the-great-inuk 12.12.14, 17:55 wszelkiej maści prowokatorów... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk dywan perski... 13.12.14, 07:02 imigrant z Kaszubów tak kocha Niemcy, że chciałby od razu dwa Niemcy mieć. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "wir sind das Volk" tudzież inne wymiociny o patriotyzmie to mi się właśnie mdło robi. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ten okrzyk bojowy miał takie same działanie na NRD, jak trąby Jerychońskie na mury Jerycha. Macie fajną starą mitologię, poczytaj trochę w niej... Kochany Zbyfauchu! A kto Ci zabrania, sobie ulżyć? O ile to możliwe, to proszę nie na dywan perski Twej niemieckiej małżonki, która Cię zawlokła siłą do Niemców i zmarnowała Twe całe życie... Byłoby fajnie gdyby NRD jeszcze dalej sobie istniało. Nu, ja w tej sprawie całkowicie podzielam zdanie szacownego Zbyfaucha: a. Granica Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej spełniałaby swoją świętą rolę nienagannie. Czyli chroniła Pokój w Europie i na Świecie! I bezpieczeństwo na przejściach dla pieszych na ulicach Niemiec Rewizjonistycznych. Brak elementu napływowego z Azjatyckich Stepów! b. Moja renta byłaby dwukrotnie wyższa! Mógłbym mój czas spędzać, tak jaj dawniej było w zwyczaju, na Parowcu Wycieczkowym: Kraft durch Freude. Z pięcioma kondygnacjami i na każdej kondygnacji kilka szwedzkich bufetów... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: dywan perski... 13.12.14, 07:14 Ten okrzyk bojowy miał takie same działanie na NRD, jak trąby Jerychońskie na mury Jerycha. Macie fajną starą mitologię, poczytaj trochę w niej... Demonstracja Poniedziałkowa przodków Szanownego Pana Zbyfaucha z Kaszubów... (akcja dzieje się nie w okolicach Drezna, a w Oriencie... ) Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: dywan perski... 13.12.14, 07:43 Lektura uzupełniająca... Drastyczne! Tylko dla osób ze stalowymi nerwami. Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: dywan perski... 13.12.14, 07:58 W Polsce jest kilka rzeczy, które dałoby się polepszyć, uszlachetnić.. Ale szlachetny Pan Zbyfauch spierdolił do Niemców aby ulepszać i uszlachetniać Niemce... Rozumie może kto stan umysłowy tego osobnika? Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: dywan perski... 13.12.14, 08:03 Co nowego w Domu i Zagrodzie? Ciekawe rzeczy... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Duch święty zakasał rękawy i splunął w dłonie! 13.12.14, 08:36 Ciekawa statystyka... ======================================== gerade mal Etwa 200.000 Juden leben in Deutschland, gerade mal 0,25 Prozent der Gesamtbevölkerung von rund 80 Millionen. Die wenigsten Bundesbürger sind deshalb je einem Juden persönlich begegnet. ======================================== Nu, to ja mam specjalne szczęście! Zdecydowana większość moich narzeczon miała korzenie w Judei i Samarii. A i zagęszczenie emerytowanymi funkcjonariuszami MOSSAD-u w mojej okolicy leży wyraźnie powyżej przeciętnej... Z Byłego ZSRR poprzez Izrael dotarli do Niemiec... Orientuje się może kto, na czym polega schizofrenia? Postscriptum Henryk M. Broder jest Polakiem urodzonym w Stalinogrodzie! Ale wyrzekł się swojej polskiej ojczyzny. Woli żyć między Niemcami... Na wzór innych Fanatycznych Polskich Patriotów na Diasporze Polskiej w Niemczech... (Tymczasowo, aż się warunki w Polsce poprawią) Duch święty zakasał rękawy i splunął w dłonie! Odpowiedz Link
the-great-inuk TAZ udziela korepetycji 13.12.14, 09:15 TAZ tłumaczy ciemnemu ludowi statuty Pegidelskie... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Panie Vermieter! 13.12.14, 09:26 Publikujesz jeszcze w >>Junge Freiheit<< ? Dawno tam nie zaglądałem... Ot, co... Postscriptum Lutz wygląda jakby był zarażony chorobą weneryczną... Po tym właśnie Grynszpan poznał kogo ma zastrzelić... w Paryżu... Więcej Grynszpanów nam w Niemczech trza! Odpowiedz Link
the-great-inuk Rich With History and Tragedy.. 13.12.14, 09:43 In German City Rich With History and Tragedy, Tide Rises Against Immigration (Propaganda, QM! ) Po amerykańskiemu trza by umieć czytać.. Kto potrafi? Odpowiedz Link
the-great-inuk "krude rassistische Thesen" 13.12.14, 11:25 Niech się Marycha do niego zgłosi! Oferuje osobiste rozmowy celem wyklarowania w czym rzecz... Ja, osobiście zaraz ustalę z nim termin celem mego oświecenia... Ot, co... Postscriptum Wesołe ludziki w tej SPD. Nic dziwnego, że na nich w byłej NRD nikt nie głosuje... Jakby nie było, mają na karku ca, about 200 lat... Ja i Pan Vermieter wiemy, co to starość... Starymja nowa ksywka pana Vermietera w komentarzach GW "Fishing for Compliments" - mawiała moja babcia... Odpowiedz Link
the-great-inuk “the valley of the clueless” 13.12.14, 12:02 Wszystko jasne... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Some see Dresden’s xenophobia rooted in its Communist past. Before unification, the region was known as “the valley of the clueless,” because it was the only major urban area in East Germany which could not receive West German television. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wszystko jasne ! Niedaleko zaczynają się dzikie stepy azjatyckie... Ot, co ... Odpowiedz Link
the-great-inuk Prezydent USA 13.12.14, 12:26 Okazuje się, że Prezydent USA nie zna Doktryny Januszowej... Nie ma ras ludzkich! Gdyby Yankesi to wiedzieli, nie byłoby tam tyle mordobicia... Ciągle się sprzeczają o Doktrynę Januszkową... Ot, co... Odpowiedz Link