Dodaj do ulubionych

Na miejscu Pana Niemieckiego Prezydenta ...

09.06.18, 23:21
Ja bym natychmiast spakował walizki

a Willę przekazał właściwym spadkobiercą ...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Na miejscu Pana Niemieckiego Prezydenta ... 22.06.18, 12:31
      the-great-inuk napisała:

> Ja bym natychmiast spakował walizki
      >
      > a Willę przekazał właściwym spadkobiercą ...
      ====================================

Aneks:

Na miejscu Niemieckiego Pana Prezydenta byłbym się ze wstydu natychmiast zapadł był pod ziemię! Minimum 100 m! Oraz powiększył był bym natychmiast odszkodowania dla przeszło 100 letnich, głodujących rencistów znad Jordanu.

Ot, co...

Spojrzenie pełne pogardy!
      Jeden obrazek powie Tobie/Ci więcej, aniżeli 1000 słów!
      Gdyby nie Święta Misja nad Renem, byłbym już dawno spakował walizki!
      O subwencjonowanych cenach budyniu czekoladowego nie wspominając. (Jedyny powód dla którego osoby znad Jordanu, osiedlają się pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich). Wklejałem już odpowiednie linki ? Na żądanie ogółu mogę ponownie pogrzebać w archiwum. Gdyby zaistniała taka nagła potrzeba.

Chodzi przecie o to, aby zwabić do Niemiec wybitnych artystów malujących Błękitnych Ogierów a następnie podstępem skupywać od nich dzieła sztuki! Po sztucznie zaniżonej cenie!

Ot, łatwo przejrzeć te machlojki Niemców!
      Patrzcie Narody Świata, co Niemce zrobiły z Grekami!
      Cały, dzielny, dumny Grecki Naród powalony na kolana przez obleśnych Niemców!
      Przed przystąpieniem do Rodziny Europejskiej/przed okupacją niemiecką/ każdy Grek dostawał rentę do przynajmniej 120 roku życia. Wystarczyło zwykłe poświadczenie naczelnika miejscowej partii rządzącej.

BTW:

"Cały, dzielny, dumny Grecki Naród powalony na kolana przez obleśnych Niemców"!

Był by fajny motyw na nowy pomnik w centrum Berlina.
      • the-great-inuk Byłem Wam winien informacji 22.06.18, 14:06
        O Francuskim Antysemityzmie

Było wpierw w Dojczland Funku, ale dobrze schowane/zakamuflowane... (let sleeping dogs lie)
        Byłem zmuszony zajrzeć do Googlea...

BTW

Rozumie ktoś z was ten globalny concentrated hate?
      • the-great-inuk Spojrzenie pełne pogardy! 23.06.18, 10:51
        the-great-inuk napisała:

> Spojrzenie pełne pogardy!

Gdyby spojrzenia zabijały, Pan Niemiecki Prezydent już by nie żył!

Ot co!

Zamieszkuje Villę, którą Niemce nabyły po sztucznie zaniżonej cenie. Bo dawni właściciele byli czasowo/temporalnie po naszemu/ w tarapatach finansowych, przynajmniej 1/2 małżeństwa nie była czysto aryjska.
        Jak to dobrze, że mamy instytucje w Niemczech stojących na straży our identity!

===================================================
        'We Just Want to Preserve Our Identity - Like Israel and Trump,' Le Pen Party Official Tells Haaretz
        ===================================================

Byłem Wam winien informacji o potencjalnym zagrożeniu antysemickim w Niemczech i pozostałym świecie. Nikt nie zna merytorycznych powodów... Ludność, szczególnie niemiecka, jest niedostatecznie szkolona specjalnymi filmami popularno naukowymi. A jeśli, to po północy, kiedy Niemce śpią snem niedoinformowanego. Ponadto mamy stanowczo za mało szkolonej kadry z Kaszubów!

Ponadto żądam zdecydowanie podwyższenia subwencji cen detalicznych budyniu o smaku czekoladowym. Oraz skasowania VAT-u! VAT na budyń o smaku czekoladowym jest niemoralny!
        W obliczu niemieckiej historii!
    • the-great-inuk Re: Na miejscu Pana Niemieckiego Prezydenta ... 28.07.18, 17:51
      Proponuję ten zwyczaj rozszerzyć na West Bank rzeki Jordan.

Tam arabscy właściciele will są zmuszeni swoje wille sprzedawać za bezcen.
      Poniektórych wywłaszczają nawet bez odszkodowania.
      Historia się powtarza, jak widzimy w coraz mniejszych odcinkach czasu.

Byłem Wam winien informacji o
      Kalizmie w najczystszej postaci!
    • maria421 Re: Na miejscu Pana Niemieckiego Prezydenta ... 30.07.18, 11:14
      the-great-inuk napisała:

> Ja bym natychmi
      > ast spakował walizki

>
      > a Willę przekazał właściwym spadkobiercą ...

Chief, ja nie wiem skad ta moda na zastepowanie celownika liczby mnogiej narzednikiem liczby pojedynczej, ale prosze, nie przyjmuj jej, bo mnie to boli...
      • the-great-inuk Re: Na miejscu Pana Niemieckiego Prezydenta ... 30.07.18, 13:42
        maria421 napisała:

> Chief, ja nie wiem skad ta moda na zastepowanie celownika liczby mnogiej narzed
        > nikiem liczby pojedynczej, ale prosze, nie przyjmuj jej, bo mnie to boli...
        ==================================

Nie ważne są literówki, ważna jest zawartość merytoryczna.
        I moja misja jako całość.
        Mam zamiar rozszerzyć moją misję pokojową na Bliskim Wschodzie.
        Właśnie zaprosiłem Bohaterską Palestynkę na roczny urlop do mnie.
        Biedna dziewczyna spędziła kilka miesięcy w izraelskim pierdlu za walkę narodowo wyzwoleńczą.
        Będziemy razem projektować Tablice pamiątkowo-informacyjne dla West Bank River Jordan.
        Tablice takie będą sytuowane przed każdą willą palestyńską, której właściciele pod presją ciężkiej sytuacji finansowej, byli zmuszeni ją (willę) sprzedać za bezcen...

Niech żyje przyjaźń między narodami!
        Niech żyje bohaterska Palestynka!

Ot, co...
        • jureek Re: Na miejscu Pana Niemieckiego Prezydenta ... 30.07.18, 16:13
          the-great-inuk napisała:

> Nie ważne są literówki, ważna jest zawartość merytoryczna.

To nie była żadna literówka, bo literki "o" i "m" są na klawiaturze zbyt daleko od literki "ą", żebyś mógł to tak tłumaczyć.
          • the-great-inuk Som ważniejsze żeczy ! 30.07.18, 16:44
            jureek napisał:

> To nie była żadna literówka, bo literki "o" i "m" są na klawiaturze zbyt daleko
            > od literki "ą", żebyś mógł to tak tłumaczyć.
            Som ważniejsze żeczy !
            Ważne jest to, że niemiecki prezydent żyje w pożydowskiej willi! I świat się o tym dowiaduje.
            To znaczy się 1/2 pożydowska. Druga połówka była aryjska...

Dostałem już odpowiedz z Palestyny. Bohaterska Palestynianka cieszy się z rocznego urlopu u Wielkiego Inuka. I wspólną walkę o przyjaźń między narodami.
            Make love not war!

Byłem Wam winien informacji co jest ważne, a co jest mniej ważne!
            • the-great-inuk Re: Som ważniejsze żeczy ! 30.07.18, 17:14
              the-great-inuk napisała:

> Byłem Wam winien informacji co jest ważne, a co jest mniej ważne!
              =============================>
              Podobna sytuacja jak swego czasu w Berlinie

Swego czasu Żydzi w Niemczech, zmuszeni sytuacją finansową, musieli swe posiadłości sprzedawać za bezcen. (Popyt i podaż)

Identyczna sytuacja obecnie w Palestynie, i świat się nie oburza!

Przemysł tablic pamiątkowo informacyjnych będzie miał koniunkturę...

Byłem Wam winien informacji o pobycie i podaży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka