absztyfikant 16.06.09, 18:09 Niemiecka kultura w akcji. Miejsce? Berlin Mitte Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Alkopole 16.06.09, 18:12 Wygląda na to, że jestem jedynym normalnym osobnikiem odwiedzającym to forum. Odpowiedz Link
thunder-mug Niemiecka kultura w akcji 17.06.09, 09:47 absztyfikant napisał: > Niemiecka kultura w akcji. Miejsce? Berlin Mitte ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
thunder-mug Ein wahrer Übermensch! 17.06.09, 11:08 vicky17 16.06.09, 17:07 Cytati jego absztyfikanta,ktorzy od paru dni ukoic swego bolu na temat cierpien pewnej nacji nie moga. najlepiej jak widac koic sie przy pol litrze patrolujac fora agory ,nasladujac nieumiejetnie innych. tiny.pl/3lcw =========================================== Ile tu tajnych, nie odkrytych forum. I na każdym ABSZTYFIKANT jest obecny... Ein wahrer Übermensch! Odpowiedz Link
thunder-mug na patrolu na polskich forach? 18.06.09, 10:37 Widział dziś już ktoś Absztyfikanta na patrolu na polskich forach? Jestem zaniepokojony... absztyfikant☺ 17.06.09, 21:27 CytatTo sie nieco mylisz. Niedawno w Berlinie otwarto podobny obiekt i wala do niego ludzie z calego swiata. tiny.pl/34gh Zachęcam do oglądnięcia... Poniżej: Muzeum żydowskie w Warszawie. Ma na wzór Muzeum żydowskiego w Berlinie ściągać turystów z całego świata... Tylko Niemiaszki mają takie masochistyczne zacięcie, czego znowu Lachom całkowicie brak... Kto więc będzie to wspaniałe muzeum odwiedzaŁ? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: na patrolu na polskich forach? 18.06.09, 10:59 thunder-mug napisała: CytatMuzeum żydowskie w Warszawie. > > Ma na wzór Muzeum żydowskiego w Berlinie ściągać turystów z całego świata... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.juedisches-museum-berlin.de/site/DE/homepage.php ×××××××××××××××××××××××××××××××××××× Gorąco zachęcam do zwiedzania... Deutsches Museum München nie koniecznie trza znać... Ale to powyższe, to olbrzymia luka w wykształceniu... Odpowiedz Link
jureek Re: na patrolu na polskich forach? 18.06.09, 11:10 Ty masz jednak porządnego jobla na punkcie Zydów. Taki pech, że za późno się urodziłeś. Miałbyś wcześniej pole do popisu. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Fe, nieładnie... 18.06.09, 17:24 jureek napisał: > Ty masz jednak porządnego jobla na punkcie Zydów. Taki pech, że za późno się > urodziłeś. Miałbyś wcześniej pole do popisu. > Jura > A z czego to konkretnie wnioskujesz? Ja sobie bebechy z brzucha wydzieram, aby im reklamę robić, a ty mi nożem w plecy... Fe, nieładnie... Odpowiedz Link