the-great-inuk 05.02.16, 04:58 w Europie... Europa dla Europejczyków! Byłem Wam winien informacji! Ot, co... Postscriptum Oto, co się dzieje, gdy rządzące partie mają swój lud głęboko w [...] ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 05:37 Typowe dla potomków >>Plemienia Nazistów!<< Nieprawdaż Panie Dr. Janosiku ze Berlina? Jak tam Pańskim dzieciom z dala od Ojczyzny się powodzi? Byłem Wam winien informacji! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 06:08 Na załączonym obrazku widać bardzo wyraźnie jak młoda Niemkinia z >>Plemienia Nazistów<< bezwstydnie prowokuje swoimi nagimi kolanami niewinnych moslemów! Pozdrófka dla Pana Dr. Janosika ze Berlina i Jego rodzinki... A szczególnie dzieci z dala od Ojczyzny! Ciepło w Clubie Polskiej Prasy we Berlinie? Dach nie przecieka? Porządne Niemce wazelinują? Nu, to gratuluję ! Udało się Panu Doktorze Janosiku ze Berlina po Stanie Wojennym w Ojczyźnie !!! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 07:00 Lubię dzielny lud czeski! Ale martwi mnie bardzo, że mniej turystów będzie odwiedzać Republikę Czeską i zagraniczni inwestorzy będą omijać Czechy. Patrz Drezno! Całkowicie wyludnione! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 08:31 Czyli idealna partia dla wnuków >>Plemienia Nazistów<< Czyli 99,99 % Niemców! Pozostali wazeliniarze wybierają "Zielonych" z Herr Antonem Hofreiterem na czele! Ten typek działa na mnie jak Obecny Polski Minister Wojny razem z Martinem Szulcem z Europejskiego Knesetu! Postscriptum Pozdrófka dla gnębionych dzieci Herr Dr. Janosika ze Berlina. Jakieś niezidentyfikowane przekleństwo opatrzności uniemożliwia im powrót do Ojczyzny! Są zmuszone do życia pod knutą wnuków "Plemienia Nazistów!" I znikąd pomocy! Ciepło w Clubie Polskiej Prasy we Berlinie? Będzie cieplej gdy ruszy NordstreamII Wspólne dzieło Ribbentropa i Mołotowa!!! (Na zgubę Polski) Tak trzymać! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 09:27 Typowy niemiecki wazeliniarz w akcji! Tak na szybciutko robi się karierę! "Dobry Niemiec!" Który Janosikom ze Berlina wazelinę wciska w odbyt! Aby za wszelką cenę dobrze się czuli w otoczeniu wnuków "Plemienia Nazistów!" Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 09:34 Lektura uzupełniająca... Pamiętaj! Niedoleczone infekcje zwiększają ryzyko nawrotu choroby. Samo ustąpienie objawów nie świadczy o wyleczeniu infekcji, dlatego nawet jeśli objawy ustąpią wcześniej, należy kontynuować terapię! Pamiętaj o tym, aby nie przerywać kuracji zaraz po ustąpieniu objawów. Tak trzymać! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 09:59 Ten obleśny typek jest doktorem i profesorem! A więc nie ma innej rady: Wir schaffen das! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Reconquista! 05.02.16, 10:47 I oto opłakane skutki ciągłego wazelinowania! Wir schaffen das! Q.M.w.D.J.!!! Postscriptum Merkelową do Chile deportować! Odpowiedz Link