jessi_a 06.06.08, 11:34 musi miec albo oryginalna tematyke, albo byc troche zwariowane. Moje forum nie ma ani tego, ani tego. Wiec chyba czas najwyzszy pisac listy pozegnalne ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 11:57 Przeciez forum funkcjonuje! Odpowiedz Link
maya2006 Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 12:03 maria421 napisała: > Przeciez forum funkcjonuje! o wlasnie! jesli jest zastoj, to pewnie przez pogode, ale to na wszystkich forach tak jest Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 13:01 To jest podpucha motywacyjna. Odpowiedz Link
czajnik40 Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 15:00 no dobra, to o czym mam pisac ? bo ja potrafie dluuuugo, ttylko bez gwarancji ze bedzie na temat. Witaj janusz, kope lat Odpowiedz Link
jessi_a Re: jessi, przestan 06.06.08, 16:48 o przepraszam pier...c przed poludniem. Tak mnie naszlo. Bo widze, ze jak ja nie zaloze watka to tote Hose. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Skąd tyle faszystów na świecie ? 06.06.08, 17:09 jessi_a napisała: > > Bo widze, ze jak ja nie zaloze watka to tote Hose. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O faszystach mozna zawsze pisac. Skąd tyle faszystów na świecie ? === Eugeniusza Temkina i jego syna Aleksandra prześladowali chuligani jednego z warszawskich osiedli, bo uznali ich za Żydów. Prokuratura zajęła się sprawą i przyznała, że Temkinowie byli prześladowani, ale umorzyła śledztwo, bo...nie są Żydami. === tiny.pl/kt1p W Dojczlandzie to jest paragraf: “Volksverhetzung” 10 lat Odpowiedz Link
aptus Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 22:04 de.youtube.com/watch?v=_A4FGSxTivU Odpowiedz Link
konrad-walenrod Da gibt es nur eins: 06.06.08, 15:08 jessi_a napisała: > musi miec albo oryginalna tematyke, albo byc troche zwariowane. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Da gibt es nur eins: Giggus als Ko-Moderatorin angagieren... Garantiert keine Langeweile... Odpowiedz Link
konrad-walenrod Hat jemand meine Freundin gesehen? 06.06.08, 15:37 Hat jemand meine Freundin gesehen? Das junge, schüchterne Wesen aus Bierschaum? In der Hauptstadt der Bewegung soll es noch faschistoide Werwölfe geben? Mache mir ernsthafte Sorgen.... Odpowiedz Link
aptus Re: Hat jemand meine Freundin gesehen? 06.06.08, 22:21 konrad-walenrod napisała: > > > Hat jemand meine Freundin gesehen? > > Das junge, schüchterne Wesen aus Bierschaum? Konrad Czy to Twoja Laska? de.youtube.com/watch?v=mSxfyizYQw4 Sorry, ze nie interprertuje laski duchowo. > > In der Hauptstadt der Bewegung soll es noch faschistoide Werwölfe geben? > > Mache mir ernsthafte Sorgen.... > Odpowiedz Link
konrad-walenrod Nein! 07.06.08, 11:33 aptus napisał: Czy to Twoja Laska? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nein! Habe nur eine Minute hingeschaut. Meine Freundin hat keinen Silikon!!! Seit einem Monat nicht mehr auf dem Forum!!!! Odpowiedz Link
apj01 Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 16:56 no to sobie popisałem u Jessi Odpowiedz Link
dziunia25 Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 23:37 Ja miałam ambicje chociaż poczytać Odpowiedz Link
jessi_a Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 23:46 Czesc dziunia milo, Cie tu widziec Odpowiedz Link
dziunia25 Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 23:49 to dlatego, żeby nikt nie powiedział, że ta ruda to franca, więc zaglądnęłam tutaj. Tak ładnie zapraszałaś, to jestem Odpowiedz Link
aptus Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 23:47 de.youtube.com/watch?v=fm32n6Jo8Lg Odpowiedz Link
aptus Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 06.06.08, 23:51 Harry Krishna! Harry Krishna! Krishna!! Krishna!! Odpowiedz Link
aptus Pompuje w siebie medykamenty 07.06.08, 00:06 Katadelon miedzy innymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aptus Re: Pompuje w siebie medykamenty 07.06.08, 00:13 de.youtube.com/watch?v=-lDxeI8jNAM Odpowiedz Link
jessi_a Re: czys ty ocipiala, jessi? 07.06.08, 08:12 to dlaczego ja tylko musze wymaslac watki ? Ludzie jakos nie maja ochoty, pomyslow ... Odpowiedz Link
aptus do Jessi 07.06.08, 13:21 jessi_a napisała: > co pijesz do snu )) Jesli urazilem Ciebie to przepraszam. Faktem jest ze uczestniczylem w grillu,wypilem kilka piw(pochwale sie ze w 1 godzine 3 Becks Gold 1,5 L).Pozniej przenioslem juz juz totalnie do kompa-gdyz faktycznie od miesiaca zachorowalem nagle na LWS-Syndrom i zapalenie nerwa w kolanie i jak jest juz troche chlodniej to unikam wiatru(ale jest juz duzo lepiej,aczkolwiek mam Rehabilitacje-jak dlugo niestety nie wiem)-bylem w dobrym nastroju polknalem niepotrzebnie tabletke(ktore generalnie juz nie konsumuje) i odechcialo mi sie spac. Jessi bardzo sie kontroluje i przepraszam.Obiecuje, ze bylo to tylko raz,kiedy pisalem posty pod wplywem piwa i tabletki.Obiecuje, ze sie to juz nigdy,ale nigdy, nie powtorzy. Odpowiedz Link
jessi_a aptus 07.06.08, 14:56 alez wszystko OK. Wczoraj miales taki luzacki nastroj, muzyczka itp. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 07.06.08, 08:18 Jessi, ja nie pisalam, bo mnie zablokowalo, no((. A w koncu nie kazde forum musi miec aktywnosc rowna Liscie Matiego Wierzbickiego. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 07.06.08, 08:19 mi nie chodzi o ilosc wpisow. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 07.06.08, 08:40 Wlasnie, to po co ten stres? Odpowiedz Link
jessi_a Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 07.06.08, 08:41 stresu nie mam... Tylko nie chce mi sie samej zakladac watkow. Odpowiedz Link
nana_c Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 07.06.08, 16:20 jessi_a napisała: > stresu nie mam... Tylko nie chce mi sie samej zakladac watkow. > > Watki, które zakladasz, sa fajne Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Aby forum funkcjonawalo.......... 07.06.08, 16:28 ba... przecie sama Jessi_a jest fajna Odpowiedz Link