vermieter 15.11.15, 08:58 drżyj eskimosie www.spiegel.de/panorama/justiz/grossbritannien-beim-sex-als-mann-ausgegeben-acht-jahre-in-haft-a-1062654.html#utm_source=kultur#utm_medium=medium#utm_campaign=plista&ref=plista Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: znalazłem paragraf za udawanie mądrego na for 15.11.15, 10:57 DER SPIEGEL bije nokautem DIE BILD o publiczke o wyrafinowanym guscie! Odpowiedz Link
the-great-inuk Massachusetts Institute of Technology... 15.11.15, 15:27 vermieter napisał(a): > drżyj eskimosie =================== Nasz dzielny Ichu nie może się pogodzić z myślą, ze Massachusetts Institute of Technology, to nieco więcej, aniżeli prowincjonalny Uniwerek w Poznaniu z okresu PRL-u... Ot, co... © Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Massachusetts Institute of Technology... 16.11.15, 02:02 oj dzieciaki, co by nie wejsc na forum to wy sie klocicie. w sumie nawet nie wiem o co. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Massachusetts Institute of Technology... 16.11.15, 08:22 robak.rawback napisała: > oj dzieciaki, co by nie wejsc na forum to wy sie klocicie. w sumie nawet nie wi > em o co. ============================== Nu, niech nam Robak wpierw powie, dlaczego ucieka z Anglii! ======================================== Boi się obywateli brytyjskich z ciemniejszą cerą? To jest niesłychane! Jakaś obleśna Xenofobistka!!! Prowokatorka! Z takimi my się tu nie bawimy! Ot, co... © ======================================== Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Massachusetts Institute of Technology... 16.11.15, 08:48 www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc Obleśna prowokacja! Nic innego! Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Massachusetts Institute of Technology... 16.11.15, 15:44 nie wiem co chesz powiedziec, czy ironizujesz czy na serio etc, stracilam orientacje. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Massachusetts Institute of Technology... 17.11.15, 04:37 robak.rawback napisała: stracilam orientacje. ========================= Pociesz się! Nie jesteś sama! Nasi przywódcy także ! Odpowiedz Link
the-great-inuk Paryż nie jest taki zaściankowy... 17.11.15, 05:01 the-great-inuk napisała: > Pociesz się! > > Nie jesteś sama! > > Nasi przywódcy także ! =============================> Nasza Merkelowa znalazła nową rolę! Bardziej jej do twarzy z tą nową rolą. Dawniej to Polscy Rodacy ze Śląska Górnego kształcili swe pociechy na elektryków w Dreźnie. Obecnie muszą swe pociechy wysyłać na kształcenie do Paryża. Paryż nie jest taki zaściankowy jak prowincjonalne Drezno... W Paryżu to ludzie są otwarci i mają szerokie horyzonty... I szczególnie przyjaźnie ustawieni do naszych Rodaków... Vive La France! Vive Pologne! Widzą gdzieś Polaka, od razu klepią go po plecach za bycie Polakiem... Lub Polką... Szczególnie mili są Obywatele Francuscy z korzeniami w Afryce... I francuskim paszportem wystającym na 3/4 z piersiowej kieszonki... Było fajnie, ale teraz jest bardziej fajnie! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Charlie Hebdo 19.11.15, 09:34 robak.rawback napisała: > nie wiem co chesz powiedziec, czy ironizujesz czy na serio etc, stracilam orien > tacje. ============================================= Wielki Inuk, The editor-in-chief of the Diaspora Polska w Niemczech, odpowiada, jak następuje: F - them! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Charlie Hebdo 19.11.15, 09:46 Już późny poranek, a nigdzie jeszcze żadnego zamachu nie było ! Oprócz gdzieś tam w Afryce! Ale Afryka jest daleko... Dalej, aniżeli Samaria i Judea, jak swego czasu słusznie zauważył Herr Gutmensch z Górnego Śląska... Ot, co.. © Postscriptum Nuda straszna! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Charlie Hebdo 19.11.15, 10:00 Byłem Wam winien linka! Co z nim zrobicie, to absolutnie Wasza sprawa... Polacy sami sobie na zarobili! Nie trza było masowo spierdalać na Zachodni Brzeg Odry i Nysy Łużyckiej... Trza było w Heimacie wstąpić do resistance! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Charlie Hebdo 19.11.15, 11:16 Mówiłem już kilkakrotnie, ale powtórzę jeszcze raz: Nie wolno generalizować! Nie wszyscy Wyznawcy Proroka są terrorystami! Nie wszyscy Polacy kradną samochody osobowe, tranzyty, samochody ciężarowe, maszyny budowlane oraz maszyny rolnicze u Niemców za Odrą. Nie wszyscy Polacy biorą udział w włamaniach do mieszkań na zachodnim Brzegu Odry... Ot, co... © Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Charlie Hebdo 19.11.15, 11:43 kto wczoraj oglądał XY ? Pokazywali dwóch nietypowych Wyznawców Proroka, jak obrabowali starą Niemkinię... Ale to są pojedyncze, sporadyczne, absolutnie wyosobnione wyjątki.... Nie wolno uogólniać! Ot, co... © Postscriptum Takie audycje budzą tylko xenofobizm u Niemiaszkoow... Niemce jeszcze do dojrzały moralnie do takich audycji... Co innego w Polsce... Tam jest otwarty naród z szerokim horyzontem! Cały świat zna i podziwia Polską Gościnność! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Charlie Hebdo 19.11.15, 15:09 Byłem Wam winien linka... Ciąg dalszy... Ot, co... © Odpowiedz Link
lepian4 Re: Massachusetts Institute of Technology... 19.11.15, 11:20 Dzis stracic orientacje, to juz faktycznie pelny dramat.. Choc chlopcy z tego drugiegu brzegu bardzo sie uciesza Odpowiedz Link
the-great-inuk Nie wymagam, aby to ktoś komentował! 19.11.15, 12:16 Ostatnio rzadko tu zaglądam, na GW... Na GW, trza płacić, a ja nie mam pieniędzy... GW zarabia za mało na reklamach... Reklamy publikowane w GW, są za mało nachalne!!! Ot, co...© Postscriptum Nigeria leży daleko za Orientem... Nie wymagam, aby to ktoś komentował! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nie wymagam, aby to ktoś komentował! 19.11.15, 14:03 GW niezle zarabia na reklamie. Placic musi jednak podatek koszerny. Cos, za cos. Jak mawia starozydowska madrosc ludowa: Oko za oko, zab za zab! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Nie wymagam, aby to ktoś komentował! 19.11.15, 14:14 lepian4 napisał: > GW niezle zarabia na reklamie. Placic musi jednak podatek koszerny. Cos, za cos > . Jak mawia starozydowska madrosc ludowa: Oko za oko, zab za zab! ============================ Chrześcijańska BIBLIA ŚWIĘTA to Stary i Nowy testament! Zapamiętaj to sobie! Ot, co...© Odpowiedz Link