the-great-inuk 11.01.15, 14:11 jak ja go sobie wyobrażam... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk It is lazy and wrong 11.01.15, 14:34 to say that the attacks in Paris have nothing to do with Islam, the Culture Secretary has said. Wszystko wskazuje na to, że kierunek wiatru się znowu zmienia... Ja, osobiście, nie nadążam... już... Co zrobimy z Bramami Tryumfalnymi? Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Nie tylko islamiści... 11.01.15, 14:48 Także Dzicz Niemiecka... Ale ofiary wolały pozostać między Dziczą Niemiecką... Jest ktoś wstanie ten dylemat logicznie wytłumaczyć? Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Prosty sposób na 11.01.15, 16:57 dostanie się/wejście do historii... że to nasz Pan Baron na to nie wpadł byŁ... A Senegalczyk wpadł był... Ot co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Pegida Paryż 11.01.15, 17:13 Jak ta zaraza się rozprzestrzenia! Dzisiaj Paryż, jutro Drezno... Wszystko pod publiczkę... Postscriptum Salafiści trzęsą portkami... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re:Alert! Inuk, alert! 11.01.15, 17:46 Coś nie tak jest Inuk w tym Paryżu> Nu, popacz pan sobie sam: Nu Inuk, zdjęcie trochę małe ale chyba jeszcze masz tę lupę z MIT-u. Nu wiesz, 5x Kto to są ci panowie między Tuskiem? Od kiedy oni są friends? Kacperek Odpowiedz Link
the-great-inuk Re:Alert! Inuk, alert! 11.01.15, 17:59 zawszekacperek napisał: > Coś nie tak jest Inuk w tym Paryżu> Nu, popacz pan sobie sam: > > > > Nu Inuk, zdjęcie trochę małe ale chyba jeszcze masz tę lupę z MIT-u. Nu wiesz, > 5x > Kto to są ci panowie między Tuskiem? Od kiedy oni są friends? ================================ Nu, sprawa bardzo podejrzana ! Ale bardzo dobrze, że jesteś czujny i stosujesz się do apelu Herr Ministra z francuskim Nazwiskiem... Ot, co... Postscriptum Ja mam ucho przy ścianie i słucham czy coś knują... Odpowiedz Link
the-great-inuk W Mainstreamie 11.01.15, 17:50 kierunek wiatru coraz bardziej się zmienia... Rykoszetem będzie wiał nam prosto w ryja... I poprzewraca piękne Bramy Tryumfalne... Linkowałem już do Rzepy? Bo nie pamiętam... Moja busola taka rozklekotana... Odpowiedz Link
the-great-inuk Bezpieczeństwo Narodowe... 11.01.15, 18:18 O sprawach bezpieczeństwa narodowego już pisałem i nie lubię się powtarzać (Chyba, że chodzi o bohaterskie czyny Januszka, rodaka z Kaszub) Proponuje aby Führerzy z Jewrosojuzu udali się do Mińska na Weiterbildung kurs... Odpowiedz Link