Dodaj do ulubionych

Starosłowiańka SWARGA

01.08.15, 06:36
Ukradziona Słowianom przez niejakiego Adolfa Hitlera, przybłędy z Austrii.

Trza by poprosić o rozstrzygnięcie sporu wybitnego eksperta od Hitleryzmu, naszego pseudo-patriotę Zbyfaucha!

Expertowi Zbyfauchowi kojarzą się trzy kolorowe kreski z Adolfem Hitlerem z Austrii, bo Adolf Hitler z Austrii także używał kolorów przy malowaniu swoich legendarnych pocztówek.

Na usprawiedliwienie naszego Zbyfaucha przemawia fakt, że jego ożeniono z Niemkinią a ta Niemkinia go następnie zatargała do Niemców, dokładniej do Szwabów w Baden Wittenberdze !
Od tego czasu nasz Zbyfauchu cierpi na nocne zmory i widzi rzeczy, które normalni ludzie nie widzą: Kolorowe Pocztówki Adolfa Hitlera na kolorowych postach Wielkiego Inuka !

Adolf Hitler, przybłęda z Austrii, także był ożeniony z Niemkinią z Bawarii.

Każde dziecko na świecie wie, jak to się skończyło.
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Podhalanka 01.08.15, 06:43
      Emblemat ten, nazywany niekiedy podhalanką oficjalnie został wprowadzony do noszenia 21 czerwca 1919r. mocą ogłoszonego w tym dniu rozkazu Ministra Spraw Wojskowych.

Ot, co...
      • the-great-inuk Rodło 01.08.15, 07:13
        W 50% tylko!

Rodło

Znak prawdziwych Polskich Patriotów, których okrutny los zmusił do wegetowania między Dziczą Germańską.

Jakaś niewytłumaczalna klątwa, bo polska jest obecnie od prawie ćwierćwiecza niepodległym, suwerennym państwem w centralnej Europie!

I za kilka tygodni przestanie być Pruskim Condominium

Rodło jest wybitnym dziełem stuki, tylko minimalnie przypominającym hitlerowską swastykę.

W 50% tylko!

Każde normalne dziecko na świecie widzi wyraźnie, że to bieg Polskiej Wisły ukochanej przez polskich Patriotów zmuszonych do życia nad Renem... Między Obleśną Dziczą Germańską !!!

Ot, co...
    • the-great-inuk I rzekł był wybitny ekspert od Hitleryzmu! 01.08.15, 07:24
      Tym, którzy po raz pierwszy zetknęli się z autorem wątku chciałbym tylko powiedzieć

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Ot, co...
    • the-great-inuk Skutki germanizowania Polskich Patriotów! 01.08.15, 07:53
      Roboczą definicją ogródka niech będzie pustka w głowie założyciela, tudzież zamysł stworzenia forum o niczym, którego to forum ideą, jest brak jakiejkolwiek idei.
      Zapraszam nie tylko nihilistki(ów).
      Hmmm..., jak każda prowizorka, długo się ta robocza definicja trzyma.

Ot, co...

Postscriptum

Euro, Euro über alles,
      Über alles in der Welt...

Na razie schowamy honor do kieszeni...
    • the-great-inuk Jestem co prawda Polskim Patriotą w 100% 01.08.15, 08:22
      Ale żądam aby Dzicz Germańska uważała mnie w 100% za swego...

Jakby nie było, Herren Manschen, to jednak Herren Menschen !

Szczególnie podróżując po Azji...

Mam przecie Niemiecki Paszport wystający do 3/4 z kieszonki piersiowej!

W taki sprytny sposób da się nawet amerykańską biurokrację migracyjną wystrychnąć na dutka...

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka