gregvong 19.01.14, 02:53 i ich wiedza o swietych ksiegach... "Przeciez to tylko zwykla, niewinna tecza byla.....Przymierze Mojzesza z ludem Izraela!" gvg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: dyzurne strazniczki wiary 19.01.14, 09:34 gregvong napisał: > i ich wiedza o swietych ksiegach... > > "Przeciez to tylko zwykla, niewinna tecza byla.....Przymierze Mojzesza z ludem > Izraela!" > > > gvg Pan Hrabia z przylepionym do szyby nosem slini sie z podniecenia bo ktos inny moj blad poprawil Odpowiedz Link
gregvong Re: dyzurne strazniczki wiary 19.01.14, 13:38 Nawet Cie z imienia nie wymienilem, Marysiu. Ty zas, miast profilaktycznie zapasc sie pod ziemie, czynisz Twoja kompromitacje kompletna i bezmierna wrecz..... gvg maria421 napisała: > > gvg > > Pan Hrabia z przylepionym do szyby nosem slini sie z podniecenia bo ktos inny m > oj blad poprawil > Odpowiedz Link
maria421 Re: dyzurne strazniczki wiary 20.01.14, 10:12 gregvong napisał: > Nawet Cie z imienia nie wymienilem, Marysiu. Ty zas, miast profilaktycznie zapa > sc sie pod ziemie, czynisz Twoja kompromitacje kompletna i bezmierna wrecz..... > > > gvg Nie podniecaj sie az tak mocno, przeciez to nie Ty wykryles moj blad. Podziekuj temu, kto go wykryl Odpowiedz Link
gregvong Re: dyzurne strazniczki wiary 20.01.14, 18:03 Nie zwyklem regularnie czytywac Promaryskowa... Ansonsten war das nicht der Fehler an sich, der erschreckend war, sondern seine DIMENSION, und das bei einer Person, die für ihre Religion jeden Tag eine neue Lanze bricht... Einfach nur peinlich. gvg maria421 napisała: > Nie podniecaj sie az tak mocno, przeciez to nie Ty wykryles moj blad. Podziekuj > temu, kto go wykryl > > > Odpowiedz Link
chief-denunciator Są ważniejsze rzeczy... 19.01.14, 09:39 aniżeli mitologia hebrajska... 16 mln Polaków wybieliło już zęby! (I Polek oraz ich dzieci) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Koncerny farmaceutyczne okłamywały przez wiele lat konsumentów. Potwierdzono badaniami iż pasty wybielające nie działają. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ot, co... Postscriptum Orientuje się może kto, czy osoby nie wierzące w mitologię staro hebrajską będą ścigane prawnie ? Odpowiedz Link
chief-denunciator Wypróbowałem i jestem bardzo szczęśliwy.. 19.01.14, 20:44 Wypróbowałem i jestem bardzo szczęśliwy.. Mogę z czystym sumieniem każdemu zarekomendować, kto przekroczył 30-tkę, tak jak ja... Już 100,000 Polek po 35 roku życia Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Pan Baron już tam dawno temu był... 19.01.14, 21:17 Tylko zapomniał nas o tym poinformować... Mały pikuś dla Pana Barona... Postscriptum Lepsze od oryginału galerii obrazków w GW. Tam trza każdy obrazek osobno ładować... Czy ci młodzi autorzy tego fotoreportażu nie mają instynktu samo zachowawczego? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: dyzurne strazniczki wiary 19.01.14, 12:25 Niech nam Pan Baron udowodni, że jest tym, za którego się zapodaje... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Reproductive Medical Technologies (RMTI) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Na szybciutko na razie tyle... Ot, co... Odpowiedz Link
fan.club Zwykła podmiana jest dobra dla plebsu. 20.01.14, 07:33 Pana Barona podmieniano prenatalnie na pewno ze cztery razy. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zwykła podmiana jest dobra dla plebsu. 20.01.14, 08:13 fan.club napisał: > Pana Barona podmieniano prenatalnie na pewno ze cztery razy. ====================================== Przy porodach królów angielskich, w izbie porodowej było zawsze pełno świadków... Aby zapobiec machlojkom... Ilu świadków było przy porodzie Pana Barona? Orientuje się może kto? Odpowiedz Link
gregvong Re: Zwykła podmiana jest dobra dla plebsu. 20.01.14, 18:04 Co ty, ze siem tak wyrazem, pierdolisz? gvg PS Nie udawaj faceta! fan.club napisał: > Pana Barona podmieniano prenatalnie na pewno ze cztery razy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: dyzurne strazniczki wiary 20.01.14, 04:14 Przymirze Mojzesza wykute bylo na skalnych elementach, zwanych przez pana Barona teczkami. Posralem sie z wrazenia! Sraczka, sraczka, sraczka.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: dyzurne strazniczki wiary 20.01.14, 08:31 lepian4 napisał: > Przymirze Mojzesza wykute bylo na skalnych elementach, zwanych przez pana Baron > a teczkami. > > Posralem sie z wrazenia! Sraczka, sraczka, sraczka.... ============================ Ale Pan Baron jest wysokiej proweniencji... Kiedy Ty jełopie to wreszcie zrozumiesz? To, że nie jest wstanie sklecić krótkiego zdania bez 10 literówek, nie ma nic do rzeczy! Ważne jest, że mama jest herbu Rothschild... Dlatego nasz Pan Baron ma tu większą wartość muzealną, aniżeli kompletny szkielet mamuta syberyjskiego... I ja ponownie apeluję o należne szanowanie naszego Pana Barona! Tylko nasze forum może się poszczycić takim okazem... Ot, co.... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Chief, 20.01.14, 15:43 nic dodać , nic ująć. Racja jest po naszej stronie. Nie po to promowaliśmy z mozołem przez tyle lat Pana Barona na forum, żeby byle łajza robiła sobie z niego podśmiechujki. Niech wszystkim bezrefleksyjnym krytykantom Pana Barona puszczą zwieracze odbytu! Ot, co. Kacperek chief-denunciator napisała: > Dlatego nasz Pan Baron ma tu większą wartość muzealną, aniżeli kompletny szkiel > et mamuta syberyjskiego... > > I ja ponownie apeluję o należne szanowanie naszego Pana Barona! > > Tylko nasze forum może się poszczycić takim okazem... > > Ot, co.... > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chief, 20.01.14, 18:01 zawszekacperek napisał: Niech wszystkim bezrefleksyjnym krytykantom Pana Barona puszczą zwieracze odbytu! ================================== Howgh! Powiedział by nasz czerwony Brat Winnetou, gdyby tu był. Co po polsku znaczy: Ot, co! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Chief, 21.01.14, 10:51 Swieta racja. Dlatego zadalem sobie tyle trudu i w jezyku Pana Barona herbu Mamy wyrazilem w jezyku arystokratow moja skromna opinie zawarta w arystokratycznym przyslowiu: sraczka, sraczka, sraczka... Kacperku, Chiefie, jezykow trzeba sie do cholery jasnej uczyc! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chief, 21.01.14, 11:03 lepian4 napisał: > Swieta racja. Dlatego zadalem sobie tyle trudu i w jezyku Pana Barona herbu Mam > y wyrazilem w jezyku arystokratow moja skromna opinie zawarta w arystokratyczny > m przyslowiu: sraczka, sraczka, sraczka... > Kacperku, Chiefie, jezykow trzeba sie do cholery jasnej uczyc! ============================ Pan Baron chce w ten prosty sposób wyrazić, że nie stracił jeszcze całkowicie kontaktu z bezrolnymi. I w samo zarządzającym się skansenie Pana Barona można jeszcze podziwiać kilku chłopów pańszczyźnianych ... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chief, 21.01.14, 11:24 chief-denunciator napisała: I w samo zarządzającym się skansenie Pana Barona można jeszcze podziwiać kilku chłopów pańszczyźnianych ... ============================== Od kilku lat, brakuje kilku. Pan Gutmensz zwiał do Niemców... I twierdzi, że u Niemców jest wolnym czełowiekiem... Человек пpоходит как хозяин Hеобъятной Pодины своей. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chief, 21.01.14, 11:39 chief-denunciator napisała: Человек пpоходит как хозяин (chazjain po śląsku) Hеобъятной Pодины своей. Tip - how to pronounce "o": Some vowels are read in Russian differently in unstressed and stressed positions. The most important change happens to the Russian vowel "о". When unstressed it turns into the sound [a]. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Ważny komunikat! 20.01.14, 19:08 שלמו פחות על שיחות לישראל Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Nas opatrzność hołubi... 21.01.14, 12:25 Jeżeli państwo oczekują, że będę mówił gładkie słowa, to się państwo nie doczekają. Ja nie kłamię! Zima, czy nie zima! Chief Denunciator Ot, co... ======================= Postscriptum Dzięki opatrzności mamy tu nad Morzem Północnym tak zwany Golf Stream... Ja ciągle jeszcze chodzę w sandałach i białych skarpetkach... Nas opatrzność hołubi... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Nas opatrzność hołubi... 21.01.14, 12:52 Chief, wieśniak jesteś. Widziałeś, żeby Rzymianin zakładał na giry skarpetki? Julek Cezar w skarpetach? - Buahahaha, że przypomnę nieśmiertelną gadupę! Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nas opatrzność hołubi... 21.01.14, 16:55 zawszekacperek napisał: > Chief, wieśniak jesteś. Widziałeś, żeby Rzymianin zakładał na giry skarpetki? > > Julek Cezar w skarpetach? - Buahahaha, że przypomnę nieśmiertelną gadupę! > > > Kacperek ============================ Nu, i skutek jest taki, że Rzymu njet! Nieżyt górnych dróg oddechowych... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Odkryli Amerykę na Forum Katolickim... 21.01.14, 17:13 Wszystko już było... W latach 50-tych Amerykańce wynaleźli damskie pończochy nylonowe. I niewiasty nosiły te pończochy i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, i nosiły, itd... I firmy produkujące te pończochy bankrutowały. Aż taki jeden cwaniak wpadł był na pomysł, że trza w tych pończochach zainstalować taki mechanizm samo destrukcyjny. Dokładnych szczegółów nie znam, ale wiem, że po tym firmy te znowu odżyły a w PRL powstał nowy zawód: Repasaczka pończoch niewieścich.. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Nie tylko Panu Baronowi 21.01.14, 23:14 mieszają się literki... Naczelnikowi ZIELONYCH także... Ot, co... Postscriptum Więcej takich nam trza... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Nie tylko Panu Baronowi 21.01.14, 23:54 chief-denunciator napisała: Więcej takich nam trza... Także w Afryce szybko wyniuchali, że Niemiaszki reagują szybciutko na Nazikeule... Ot, co... Postscriptum Niemce same sobie na to zarobiły. W roku 1933 dali obcemu przybłędzie z Austrii niemiecki papierek... W Maju 2014 będą chyba jednak głosował na partię, która wysyła do Brukseli osobnika z typowo kaszubskim nazwiskiem... Odpowiedz Link