Dodaj do ulubionych

Co_z_nimi_zrobic_?

04.04.14, 19:18
Też mi pytanie...

Natychmiast wysłać do Hamburga.

Tam coraz częściej brak demonstrantów przeciw niemieckiemu rasizmowi i niemieckiej ksenofobii.

Po za tym dać każdemu PC do ręki, aby mogli pisać Hamburskie Reminiscencje jakie to te Niemiaszki wredne są.

Gdy w TV po 23 lecą najlepsze filmy naukowo popularne o hitlerowcach, Niemiaszki śpią snem niedoinformowanych.

Jak każde dziecko na świecie wie, najlepsze filmy o zbrodniach hitlerowskich są robione na East Coast of the USA...

Mogliby Niemców zapędzać do wspaniałych muzeów o zbrodniach ich przodków, i które najczęściej są puste...

A następnie mogliby na St.Pauli, Hamburg, otworzyć Gastronomię Afrykańską.

Pieczona szarańcza z wędzonym mięsem małpim.

Na początek, na szybciutko, tylko tyle na razie....

Ot, co...

Postscriptum

A jak jest z zaopatrzeniem w środki odurzające w Hamburgu?
Orientuje się może kto?
Ostatnio tam byłem, to było gorzej aniżeli z zaopatrzeniem bananami w komunie...
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Ciągle problemy 04.04.14, 19:48
      z tymi Niemcami...

Mościpanek Jacek Protasiewicz miał jednak rację.

Ja także mam swoje doświadczenia z młodymi, wysoko ostrzyżonymi, pyszałkowatymi, niemieckimi policjantami.

Chciałem sobie dzisiaj po południu pooglądać fajną kraksę samochodową, a oni mnie przepędzili.

Uważają się za coś lepszego, tylko dlatego, że są Niemcami.

Chciałem się ich już spytać, czy byli już kiedykolwiek w okolicy Krakowa...

I następnie zwołać konferencją prasową...

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Co_z_nimi_zrobic_? 05.04.14, 12:26
      Christian, Niemiec z St.Pauli, Hamburg, Niemcy... Pisze jak następuje:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Musisz w końcu koniecznie wpuścić na swoje forum tego świrniętego starca z sąsiedztwa - w poglądach na wiele tematów jesteście 1:1. No i Twój zachwyt nad jego wysublimowanym poczuciem humoru....
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozwolę sobie niniejszym na sprostowanie kilku szczególików:

Oprócz wizy turystycznej do Niemiec Rewizjonistycznych, trza było jeszcze zostawić jako zastaw małżonkę ślubną.

Co nasz Krzysiek w ciągu kilku tygodni spełnił, nawet w 200 %, bo małżonka była w 3. miesiącu ciężarna ...

Co prawda kupował dorastające córce drogie perfumy, ale czy płacił regularnie córce i jej mamie regularnie należne alimenty, nie zostało tu jeszcze szczegółowo wyjaśnione....

Jeszcze maciupenka drobnosteczka:

Ojczyzna jest od ca 20 lat wolnym, suwerennym i demokratycznym krajem.
      Nie dotarło to do St.Pauli, Hamburga, Niemiec... ?

W Kraju pilnie potrzebuje wartowników demokracji !

Ot, co...
      • ja.nusz Re: Co_z_nimi_zrobic_? 05.04.14, 13:22
        Tu można bezkarnie nieco soczyściej:

Ten stary chuj niczego nie zrozumiał i zdechnie w sowim otępieniu.
        • chief-denunciator Re: Co_z_nimi_zrobic_? 05.04.14, 13:41
          ja.nusz napisał:
          > Tu można bezkarnie nieco soczyściej:
          > Ten stary chuj niczego nie zrozumiał i zdechnie w sowim otępieniu.
          =======================

Wiem!
          Pod jarzmem Marychy nie ma miejsca dla wolności ducha i słowa...
          Miejscem wolnomyślicieli jest tylko Diaspora...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Co_z_nimi_zrobic_? 05.04.14, 15:02
        chief-denunciator napisała:
        W Kraju pilnie potrzebują wartowników demokracji !

"Polsce potrzeba ludzi cechujących się wielkim intelektem"
        (Orientuje się może kto, czy Januszek i Pan Gutmensz odpowiadają tym kryteriom?)

Ot, co...
    • lepian4 Re: Co_z_nimi_zrobic_? 05.04.14, 13:21
      Najlepiej byby otworzyc filie Bowej Huty, w ktorej kazdy ochotnik do utopijnej wizji pociagow z uciekinierami powinien zjec ulubione danie szefa.. To bylby taki Eibürgerungstest. Wszyscy, ktorzy po strawieniu tych rarytasowdostaliby sraczki, albo mieliby brunatne gowno, muieliby wrocic do swej afrykanskiej ojczyzna
      • ja.nusz Re: Co_z_nimi_zrobic_? 06.04.14, 16:35
        gadupa3 napisała:

blaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I poleciał na pysk parch pospolity - może pocieszy się pod spódnicą teściowej.
        • chief-denunciator Inwazja z PIC-u przez gatunki inwazyjne.... 06.04.14, 20:03
          ja.nusz napisał: gadupa3 napisała: blaaaaaaaaaaaaaaaaaaI poleciał na pysk parch pospolity - może pocieszy się pod spódnicą teściowej.
          ======================
          Co dla Talibów z Afganistanu Pakistan, to dla Januszka PIC...
          Ot, co...

Postscriptum

Ichu powrócił! Jeszcze do niego nie dotarło, że Faterlad od prawie 30 laty wyzwolone....
          I jest suwerenne z małymi wyjątkami... Ale on woli pod zaborem Pruskim...
          Podobnie, jak Afrykanie wolą białych kolonistów/kolonizatorów ?.... Ichu mógłby organizować protesty Afrykanów przeciw niemieckiemu rasizmowi w innych niemieckich miastach, nie tylko w Hamburgu... Radio Wolna Europa, Głos Wolnej Polski... Z Munich...
    • chief-denunciator Hipokrytą jesteś! 05.04.14, 14:06
      Marycha to dzisiaj odkryła... 05.04.14 - historyczna data! Marycha przejrzała prawdziwy charakter swego wiernego giermka..

Tu Cie mam!
      Latwo wymachiwac maczuga i zadac od innych zeby dopelnili swego chrzescijanskiego obowiazku.
      Gorzej gdyby samemu trzeba bylo tego chrzescijanskiego obowiazku dopelnic.

Hipokrytą jesteś!

==============================

Ja to tu od przeszło trzech dekad ciągle powtarzam... (Hipokrytą jesteś! )

Ot, co ...

Postscriptum

Pan Gutmensz jest jeszcze większym!
      • chief-denunciator Ewangielia dla Hipokrytów! 06.04.14, 08:51
        Dzisiaj w NDR Info Przedstawiciel Mormonów wygłosił wspaniałe kazanie dla Januszka, Pana Gutmensza oraz innych hipokrytów...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        „Ein Mann ging von Jerusalem nach Jericho hinab und wurde von Räubern überfallen. Sie plünderten ihn aus und schlugen ihn nieder; dann gingen sie weg und ließen ihn halbtot liegen." (Lukas 10:30.) Seit unseren PV-Tagen hören wir von diesem Mann. Wir wundern uns, daß der Priester und der Levit nicht geholfen haben, und sagen: „Ich hätte bestimmt geholfen. Ich wäre bestimmt stehen geblieben. Ich hätte sicher nicht weggeschaut."
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ciąg dalszy, patrz powyższy link!

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Ewangielia dla Hipokrytów! 06.04.14, 09:08
          Duch Święty pojawił się dzisiejszej nocy w mojej sypialni i nakazał mi włączyć na czas Internet.

Tak, że mogłem jeszcze wszystko przeczytać przed skasowaniem.

U Marychy jest identycznie jak w Turcji, u Recepa Tayyipa Erdoğana...

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: Ewangielia dla Hipokrytów! 06.04.14, 09:24
            Zasady >>DYSKUTOWANIA<< w Internecie...

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka