silvii 15.11.02, 10:23 ... ze mnie dzisiaj straszny! Dopierom do pracy dotarła... Witam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha_ Re: aaaleee śpioch... IP: *.chello.pl 15.11.02, 10:28 czesc Silvii, caluski na powitanie :))))))))) fajnie tak pozniej wstac, prawda? i ja sie raczej wyspalam dzisiaj. chcesz ptasie melczko na slodki poczatek? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:31 oooo no jasne, że kcem! wanilijowe!!! Buziak ;) ja mogem Ci dać trochem kaaawy z mlikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:29 ;))) sen był bardzo zdrowy! tylko nie chciał sobie iść... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:32 ja nadal jestem nieprzytomna, wiec prosze ne zwracac na mnie uwagi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:35 ok, to poduwam pudlo, waniliowe sa..... kawusi chetnie sie napije, bo cos mi ten ranny dopalacz nie dal takiego kopa jak trzeba :)))))))) witaj Szaki!!! buziaczek :)))))) widzialm sie wczoraj z tym panem z drutem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:36 saqqara napisała: > ja nadal jestem nieprzytomna, wiec prosze ne zwracac na mnie uwagi..:) Kto Cie tak wymeczyl, moja jedyna i the only one? :) Buziaczki powitalne dla wszystkich pan:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:38 Joe! where are you??? zaspiewaj Cats in the Craddle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:49 Martucha, buziaki cieplutkie:)) i jak? fajny druciarz, prawda?:)))) Kid nikt nie wymeczyl i pewnie dlatego taka padnieta jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:51 niooooo, szkoda, ze wczesniej sie nie zorientowalam co on potrafi zrobic z tym drutem ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:54 Martuś i dopiero teraz mówisz? jak już jest po fakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:57 ja nie rozumiem! Martucha!!! przeciez widzialas co ze mi robil, nawet mi dal poswiecic! i mowisz, ze wczesniej sie nie zorientowalas??!!boszszeee, kobiety!! patrzcie na facetow, do tego sa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:57 nio, wiesz, ja tam nie ma zamiaru sie nim dzielic w tej chwili. moj ci on, moj ci on!!!! trzeba bylo wczesniej sie nim zainteresowac ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 10:58 zdraź choć kilka szczególików jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:00 drucik jest dlugasny, mozna nim wywijac niczym mieczykiem (nie mylic z ta rybka), i cholernie sprawny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:04 nooo to fajny dzionek wczoraj miałaś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:04 hehe, nie tylko dzionek, nie tylko dzionek, moja droga ;))))) a myslisz, ze czemu ja dzis podwojna dawka kofeiny musze sie katowac ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:06 a to wszystko dlatego ze mi sweterek spadl, hehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:07 no teraz to siem już nie dziwię wcale! ;))) Dać Ci zapałki? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:13 zapalkami sie nie bawilam, bo sie w nocy nie zsiusialam do wyrka. ale jakiego ma fantastycznego halogena!!!!! Laski, wymieklybyscie!!!! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:17 nio, halogen ledwo sie w dloni miesci:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:18 hehe i jak daje po oczach ;)))))) teraz mam na sobie okulary przeciwsloneczne ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do mojej gwiazdki 15.11.02, 11:43 a nie lepsza bylaby maska hutnika?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: szaki 15.11.02, 10:58 To ciem chyba zenergetyzowac muszem:) Ech, takie to juz meskie zycie... Zabieram siem od pracy, na Twe zyczenie, moja adin :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szaki 15.11.02, 11:07 fakt, bardzo duuuuzo energii mi trzeba, oj duzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: szaki 15.11.02, 11:10 saqqara napisała: > fakt, bardzo duuuuzo energii mi trzeba, oj duzo:)) Tom sie podjal wyzwania. Czy mu sprostam? "Nie wiem, nie bede tracil czasu na zbedne dywagacje" - powiedzial bachor sciagajac marynarke Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szaki 15.11.02, 11:16 hehehe, to moze jeszcze krawacik poluzujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: szaki 15.11.02, 11:27 saqqara napisała: > hehehe, to moze jeszcze krawacik poluzujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: szaki 15.11.02, 11:28 saqqara napisała: > hehehe, to moze jeszcze krawacik poluzujesz?;) Done:). Niech tonie gdzies pod biurkiem, miedzy naszymi szalejacymi nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szaki 15.11.02, 11:44 miales poluzowac, nie od razu sciagac:) trzeba bedzie uwazac, zeby sie w niego nie zaplatac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: szaki 15.11.02, 11:56 saqqara napisała: > miales poluzowac, nie od razu sciagac:) trzeba bedzie uwazac, zeby sie w niego > nie zaplatac:) W goracej wodzie mnie nieraz kąpano:)). Be careful, my darling, bys swych nozek pikenych nie polamala:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szaki 15.11.02, 12:12 same trudnosci, a to dopiero poczatek:) sciagniety krawat placzacy sie pod nogami, pospiech wykapanego kida... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: szaki 15.11.02, 12:40 saqqara napisała: > same trudnosci... Nie zebym byl niedostepny:)) > nogami, pospiech wykapanego kida... :) wykapanego, czystego, pachnacego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: szaki 15.11.02, 13:15 ugly_kid napisał: > Nie zebym byl niedostepny:)) i dobrze:) > wykapanego, czystego, pachnacego... a buciki wyczyszczone?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugly_kid Re: szaki IP: 194.29.137.* 15.11.02, 13:47 saqqara napisała: > ugly_kid napisał: > > > Nie zebym byl niedostepny:)) > > i dobrze:) > > > wykapanego, czystego, pachnacego... > > a buciki wyczyszczone?;) błyszczom swiatlem odbiajnym od mej gwiazdy najjasniejszej, mojego slonca na blekitnym niebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:34 jak mu tak dobrze było co co miał zostawiać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:40 a potem musiałam dzwonić, że siem spóźniem... tyle siedział i siedział... ;))) Nadstawić kubki! Uwaga! Kawa dla wszystkich Śpiochów leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:48 aby mocna byla, to jest mnie jedynie w stanie postawic na nogi, tzn zapalic do pracy ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:52 Martuś nie czujesz, toż to istny SZATAN a nie kawa... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:51 chyba miało być leżał i leżał, a febra go nie trzęsła ;))))))))))))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: aaaleee śpioch... 15.11.02, 10:53 o no coś Ty jaka febra? ciepluchny był!!! że aż ach ;) Odpowiedz Link Zgłoś