jessi_a 30.05.08, 19:03 znaczy sie jutro bede miala problem z kupnem mleka, ktore tak lubie. www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,556134,00.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p nie dotyczy 30.05.08, 19:10 - dziesiec litrow dziennie dostaje w prezencie. ) j. Odpowiedz Link
nana_c racje maja 30.05.08, 19:57 krowa powietrzem i miloscia do byka nie zyje, a 30 centów od litra mleka, które gospodarze dostaja, to wysmiech. Odpowiedz Link
jecki.p widzisz, botoxi 31.05.08, 10:15 (i inni rowniez), to jest wlasnie to: wystarczy cos takiego przeczytac/zobaczyc aby wiedziec, kim nigdy sie nie bylo, nie jest i nie bedzie. j. Odpowiedz Link
jecki.p jessi, 31.05.08, 10:28 nie przyprawiaj mnie o zwatpienie w te romantyczna sobote (tesciowa goszcze na komnatach)... j. Odpowiedz Link
konrad-walenrod >>Dolina Wupperowska<< 31.05.08, 10:38 jecki.p napisał: > Pytia z Wu-talu ??? --------------------------------- Odpowiedz Link
nana_c Re: >>Dolina Wupperowska<< 31.05.08, 15:09 Mysisz, Conny? Dolina Wupperowska? Ja jestem za przetlumaczeniem "wuppen" jako: przenoszenie, przerzucanie czegos ciezkiego, najczesciej otylego pacjenta, czy tez worka z kartoflami Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: >>Dolina Wupperowska<< 31.05.08, 15:40 nana_c napisała: > Mysisz, Conny? Dolina Wupperowska? > Ja jestem za przetlumaczeniem "wuppen" jako: przenoszenie, przerzucanie czegos > ciezkiego, najczesciej otylego pacjenta, czy tez worka z kartoflami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Musimi ogłosic konkurs, aby to miało jakoś systematykę. A i Berlin też nie pożądnej polskiej nazwy. Odpowiedz Link