gregvong Re: Brawo Stoch!!!!!!!!!!! 09.02.14, 21:37 Mam nieodparte wrazenie, ze Wasc nie na temat... Btw: Kto to jest Stoch? gvg Odpowiedz Link
jureek Re: Brawo Stoch!!!!!!!!!!! 09.02.14, 22:16 gregvong napisał: > Mam nieodparte wrazenie, ze Wasc nie na temat... Temat składał się z dwóch słów, nawiązałem do pierwszego > Btw: Kto to jest Stoch? Doceniam, że pytasz "kto", a nie "co". Jura Odpowiedz Link
gregvong Re: Brawo Stoch!!!!!!!!!!! 09.02.14, 23:51 Wyszedlem po prostu z zalozenia, ze nieobce Ci sa zasady ortografii... gvg jureek napisał: > Doceniam, że pytasz "kto", a nie "co". > Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Bravo Schweizer!!! 10.02.14, 00:36 gregvong napisał: > > gvg Bijesz brawo Szwajcarom, którzy gryzą się we własną dupę wynikiem tego referendum? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bravo Schweizer!!! 10.02.14, 04:28 O prosze, krotko, zwiezle i zasze o dupie! Szkoda tylko, ze o gownie januszku nie wspomniales! Odpowiedz Link
gregvong Re: Bravo Schweizer!!! 10.02.14, 17:53 Ponad 50% sie nie gryzie. To wlasnie nazywa sie demokracja, lub - jesli wolisz - vox populi... Tobie taka demokracja nie jest dana. gvg ja.nusz napisał: > Bijesz brawo Szwajcarom, którzy gryzą się we własną dupę wynikiem tego referend > um? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Bravo Schweizer!!! 10.02.14, 18:16 ja.nusz napisał: > Bijesz brawo Szwajcarom, którzy gryzą się we własną dupę wynikiem tego referendum? ==================== Ten ludek powiedział sobie: Lepiej głodem przymierać, aniżeli za 20 Judaszowskich srebrników honor i ojczyznę obcym przybłędom sprzedawać! Przemysłowcy szwajcarscy się żołądkują... Ich interes jest zagrożony! Państwo to my, lud, a nie klika tłustych brzuchów! Są w Europie jeszcze ludy z honorem! Ot, co... Postscriptum Wypasione szwajcarskie brzuchy mówią: My potrzebujemy koniecznie wykształcone kadry z Niemiec.... O Romach z Rumuni i Bułgarii nic nie wspominają. Tymi osobami opiekują się Niemce w Duisburgu... Oni chcą na gwałt być everybody's darling... Odpowiedz Link
chief-denunciator Endecja tryumfuje 10.02.14, 05:37 nie tylko w Polsce, ale także u Helwetów.... Pan Baron zdemaskował się jako nacjonalista, mimo swego multinarodowego pochodzenia... W swoim herbie ma geny węgierskie, polskie, niemieckie, bałtyckie.... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 06:06 Osobnik z kaprawymi oczami mówi jak następuje: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Es zeigt natürlich ein bisschen, dass in dieser Welt der Globalisierung die Menschen zunehmend Unbehagen gegenüber einer unbegrenzten Freizügigkeit haben. Ich glaube, das müssen wir alle ernst nehmen." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu, Panie Ministrze! Z powodu tych kilku Romów i Syntów w Duisburgu wciąga Pan tchórzliwie ogon? Wstydź się Pan! Od tych kilku Romów w Duisburgu niemieckie Socjalurzędy się nie zawalą... Nie zawaliły się także od ruskich Jewrejów osiadłych między antysemitami w Niemczech. Lepszy niemiecki antysemityzm, aniżeli ruski... Ruskie nie reagują na Nazi-Keule! A Niemiaszki mają panicznego stracha przed Nazi-Keule! Wystarczy trochę pomachać jowialnie i Niemiaszki natychmiast podwyższają rentę dla osób przebywających w czasie II Wojny na terenie ZSRR... Albo w koloniach francuskich w Afryce... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 06:17 Do czego służy Nazi-Keule? chief-denunciator napisała: Od tych kilku Romów w Duisburgu niemieckie Socjalurzędy się nie zawalą... > Nie zawaliły się także od ruskich Jewrejów osiadłych między antysemitami w Niemczech. > Lepszy niemiecki antysemityzm, aniżeli ruski... > Ruskie nie reagują na Nazi-Keule! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 06:29 A tu instrukcje dla Helwetów, jak się organizuje deportacje tak zwanych >>gości<< Helweci nie mają jeszcze żadnego doświadczenia w przeprowadzaniu deportacji... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 06:40 Dalsze cenne doświadczenia, jak się przeprowadza deportacje miłych gości... Ot, co... Postscriptum Jacyś naiwniacy mogli by mniemać, że lud Izraela miałby jakąś empathy... A tu sroga niespodzianka! Fremdwort... