the-great-inuk 10.05.17, 10:00 z tłem etnicznym dostała się do przepełnionego autobusu i przynagla kierowcę aby wreszcie odjechał! Das Boot ist voll! Krzyczy! Skurwielka obleśna! Faktem jest, że w NRW mamy najwięcej milionerów !!! Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Im gorzej, tym lepiej! Dewiza uchodźstwa Polskiego 10.05.17, 10:23 Po czym można poznać dobrego człowieka? Bardzo proste! Dobrego człowieka można bez trudu poznać po tym, że ma identyczne poglądy polityczne i społeczne jak Pani Kraft z NRW. Jeśli wskazuje na realnie istniejące warunki, to jest "Bydłem Faszystowskim, Antysemitą i Szmatą Rasistowską!" Byłem Wam winien tej małej rekolekcji ! Co z nią zrobicie, to Wasza sprawa! Pójdziecie na wybory i Wieliemu Inukowi na pohybel wybierzecie SPD! Im gorzej, tym lepiej! Dewiza uchodźstwa Polskiego u Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich za ciepłym piecem!!! Tylko dla dobra naszych dzieci, jeszcze nie pakujemy walizy! Gdy dobro naszych dzieci, będzie zapewnione, powrócimy na Ojczyzny Łono! Promised is promised ! Ot, co... Odpowiedz Link