lepian4 Re: Bratnia pomoc 23.08.08, 20:54 Masz racje, dziarsko pomagalismy swmy braciom. Kto by wtedy pomyslal, ze 50 lat pozniej bedziemy wymierzac im amerykanskie rakiety? Odpowiedz Link
jessi_a Re: Bratnia pomoc 23.08.08, 21:04 w tym czasie bylam mala dziewczynka, ktora bawiac sie na podworku slyszala dziwny dzwiek samolotow lecacych na poludnie. Pamietam to do dzis i jako dziecko balam sie tego dzwieku i tych samolotow, a przeciez nie powinnam byla sie bac, przeciez to nasi bracia byli. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bratnia pomoc 23.08.08, 21:20 No wlasnie, nic sie nie zmienilo. Ja dzis mieszkam w poblizu lotniska. Widze, jak nasi dalej lataja na poludnie. "Duzo" dalej. Niekiedy nawet wspolnie z Czechami, ktorym wtedy bunczucna nature wybilismy z glowy Odpowiedz Link
konrad-walenrod Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 21:45 Sprostowanie: To robotnicy Zakładów Škoda prosili o pomoc przeciwko kontrrewolucji. W tedy można jeszcze było polegać na braciach. Jak na Zawiszy.... Dzisiaj nikomu nie można ufać. Ani prosić o pomoc. unfortunately Odpowiedz Link
czajnik40 Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 21:54 lepian )))))))))))) Connie,wie Recht Du doch hast. Immer wieder ein Genuss Dich zu lesen ))))))))) Mit schwesterlichen Grüß Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:03 czajnik40 napisała: > Connie,wie Recht Du doch hast. Immer wieder ein Genuss Dich zu lesen )))))))) > ) > Mit schwesterlichen Grüß ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Du lebst ja auch noch? Wieso so selten im Forum? Odpowiedz Link
czajnik40 Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:07 ech, lange Rede aber Dich Lesen tue ich oft Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:11 czajnik40 napisała: > ech, lange Rede > aber Dich Lesen tue ich oft ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wer hat Dich geärgert? Wer ist der elende Schuft? Odpowiedz Link
czajnik40 Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:19 )))))))))))) ganz reale Probleme Connie, nichts virtuelles Aber es geht schon vorwärts ! Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:25 czajnik40 napisała: ganz reale Probleme Connie, nichts virtuelles Aber es geht schon vorwärts ! ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× Na! Ich traue der ganzen Sache nicht! Ich hatte da schon was geahnt.... Letzte Weihnachten.... Odpowiedz Link
czajnik40 Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:32 ))))))) vorwärts muss ja auch nicht unbedigt alt-gewöhntes bedeuten kann auch etwas schräg liegen Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:45 czajnik40 napisała: vorwärts muss ja auch nicht unbedigt alt-gewöhntes bedeuten kann auch etwas schräg liegen ××××××××××××××××××××××××××××××××××× Du beunruhigst mich... Odpowiedz Link
czajnik40 Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:50 Connieeeeeee ! jetzt ist aber Schluß )))))))) Ich schreibe Dir mal wieder ne mail, ja? Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Sprostowanie: Bratnia pomoc 23.08.08, 22:53 czajnik40 napisała: > Connieeeeeee ! > jetzt ist aber Schluß )))))))) > Ich schreibe Dir mal wieder ne mail, ja? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Schön! Ich warte! Ich wünsche Dir eine schöne und gute Nacht. Träume was Schönes... Odpowiedz Link