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 06:48 Serdeczna rada dla ambasady szwajcarskiej w Paryżu! Wzmocnić warty u wszystkich bram! (Wisława Szymborska) Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 07:20 lepian4 napisał: > Chefie, ale sobie z rana pojechales! ======================= Nu, widzisz mój Drogi! Jakie to skutki ma, gdy się pozwala ciemnemu, prostemu ludowi bawić się w demokrację na jarmarku... Od demokracji są wybierani przedstawiciele ludu w sejmie... Oni się na tym znają, to ich profesja... A ciemny lud doprowadzi do upadku przemysłu szwajcarskiego... Nie wspominając o szkodach moralnych... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 07:27 lepian4 napisał: > Chefie, ale sobie z rana pojechales! ========================= Chciałem tu jeszcze wstawić link, jakie korzyści miała Nazi Keule dla rezydentów koloni francuskich w Afryce w II Wojnie, ale, niestety odpowiednie czynniki na East Coast wycofały tę dokumentację z netu... Wielka, wielka szkoda... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Endecja tryumfuje 10.02.14, 07:51 chief-denunciator napisała: > lepian4 napisał: > > > Chefie, ale sobie z rana pojechales! > ========================= > > Chciałem tu jeszcze wstawić link, jakie korzyści miała Nazi Keule dla rezydentów koloni ach francuskich w Afryce w II Wojnie, ale, niestety odpowiednie czynniki na East Coast wycofały tę dokumentację z netu... > Wielka, wielka szkoda... > > Ot, co... ====================> Z powyższego wynika jednoznacznie, że MOSSAD protokołuje moje wpisy... I wnioski przekazuje na East Coast... Serdeczne pozdrowienia dla pięknych dziewczyn i chłopców z MOSSADu Tak trzymać! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Chapeau! 10.02.14, 08:28 Chapeau! Panie Baronie! Wziął by Pan sobie przykład z mego przyjaciela Januszka, jeśli chodzi o znajomość języków obcych... Ciekaw jestem skąd on to wszystko ma... Na St.Pauli, Hamburg... Po polskiemu wyraża się poprawnie, nie wspominając niemieckiego, ruskiego, ukraińskiego... Z hebrajskim chyba trochę gorzej ??? Ot, co... Postscriptum >>Tym razem nasi górą - Chapeau! << A kto konkretnie? Kaszubi?, Polacy?, Niemcy?, Izraelczycy? Hamburczycy? St.Paulanie? Ruskie? Ukraince? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chapeau! 10.02.14, 09:29 Niezwykle wymowne! Głodomory chcą do Europy, aby mieć udział w rencie Chiefa Denunciatora... Helweci wolą swą rentę zachować dla siebie... Europa im zwisa... Tak samo Angolom... Tylko Grecja i Polska i południe Europy pozostaną... Ot, co... Postscriptum Brak jakoś kontrargumentów? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chapeau! 10.02.14, 09:56 Nu, Załóżmy, całkowicie hipotetycznie, że Franek wpadnie na pomysł wprowadzenia w Watykanie Demokracji Helweckiej! Nie tylko koniec Katolicyzmu! To koniec Chrześcijaństwa! Powrót do Barbarzyństwa! Pogaństwa!!! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chapeau! 10.02.14, 10:42 chief-denunciator napisała: > > Postscriptum > > >>Tym razem nasi górą - Chapeau! << > > A kto konkretnie? > > Kaszubi?, Polacy?, Niemcy?, Izraelczycy? Hamburczycy? St.Paulanie? Ruskie? Ukraince? ====================== Orientuje się może kto, ile złota nazbierali nasi z Izraela? Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chapeau! 10.02.14, 14:37 Nu, oczywiście z histeryczkami - Christian, Herrenmensch, z Hamburga, St.Pauli, się nie identyfikuje... Christian identyfikuje się z Mainstreamem ... Szczególnie na Polskich Forach Patriotycznych. W swojej knajpie na St.Pauli - wobec niemieckich gości identyfikuje się z pewnością z histeryczką, inaczej by gości ubyło... Z samej Antyfy nie da się żyć... Zamiana Krzyśka na Christiana, była głęboko i starannie przemyślaną decyzją... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chapeau! 10.02.14, 14:55 Nu, mając na imię Christian i dodatkowo niemiecki papierek, można krzyczeć: Nasza! Nasza! Nasza! Złota dziewczyna.... Dzisiaj będzie w knajpie >>Beim Christian<< , sute oblewanie niemieckich medalistów... Ot, co... Postscriptum Fajnie jest mieć kilka tożsamości... Od przybytku głowa nie boli... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Chapeau! 10.02.14, 15:29 Brawo Maria Höfl-Riesch!!! Jakoś na Forum Maryjnym polscy Niemcy/ niemieccy Polacy nie wiwatują... Zwisa im złota medalistka z USA/Rossiji... Polscy Amerykanie/amerykańscy Polacy z amerykańskim papierkiem wstali by na baczność, przyłożyli rękę na serce i zaśpiewali: God Bless Ameryka... Ot, co... Odpowiedz Link