Dodaj do ulubionych

JAKI TELEWIZOR? - wasze typy.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:28
Witam,

stoję przed wyborem telewizota, a niezbyt sie na tym znam. :)
Po kilku sprzecznych opiniach sprzedawców, zdecydowałam się zwrócić do was z prośbą o wasze typy na najlepszy telewizor.
Chodzi o 29'', 100 Hz, no i wysoką jakość ogólną produktu.
Nie wiem też czy opcja Pip jest warta świeczki?

proszę o podpowiedź i z góry dziękuję z wszystkie sugestie. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.05, 21:37
      wybór masz ogromny. podaj wiecej danych np. ile chcesz wydac, jakich funkcji
      dokładnie wymagasz od tv itd
      • Gość: Ewa Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:46
        Sorki, zapomniałam dodać:

cena do 2500zł, bez większych bajerów, normalny, dobry telewizor.
        Niestety więcej szczegółów nie potrafię podać.
        • Gość: normalny Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.05, 22:16
          w tej cenie to masz spory wybór. dobrze jest kupić JVC lub Panasonica ale ja
          sam za tą kasę kupiłbym sobie Sharpa 32LF96EC bo za 2399 byłby juz fajny 32"
          sprzęt ze swietną jakością obrazu, PIPem, PATem i stop klatką
        • ajaskolski Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. 27.09.05, 10:22
          Jezeli przewaznie ogladasz programy telewizyjne to 29cali,
          moje typy:

Panasonic 29PM11 ~ 1500zł -standard za srednią cene
          Philips 29PW9020 ~ 2100zł - z PixelPlus2 - super jakosc obrazu
          Samsung 29M206 ~ 1600zł -z PIP -niezły TV za nieduze pieniadze

jezeli czesto ogladasz filmy z DVD to proponuje 32 cale, powyzej 2000zł tez
          duzy wybor.
          Pochwal sie co wybrałas ;)
          • Gość: Ewa Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:25
            Wybó jest naprawdę ogromny i każdy mówi co innego. ;)
            Zdecydowałam się, że będzie to jedna z trzech marek: Panasonic, JVC lub Sharp.
            TYlko jeszcze nie wiem która. Zrezygnowałam z Sony, bo było niepokojąco dużo negatywnych opinii o tej firmie ( były też pozytywne, tylko mniej. No i o tych trzech pozostałych takich złych opinii nie widziałam).

Eh...nadal potrzebuję pomocy i rady, więc jak ktoś miał stycznośc z Panasonic, JVC lub Sharp ( chodzi o 29'') to proszę o podpowiedź. :)
            • Gość: m@n Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.zab.nat.hnet.pl 27.09.05, 22:46
              www.panasonic.pl/oferta.php?prod=2799 -najwyższy obecnie model Panasonica
              29". Powienien lada chwila się pojawić w sklepie (w dobrym sklepie w cenie
              niższej niż podana przez producenta). Pzdr
              • Gość: locoloco Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 00:22
                witam
                JVC 29
                www.jvc.pl/product.php?id=AV-29FH1SUG&catid=100012 oraz ten Panasonic
                to zdecydowanie najlepszy wybór
                Panasonic- cena ok. 1850 zł
                JVC - cena 1625 zł
                pozdrawiam
                • Gość: Ewa Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:58
                  Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, dzisiaj kupiłam Panasonica TX-29PX20P 29" i kosztował mnie 1999zł ;)
                  • Gość: Krzysiek Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: 62.233.144.* 30.09.05, 09:13
                    Gdzie dostałaś tego Panasonica w tej cenie Ewo?
                    • Gość: Ewa Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:45
                      Tak, ponieważ był to ostatni taki model w sklepie, przeceniony z tego powodu. A powinnam się martwić, że tak tanio? :)
                      • Gość: Bonzo Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 01.10.05, 14:46
                        Tylko wtedy gdy stal na wystawie i grał po 12 godzin na dobę :)
                        • Gość: Ewa Re: JAKI TELEWIZOR? - wasze typy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:27
                          No może nie na wystawie, ale w sklepie ;)
                          Eh....niech to usłyszę....dlaczego to jest źle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka