, bo nie WIDZEM.
            > > smile smile smile
            > >
            >
            > Szyba byla zafajdana z zewnatrz, nie od wewnatrz smile
            • vampirr Re: za szybka... 09.10.13, 13:15
              Im Übrigen: Czyzby Twoja salonowa glista w ogole juz nie opuszczala tego cieplutkiego schowka, ktory stawiasz jej do dyspozycji? Trudno mi stwierdzic, bo na zanym innym forum jej NIE WIDZEM... smile Jesli jednak, choc na chwile, opuszcza, mogla przecie rownie dobrze zaglisdzic, zasluzic i zasmrodzic od zwenatrz...?
              vpr

vampirr napisał:

> Od zewnatrz mogl ktos (z bezdennego niesmaku) splunac. Ja mam na mysli te osobl
              > iwa, paskudnie sluzowata, smierdzaca maz, ktora wydzielaja glisty moralne. Czyz
              > by brakowalo Ci receptorow, aby ja dostrzec, poczuc na sobie (brrrrr!), powacha
              > c?
              > vpr
              >
              > maria421 napisała:
              >
              > > vampirr napisał:
              > >
              > > > Ja tez wiem: To to Twoja salonowa gnida co pewno wydzielila...
              > > > Moze i w tym miejscu tez, ale - na szczescie - nie wiem, bo nie WID
              > ZEM.
              > > > smile smile smile
              > > >
              > >
              > > Szyba byla zafajdana z zewnatrz, nie od wewnatrz smile
              >
              >
              • maria421 Re: za szybka... 09.10.13, 16:08
                vampirr napisał:

> Im Übrigen: Czyzby Twoja salonowa glista w ogole juz nie opuszczala tego cieplu
                > tkiego schowka, ktory stawiasz jej do dyspozycji? Trudno mi stwierdzic, bo na z
                > anym innym forum jej NIE WIDZEM... smile Jesli jednak, choc na chwile, opuszcza,
                > mogla przecie rownie dobrze zaglisdzic, zasluzic i zasmrodzic od zwenatrz...?
                > vpr
                >

Gdybys mi nie zaslinil szyby, to bys widzial, ze u mnie jest czysto, bo tych, ktorzy mi forum zasmiecaja po prostu usuwam .... smile
            • maria421 Re: za szybka... 09.10.13, 16:06
              vampirr napisał:

> Od zewnatrz mogl ktos (z bezdennego niesmaku) splunac.

To bylo zwykle , oblesne slinienie sie podgladacza smile
              • vampirr Re: za szybka... 09.10.13, 22:29
                Wiesz, ze "od zawsze" zabawias mnie Twoim kompletnym pomieszaniem pojec?
                "Podgladacze" beda wtedy, kiedy Twoje Promaryskowo ukryjesz. Dlaczego tego nie zrobisz?
                Ja zas, z wrodzoej pasji poznawczej, chetnie ogladam sobie takie cieplutkie (niekoniecznie wskutek fermentacji myslowej!!!), woniajace troszke biotopki, w ktorych gliisty czuja sie po prostu wysmnienicie...

vpr

maria421 napisała:

> To bylo zwykle , oblesne slinienie sie podgladacza smile
                • zawszekacperek Re: za szybka... 09.10.13, 23:28
                  No to ślicznie uzasadniłeś swoją aktywność Baranie na teufelchen.tv. smile

Nic dodać, nic ująć.smile

Kacperek

vampirr napisał:

> Wiesz, ze "od zawsze" zabawias mnie Twoim kompletnym pomieszaniem pojec?
                  > "Podgladacze" beda wtedy, kiedy Twoje Promaryskowo ukryjesz. Dlaczego tego nie
                  > zrobisz?
                  > Ja zas, z wrodzoej pasji poznawczej, chetnie ogladam sobie takie cieplutkie (ni
                  > ekoniecznie wskutek fermentacji myslowej!!!), woniajace troszke biotopki, w kto
                  > rych gliisty czuja sie po prostu wysmnienicie...
                  >
                  > vpr
                  >
                  > maria421 napisała:
                  >
                  >
                  > > To bylo zwykle , oblesne slinienie sie podgladacza smile
                  >
                  >
                • maria421 Re: za szybka... 10.10.13, 09:30
                  vampirr napisał:

> Wiesz, ze "od zawsze" zabawias mnie Twoim kompletnym pomieszaniem pojec?
                  > "Podgladacze" beda wtedy, kiedy Twoje Promaryskowo ukryjesz. Dlaczego tego nie
                  > zrobisz?
                  > Ja zas, z wrodzoej pasji poznawczej, chetnie ogladam sobie takie cieplutkie (ni
                  > ekoniecznie wskutek fermentacji myslowej!!!), woniajace troszke biotopki, w kto
                  > rych gliisty czuja sie po prostu wysmnienicie...
                  >

Skarbenku, jezeli ukryje moje forum, to nie bedziesz mial co podgladac.
                  Poki co, podgladaj sobie, podgladaj, tylko mi szyb nie brudz smile
                  • vampirr Re: za szybka... 10.10.13, 18:23
                    Genau das würde mich (vielleicht) reizen: ukryj, a wtedy popodladam i bede tu relacjonowal...
                    smile
                    vpr

maria421 napisała:

> vampirr napisał:
                    >
                    > > Wiesz, ze "od zawsze" zabawias mnie Twoim kompletnym pomieszaniem pojec?
                    > > "Podgladacze" beda wtedy, kiedy Twoje Promaryskowo ukryjesz. Dlaczego teg
                    > o nie
                    > > zrobisz?
                    > > Ja zas, z wrodzoej pasji poznawczej, chetnie ogladam sobie takie cieplutk
                    > ie (ni
                    > > ekoniecznie wskutek fermentacji myslowej!!!), woniajace troszke biotopki,
                    > w kto
                    > > rych gliisty czuja sie po prostu wysmnienicie...
                    > >
                    >
                    > Skarbenku, jezeli ukryje moje forum, to nie bedziesz mial co podgladac.
                    > Poki co, podgladaj sobie, podgladaj, tylko mi szyb nie brudz smile
                    • maria421 Re: za szybka... 10.10.13, 19:19
                      vampirr napisał:

> Genau das würde mich (vielleicht) reizen: ukryj, a wtedy popodladam i bede tu r
                      > elacjonowal...
                      > smile
                      > vpr

Wspolczuje przypadlosci...
                      Ale podobno to sie leczy.
                      • zawszekacperek Re: za szybka... 10.10.13, 19:34
                        Niestety muszę Ciebie Mario rozczarować. W przypadku Nietoperza jest to choroba nieuleczalna.smile

Kacperek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka