Gość: bzzz! Re: USA- warto na stale? IP: *.velocity.net 18.10.02, 23:07 No niech ktos napisze czy warto. Moja przyszla polowa jest stad i jeszcze mam czas zmienic zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: USA- warto na stale? IP: 130.68.2.* 18.10.02, 23:55 Oczywiscie ze NIE WARTO - nie znajac jezyka angielskiego - nie majac doswiadczenia amerykanskiego Teraz to w Europie mozesz isc do - McDonald -kupic amerykanski samochod 20 lat temu to byly roznice teraz jest wszedzie to samo - - W ameryce strzelaja do ludzi bez powodu - w Polsce strzelaja do plicjantow z powodu - w USA na gieldzie oszukuja - w PL przed sejmem wyciepuja zboze - ksiadz lubi mlodych chlopcow i w PL i w USA - mozesz wyjechac do Pl z USA - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacko jacko Re: USA- warto na stale? IP: *.nyc.rr.com 19.10.02, 00:49 A Radio Maryja to krowie spod ogona wypadlo ? Mozna sluchac na obu kontynentach jak sie chce. A to, ze w USA trzeba tyrac a w Polsce nie, to sie nie liczy? Ja bym nie zostal. Albo zostal nie na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: USA- warto na stale? IP: *.jci.com 19.10.02, 01:00 biorac pod uwage srednia trwalosc malzenstw w USA, to ten wyjazd wcale nie musi byc na stale. nastepna zone moze sobie znalezc w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
wizard-of-ozpol Re: USA- warto na stale? 19.10.02, 03:13 Gość portalu: bzzz! napisał(a): > No niech ktos napisze czy warto. > Moja przyszla polowa jest stad i jeszcze mam czas zmienic zdanie. Zmien zdanie i to szybko! Nie ma to jak w Sidni.Obok mnie jest nawet kilka wolnych przyczep do "wynajecia" .Nic cie kosztowac nie bedzie ..w zamian sprzatasz strusie kupy.Raj na ziemi chlopie.Zapytaj meza i larsona jak nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luizka OzzieLand foreva? IP: *.sympatico.ca 19.10.02, 07:41 Najjasniejsza Ogrodowa zawsze wie lepiej , ona jest juz taka kurwa, ponadziemska. Ale dzienym trafem stalej i poslusznej rurki znalezc nie moze ... i nie znajdzie, frajerze! A to czemu? Boc to zaden kawaler dzisiaj w ciemno nie idzie, nie wiedziales. A jam to myslal, ze gdyby ciemno bylo, to moze i bym poszedl ... hehehe! > miedzy rajem a strusim jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECLIPSE Re: USA- warto na stale? IP: *.dial.eclipse.net 21.10.02, 03:31 Gość portalu: bzzz! napisał(a): > No niech ktos napisze czy warto. > Moja przyszla polowa jest stad i jeszcze mam czas zmienic zdanie. TEPAKU PEWNIE ZE NIE WARTO PO CO TU TAKA KURWA JAK TY???ZEBY KRASC I KOMBINOWAC?JUZ CIE CHUJU NIE MA SPIERDALAJ DO PL TAM JEST ZAJEBISCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: USA- warto na stale? IP: *.qld.bigpond.net.au 19.10.02, 07:36 zeby kulke w leb dostac? to chyba warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt Re: USA- nie warto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 14:49 Oz - nie warto Kanada - nie warto a jedno co warto Agentem być warto! Srul Messerschmidt Agent Mossadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: USA- nie warto IP: *.dyn.optonline.net 19.10.02, 15:01 Gość portalu: messerschmidt napisał(a): > Oz - nie warto > Kanada - nie warto > a jedno co warto > Agentem być warto! > > Srul Messerschmidt > Agent Mossadu kociol! Odpowiedz Link Zgłoś