the-great-inuk
21.08.16, 09:06
Patrz proszę poniżej:
============================================
Gdy jestem w Polsce to nie raz nawet wcale niegłupi znajomi zadają mi dziwne pytania i muszę im tłumaczyć, że w drodze do pracy wcale nie muszę przedzierać się przez hordy czyhających na mnie uchodźców, że ten Syryjczyk, który zamieszkał w pokojach, które zostały po dzieciach, które już się wyprowadziły z domu, nie lata po domu z nożem w zębach, a nawet w dzielnicy dworcowej we Frankfurcie (gdzie większość to obcokrajowcy) czuję się bezpieczniej niż na niejednym polskim blokowisku.
============================================
A w jaki sposób zapobiec powstaniu krzywego obrazu o Polakach i Niemcach?
Świat pomyśli, że to Syryjczykowi w Niemczech się tak dobrze powodzi.
Świat nie ma zielonego pojęcia, że nawet w Niemczech są Oazy Polskiej Gościnności i Bezinteresownej Miłości Bliźniego... Polska gościnność znana na całym świecie!
I następny bardzo ważny problem:
W jaki sposób Syryjczykowi wytłumaczyć powody emigracji Gutmenscha ze Slonska Gornego do Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich. Do kraju z Jugendamterami, z Porodówkami w których germanią Polskie Dzieci Nowonarodzone! Zabraniają polskim ojcom rozmawiać ze swymi pociechami po Polskiemu. Zabraniają deklamowania ROTY Maryji Konopnickiej, z pod Ruskiego Zaboru wyzwalającej Rodaków z pod Pruskiego Zaboru!
Pytał się może szanowny Syryjczyk, czy Opole jest bombardowane i jest krótko przed zajęciem prze ISIS ?