edzia.79 11.05.08, 20:44 jak po imprezie i jak spisal sie maz??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga415 Re: o-lcia 11.05.08, 21:35 Olcia oisałam do ciebie o tutaj w sprawie piosenek chcesz ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51536&w=79295589&a=79371311 Odpowiedz Link
o-lcia Re: o-lcia 11.05.08, 21:56 Plan legl w gruzach...mala pojechala z nami. Snily mi sie koszmary,ze tatus uderzyl glowka o stol jak zdejmowal jej bluzeczke i takie tam rozne.Maz tez rano nie byl juz tak chetny jek wczoraj zeby z mala zostac,wiec ja wzielismy. Nie wiem czy dobrze zrobilam.Niby goraco dzis bylo,kontaktu z ludzmi tez jako takiego nie miala, sami swoi.Dlugo nie bylismy. Okaze sie... ps.aga415 piosenki to ja chce a i owszem.Dzieki wielkie.Moze stworz watek taki z piosenkami dla dzieciow,jak bedziemy mialy cos ciekawego to bedziemy wrzucac. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: o-lcia 11.05.08, 22:03 o Jezuuu kobieto widze że bardzo sie wszystkim przejełas, skoro takie koszmary Ci się śniły) pewnie aż za..bardzo no ale nic. myśle że niuni niepowinno nic być. pogoda dziś była bajeczna a ogólnie impreza udana?? Odpowiedz Link
o-lcia Re: o-lcia 11.05.08, 22:16 Ja to przezywacz pierwsza klasa) (ale tylko we snach) Impreza super.Jestem z Miskiem bardzo zwiazana emocjonalnie(dlugo mieszkalismy razem) tak wiec nie wyobrazalam sobie nie byc w tak waznym dla niego dniu. Tylko pojesc nie pojadlam,bo meni nie bylo przewidziane dla matek karmiacych) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: o-lcia 12.05.08, 08:10 a poza tym to lekarz kazal ci siedziec do poniedzialku a wczoraj niedziela wiec napewno nic sie nie stalo. zreszta ja jak ci pisalam napewno bym poszla. Odpowiedz Link