Dodaj do ulubionych

Do trzech razy stuka...

29.06.09, 19:37

Do trzech razy stuka...

Wpierw próbował Januszek to forum rozpirdolić...

Następnie próbował Gadupa to forum rozpirdolić...

I teraz wysłali Ober-Prowokatora Absztafikanta to forum rozpirdolić...

Proszę dźwięk z chichotem Ober-Prowokatora Absztafikanta włączyć...
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Do trzech razy stuka... 29.06.09, 19:45
      Ja na to forum trafilem przypadkiem. Szukalem czegos w wyszukiwarce i tak sie
      zlozylo, ze odkrylem to miejsce dlatego, ze prowadzone tutaj byly ozywione
      rozmowy o Zydach, ktorym ton nadawalo kilku podstarzalych polskojezycznych
      nazioli robiacych dzisiaj za Niemcow.
      • vicky17 Re: Do trzech razy stuka... 29.06.09, 19:49
        absztyfikant napisał:

> Ja na to forum trafilem przypadkiem. Szukalem czegos w wyszukiwarce i tak sie
        > zlozylo, ze odkrylem to miejsce dlatego, ze prowadzone tutaj byly ozywione
        > rozmowy o Zydach, ktorym ton nadawalo kilku podstarzalych polskojezycznych
        > nazioli robiacych dzisiaj za Niemcow.
        >

hahaha ty trafiasz wszedzie "przypadkowo" ze swoim pejsem i obrzezanym..tyle,ze
        wszedzie przypadkowo trafiasz w JEDNYM celu:rozpieprzenia forum. z tego zyjesz
        bo juz tak nisko spadles udajac polaka. to musi meczyc zydow w diasporze,nie powiem.
        nie bardzo rozumiem dlaczego wlasciciel tego forum jeszcze tego kundla nie
        wywalil,no chyba,ze chce miec tu szalet dzieki tego typu trolom.
        • absztyfikant Re: Do trzech razy stuka... 29.06.09, 20:00
          Oooooooooo, endlichsmile Warum hab ich so lange gewartet? Du hast mir mein Herz fast gebrochen...

VICKY17 na forum Aquanet: adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who
        • jureek Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:06
          Nie przylazłaś tu przypadkiem za Twoim ulubieńcem? (a cały czas twierdzisz, że
          to on za Tobą łazi, a nie Ty za nim)
          Czy może przyleciałaś na apel naszego forumowego antysemity Asieka?
          forum.gazeta.pl/forum/w,13,97246723,97246723,Absztyfikant_prowokuje_obecnie_na_innych_forach_.html
          • vicky17 Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:09
            slabo wachasz jurku i slabo glowkujesz. moze uda ci sie nieco lepiej wyglowkowac
            dlaczego ja tu jestem? nie trace nadzie,ze taki tytan obiektywnych frazesow to
            wymysli.
            • absztyfikant Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:12
              Hassliebe Jureek. Die Frauen... Kocha i nienawidzi mnie zarazem. Zyc beze mnie
              nie mozewink I tak juz od lat... smile
            • jureek Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:12
              Co tu wymyślać? Przecież to oczywista oczywistość i każdy to widzi, że
              dopisujesz się do postów Absztyfikanta. Czyli za nim tu trafiłaś.
              Może Asiek swoim apelem o wsparcie skierowanym do aquanetowych antysemitów
              pomógł Ci trochę w znalezieniu drogi.
              Jura
              • vicky17 Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:14
                jureek napisał:

> Co tu wymyślać? Przecież to oczywista oczywistość i każdy to widzi, że
                > dopisujesz się do postów Absztyfikanta.
                >

a ty do moich, no i?
                cos ci nie gra a moze intensywnosc czegos ci nie pasuje?
                o ile mnie pamiec nie myli dopisywales sie do niego na FE a wiec cos masz
                przeciwko mojej tu obecnosci?
                >
                • absztyfikant Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:20
                  Jureek to normalny inteligent, a dla takich ludzi zawsze sa drzwi otwarte na
                  calym swiecie.

Stay with us auntie, show must go on. All you have to do is praise the nazi
                  movement in Germany and spit on Poland. You can do itwink
                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,97166741,97167261,Re_Pierwszy_dzien_w_Polsce_po_roku.html
                  • vicky17 Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:27
                    absztyfikant napisał:

> Jureek to normalny inteligent, a dla takich ludzi zawsze sa drzwi otwarte na
                    > calym swiecie.
                    >
                    >
                    >
                    >ciekawe,ze nie przeszkadzalo ci popieranie niemieckich rewizjonistow przez tego
                    normalnego ,podczas ich niedawnego plucia na polakow.oskarzali oni miedzy innymi
                    polakow o udzial w ich wojence.
                    typowe dla potheada double standards.
                    show will go on.. tyle,ze ty bedziesz sie obnazal,ja nie mam ochoty na wachanie
                    twoich smrodow. ot taka mala przerwa w czasie deszczu.. w koncu sa wakacje i
                    watpie,ze ty gdzies pojedziesz... no to sobie showuj w gazetce,to wlasnie twoj
                    poziom absztyfikancie dla ubogich.
                    • absztyfikant quintuple standards methinks 29.06.09, 20:31
                      forum.gazeta.pl/forum/w,51283,96511138,96511138,Co_myslicie_o_odezwie_CDU_CSU_.html
                      • vicky17 Re: quintuple standards methinks 29.06.09, 20:37
                        twoje..jak najbardziej,plus calkiem mala znajomosc pisowni angielskiej,so what's
                        new pothead?
                        • absztyfikant Re: quintuple standards methinks 29.06.09, 20:41
                          www.thefreedictionary.com/quintuple
                          www.thefreedictionary.com/methinks
                          hahahaha
                • jureek Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:26
                  vicky17 napisała:

> a ty do moich, no i?

No i to, że ja piszę na tym forum od początku jego istnienia, więc nie można
                  stąd wyciągnąć wniosku, że przyleciałem tu za Tobą, tak jak Ty za
                  Absztyfikantem. Logiczne?

> cos ci nie gra a moze intensywnosc czegos ci nie pasuje?

Nie pasuje mi tylko to, że twierdzisz, że to Absztyf lata za Tobą, a teraz
                  wyszło szydło z worka i okazało się, że to Ty za nim przyleciałaś.

> o ile mnie pamiec nie myli dopisywales sie do niego na FE a wiec cos masz
                  > przeciwko mojej tu obecnosci?

Nic nie mam. Pisz sobie na zdrowie. Będzie weselej. Jeszcze tylko Maglary
                  brakuje, ale może i ona po apelu Asieka znajdzie tutaj drogę.
                  Jura
                  • off_nick Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:28
                    jureek napisał:

> vicky17 napisała:
                    >
                    > > a ty do moich, no i?
                    >
                    > No i to, że ja piszę na tym forum od początku jego istnienia, więc nie można
                    > stąd wyciągnąć wniosku, że przyleciałem tu za Tobą, tak jak Ty za
                    > Absztyfikantem. Logiczne?
                    >
                    > > cos ci nie gra a moze intensywnosc czegos ci nie pasuje?
                    >
                    > Nie pasuje mi tylko to, że twierdzisz, że to Absztyf lata za Tobą, a teraz
                    > wyszło szydło z worka i okazało się, że to Ty za nim przyleciałaś.
                    >
                    > > o ile mnie pamiec nie myli dopisywales sie do niego na FE a wiec cos masz
                    > > przeciwko mojej tu obecnosci?
                    >
                    > Nic nie mam. Pisz sobie na zdrowie. Będzie weselej. Jeszcze tylko Maglary
                    > brakuje, ale może i ona po apelu Asieka znajdzie tutaj drogę.
                    > Jura

Zapomniałeś Waść o Goldziku i Gregoreckuwink
                    • jureek Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:32
                      off_nick napisała:

> Zapomniałeś Waść o Goldziku i Gregoreckuwink

Gregoreck chyba już tu jest. Głowy nie dam, ale gdzieś przemknął mi chyba jakiś
                      jego post.
                      Jura
                    • absztyfikant Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:32
                      Gregorek juz jest, jego drugi nick to parostatekwink
                    • vicky17 ciekawe czy jureczek 29.06.09, 20:35
                      spyta sie i panienki otwockiej jak tu trafila..bo widze,ze caly znudzony
                      szamberecnik tu sie zlecial:0
                    • g-48 Re:oh !Nocnikowa tez tu przydrybala?! 29.06.09, 20:37
                      Z swoimi inteligentnymi psami czy sama?
                  • vicky17 Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:31
                    jureek napisał:

>
                    > No i to, że ja piszę na tym forum od początku jego istnienia, więc nie można
                    > stąd wyciągnąć wniosku, że przyleciałem tu za Tobą, tak jak Ty za
                    > Absztyfikantem. Logiczne?

malo..a otwarte fora maja to do siebie,ze sa dosc dostepne dla kazdego
                    niezaleznie od stazu..nieprawdaz?
                    >
                    >
                    >
                    > Nie pasuje mi tylko to, że twierdzisz, że to Absztyf lata za Tobą, a teraz
                    > wyszło szydło z worka i okazało się, że to Ty za nim przyleciałaś.
                    >

no wlasnie na cos takiego tylko jurek wpasc moze a ponoc jestes
                    matematykiem..znasz dziedzine statystyki,jesli tak to polecam z niej
                    skorzystac,bo wtedy nie wychodzi sie na dudka.

>
                    > Nic nie mam. Pisz sobie na zdrowie. Będzie weselej. Jeszcze tylko Maglary
                    > brakuje, ale może i ona po apelu Asieka znajdzie tutaj drogę.
                    > Jura
                    >

twoi faworyci nie musza byc moimi a skoro uwazaz,ze ea sie komus klaniam to
                    jeszcze jeden dowod na to,ze jestes tanim krzykaczem a nie obiektywnym rozmowca.
                    • jureek Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:36
                      vicky17 napisała:

> jureek napisał:
                      >
                      > >
                      > > No i to, że ja piszę na tym forum od początku jego istnienia, więc nie mo
                      > żna
                      > > stąd wyciągnąć wniosku, że przyleciałem tu za Tobą, tak jak Ty za
                      > > Absztyfikantem. Logiczne?
                      >
                      >
                      >
                      > malo..a otwarte fora maja to do siebie,ze sa dosc dostepne dla kazdego
                      > niezaleznie od stazu..nieprawdaz?

Prawdaż. Pod warunkiem, że się na nie trafi. A Ty tu trafiłaś za Absztyfem
                      właśnie. Hihi.
                      Jura
                      • vicky17 Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:39
                        jureek napisał:

> Prawdaż. Pod warunkiem, że się na nie trafi. A Ty tu trafiłaś za Absztyfem
                        > właśnie. Hihi.
                        > Jura
                        >

zaraziles sie jego neurotycznym smiechem..obys nie cierpial na te sama chorobe
                        glowy,bo to raczej zalosne.
                        warunki stawiamy na podstawie TEZ,a te jesli sa falszywe to obalaja wszelkie
                        dowody..ot i tyle.
                        • jureek Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:42
                          vicky17 napisała:

> warunki stawiamy na podstawie TEZ,a te jesli sa falszywe to obalaja wszelkie
                          > dowody..ot i tyle.

A nie mówiłem, że śmiesznie będzie?
                          Jura
                          • vicky17 Re:A Ty Rachelcio jak tu trafiłaś? Przypadkiem? 29.06.09, 20:46
                            jureek napisał:

> A nie mówiłem, że śmiesznie będzie?
                            > Jura
                            >

bardzo smiesznie, a jak wybiorcze to juz widac. nie podniecaj sie jureczku,mnie
                            w przeciwienstwie do ciebie w/w pacan nie interesuje wiec bawcie sie chlopcy
                            razem pod kocem,byle z tego placzu nie bylo,bo sie az niemcy zatrzesa z calym
                            portem szczecinskim.
          • thunder-mug Turcja i Izrael staną się członkami....UE... 29.06.09, 20:17
            jureek napisał:

> Nie przylazłaś tu przypadkiem za Twoim ulubieńcem?

Jak niniejsze forum, tak będzie wyglądała UE,

gdy Turcja i Izrael staną się członkami....Zjednoczonej Europy...

Mord & Totschlag....
            • jureek Re: Turcja i Izrael staną się członkami....UE... 29.06.09, 20:38
              thunder-mug napisała:

> jureek napisał:
              >
              > > Nie przylazłaś tu przypadkiem za Twoim ulubieńcem?
              >
              > Jak niniejsze forum, tak będzie wyglądała UE,
              >
              > gdy Turcja i Izrael staną się członkami....Zjednoczonej Europy...

Pozostając przy Twoim porównaniu, to Turcję na to forum właśnie Ty zaprosiłeś:
              forum.gazeta.pl/forum/w,13,97246723,97246723,Absztyfikant_prowokuje_obecnie_na_innych_forach_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka