alaooo sprzedam ubranka 0-24m 01.06.11, 22:05 sprzedam ubranka znanych marek w bardzo dobrym stanie. picasaweb.google.com/108103852042551495726 Odpowiedz Link Zgłoś
alaooo Re: sprzedam ubranka 0-24m 07.06.11, 11:31 wszystko widoczne jest aktualne, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aggasz82 SPRZEDAM ubranka dla chłopca 0-3 latka 05.06.11, 20:09 Sprzedaję ubranka po moim synku. Wszystkie, które tak pieczołowicie zbierałam dla następnego Maluszka. Następna będzie dziewczynka więc chłopięce wyprzedaję. Odbiór (wybór) osobisty w Białymstoku. Myślę, ze ceny nie są wygórowane. Bluzeczki z krótkim rękawkiem: 3-5 zł/szt Bluzeczki z długim rękawkiem: 3-6 zł/szt Bluzy/koszule: 5-10zł "Jeansy" i inne spodnie: 6-12 zł Czapeczki, skarpetki, rajstopki: 1-5zł Przy większych zakupach ceny do negocjacji. Rzeczy w stanie gorszym niż dobry dodam bez opłaty oczywiście. Nie chcę na tym zbić majątku. Nie mam gdzie tego trzymać. Nie jestem handlarzem ubrań - sprzedaję tylko po moim synku. Ubranka kupione w sklepie, na allegro lub w sklepach z używaną odzieżą. Więcej informacji mailowo: aggasz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
usianka oddam mleko "2" 14.06.11, 22:01 Dziewczyny, dostałam do testowania 2 opakowania mleka następnego Gerber i kilkanaście saszetek jednorazowych tego mleka (saszetka na 210ml wody). Chętnie je oddam jeśli ktoś byłby zainteresowany - Miłosz nie może pić takiego mleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 sprzedam kanapę amerykankę 23.06.11, 19:31 Niespełna dwuletnia, kolor oliwkowy, solidnie wykonana. Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Kupię rajstopki dla dziewczynki 2 latka 09.09.11, 10:03 jw kupię rajstopki dla 2 letniej dziewczynki w stanie b.dobrym,różne kolory i wzory Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Kupię Elegancką sukienkę dla 2 letniej Panny 13.11.11, 20:32 j.w szukam naprawdę eleganckiej sukieneczki ma czekajace nas uroczystości. Proszę o zdjęcia i ceny Odpowiedz Link Zgłoś
juliak82 sprzedam krzesełko do karmienia EvenFlo 05.12.11, 18:30 Jak w temacie. Krzesełko podobne do tego : www.evenflo.com/product.aspx?id=340&pfid=4394 ale starszego typu. Używane, ale za bardzo nie widać śladów użytkowania. Kolor szaro - beżowy. Sprzedaje bo teraz dostaliśmy je z USA ale u nas w mieszkaniu nie mamy na nie miejsca. Cena do uzgodnienia.Zdjecia na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
teddytr hurtownia odziezy dziecięcej wyprzedaje towar !!! 05.02.12, 11:59 Bezpośredni importer nowej odzieży dla dzieci i niemowląt. Kombinezony dziecięce 50 zł komplety dresów 20 zł, spodnie dresowe 10 zł, body krótki rękaw 5 zł, body długi rekaw 7 zł, śpiochy 10 zł i 11zł i inne www.teddytrade.com lub allegro.pl/listing/user.php?us_id=21087079 Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel PARASOLKA DO WÓZKA,CZERWONA, IDEALNY STAN 24.05.12, 13:49 sprzedam parasolkę w kolorze czerwonym preferowany odbiór osobisty na TBS ale mogę się umówić w innym miejscu mało używana, fotki przeslę na maila więc proszę pisać :) cena do uzgodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 pustaki wentylacyjne ibf airvent 10.08.12, 14:11 Mam do sprzedania 31szt pustaków, nieużywane, nieuszkodzone. www.ibf.pl/kom_airvent.htm (ibf airvent k2) Odbiór osobisty w Sobolewie pod Białymstokiem cena 7zł/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Szukam niedrogich,ładnych ubranek.Dziewczynka 29.08.12, 08:50 Może ma ktoś ładne niedrogie ubranka dla dziewczynki na rozmiar 98/104. Proszę o zdjęcia i ceny Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 KUPIĘ fotelik samochodowy 15-36kg 31.10.12, 19:32 Jak w temacie. Najchętniej cybex z isofix. Fotelik 15-36kg (tylko w stanie bdb). Odpowiedz Link Zgłoś
felha sprzedam - rowerek dla 3-5 latka 05.02.13, 13:21 4 kolowy, niebieski. sprzedam za 1/4 ceny nabycia czyli 50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Re: sprzedam - rowerek dla 3-5 latka 10.02.13, 19:22 felha napisała: > 4 kolowy, niebieski. sprzedam za 1/4 ceny nabycia czyli 50 zl. jeżeli aktualne poproszę o zdjęcia rowerka Odpowiedz Link Zgłoś
felha mari40 13.02.13, 17:58 aktualne, jutro wracam z wyjazdu i po poludniu wysle fotki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: mari40 rowerek 19.02.13, 16:40 przepraszam, ze dopiero dzis, ale nie moglam wczesniej [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/uf/wvyy/FuZOpgvfRGMaioWaEB.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
felha Re: mari40 rowerek 19.02.13, 16:44 z jakiegos powodu nie wkleilo sie zdjecie wiec przeslalam na twoj adres mailowy, gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 mari40 07.03.13, 18:09 mari, mam córkę w wieku prawie 7 lat, obecnie rozm. 128. Mam sporo ubrań po niej, większość z polskich sklepów (HM, CA, ReKids, Smyk, i inne) - bluzki, koszulki, bl;uzy, spodnie dresowe prawie nowe, bo chodzi w leginsach, sukienki, spódnice, kurtki.... Jeśli masz chęć wybiore, obejrzysz, dogadamy się co do ceny :) P.S. Posiadam ubrania po synu do rozm. 104. zakupione jw. Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 sikorka.1 08.03.13, 16:25 napisz do mnie na pw,chetnie obejrzę ubranka,bo dziecię rosnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 mari40 08.03.13, 16:36 mam gg 7396180 jaki meil, gazetowy? bo ja nie używam gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Ubrania CHŁOPIEC sprzedam 14.03.13, 17:45 Mam sporo ubrań po synu od maluszka do teraz, czyli do rozm. 98 Kurtki, spodnie, swetry, bluzy, bluzeczki z krótkim i długim rękawem. Cena do negocjacji, a na pewno korzystniej niż na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Ubrania/ buty _CHŁOPIEC i DZIEWCZYNKA sprzedam 23.06.13, 08:13 Mam sporo ubrań po synu od maluszka do teraz, czyli do rozm. 98: Kurtki, spodnie, swetry, bluzy, adidasy, bluzeczki z krótkim i długim rękawem. Nie mieści mi się w szafach, wszystko pakuję do do mamy, a ona też nie ma co z tym robić. Cena do negocjacji :) odbiór osobisty. m.in. buty: tablica.pl/oferta/adidasy-rozm-23-walky-z-ccc-ID34pVZ.html tablica.pl/oferta/adidasy-coolclub-smyk-rozm-21-ID34pQr.html tablica.pl/oferta/buty-do-chodzenia-po-wodzie-ID34qez.html tablica.pl/oferta/adidasy-coolclub-rozm-23-ze-smyka-skorzane-ID34pSX.html cudny nowiutki płaszczyk z ReKids tablica.pl/oferta/cudna-kurteczka-rekids-reserved-rozm-110-4-5-lat-ID2Psnr.html tenisówki dla dziewczynki tablica.pl/oferta/tenisowki-disney-rozm-30-bajka-dzwoneczek-ID2PrCl.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Chłopiec 86+ i dziewczynka 104+ 24.07.13, 13:38 - uzbierało się znowu - mam sporo ubrań po synu, który nosi teraz rozm. 110, więc od rozm. 86 do 104 - kurtki, bluzy (kilka ani razu nie włożonych...), swetry, bawełniane bluzeczki z dł. i krótkim rękawem, spodnie, spodenki, adidasy od rozm. 23 do 28, nie wspomne o skarpetach, które dorzucę :) I podobnie po córce - od rozm. 104 do 122. Ubrania mam różne z ReKids, Palomino,Smyka, H&M ale nie tylko. Sprzedam za symboliczne kwoty. Sporo tego i nie za bardzo mam czas robić zdjęcia wszystkiego, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać na maila co go interesuje albo po prostu zapraszam do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka oddam Dopegyt i 2 dawki Clexane 07.02.13, 22:20 Zrobiłam porządki w lekach - widze, że zostało mi sporo Dopegytu (3 czy 4 opakowania!!) i 2 dawki Clexane. Może ktos potrzebuje albo ma potrzebującą koleżankę? Odpowiedz Link Zgłoś
sisi65 Re: oddam Dopegyt i 2 dawki Clexane 12.04.13, 14:04 usianka napisała: > Zrobiłam porządki w lekach - widze, że zostało mi sporo Dopegytu (3 czy 4 opako > wania!!) i 2 dawki Clexane. Może ktos potrzebuje albo ma potrzebującą koleżankę > ? Witam serdecznie! Bardzo potrzebuję tego leku, jeśli to nadal aktualne proszę o odpowiedź. Bez niego nie mogę funkcjonować, mam przepisane 3 razy 2/ dzień, a jestem w cięzkiej sytuacji. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_73 Re: oddam Dopegyt i 2 dawki Clexane 16.04.13, 08:39 usianka napisała: > Zrobiłam porządki w lekach - widze, że zostało mi sporo Dopegytu (3 czy 4 opako > wania!!) i 2 dawki Clexane. Może ktos potrzebuje albo ma potrzebującą koleżankę > ? Witam, jesli to jeszcze aktualne - to bardzo prosze o kontakt na meil maja_73@poczta.onet.pl. Jestem zainteresowana Dopegytem. Pozdrawiam serdecznie Maja Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 sprzedam lub zamienie 20.06.13, 11:16 rowerek z oparciem dla dziecka, w stylu tego zalinkowanego, w miejsce kaczki jest jakiś zając czu cuś :) mogę zrobić foto zainteresowanym stan bdb sprzedam lub zamienię na hulajnogę dziecięcą kontakt na maila gazetowego www.google.pl/search?q=rowerek+dla+dziecka+2+lata+foto&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jMfCUb3ZC4rIsgbS_YGADg&ved=0CEkQsAQ&biw=1280&bih=648#facrc=_&imgdii=_&imgrc=FhkZCM3UpepmLM%3A%3BktpSXVH0XfTNhM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.olsztyncity.pl%252Ffiles%252Fpict%252F2012-05-21%252Folsztyn-rowerek-trojkolowy-kaczorek-2-kolory---efekty-dzwiekowe-7jQ2NDMzOD_o.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fciepelkowo.blogspot.com%252F2013%252F04%252Ftrojkoowe-rowerki-dla-dzieci.html%3B800%3B1234 Odpowiedz Link Zgłoś
bogna22.1 Re: sprzedam lub zamienie 14.07.14, 22:52 mam do sprzedania 5 sztuk clexane 0,40 tek 783762342 Odpowiedz Link Zgłoś
usianka dziewczynka 128+ 02.07.13, 21:06 Mam sporo ubrań po córce (noszone tylko przez nią) - spodnie, spódniczki (również galowe), bluzki, koszule, bluzy, kurteczki itd. Głownie Cocodrillo, CoolClub, Palomino, HotOil ale nie tylko. Sprzedam za symboliczne kwoty. Sporo tego i nie za bardzo mam czas robić zdjęcia wszystkiego, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać na maila co go interesuje albo po prostu zapraszam do siebie na osobiste wybranie. Ubrania są na różne pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: dziewczynka 128+ 06.07.13, 21:27 usianka, chetnie bym cos odkupila, ale bede dopiero we czwartek.teraz slodki urlop ... moje gg 7396180 Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: dziewczynka 128+ 07.07.13, 23:20 Sikorko, nie ma problemu, nie pali się. GG nie uzywam juz jakoś, wiec odezwij sie na maila gazetowego - daj znac jak sie wyurlopujesz (nie ma mnie w przyszlym tygodniu wtorek i sroda, a tak to do 25tego na miejscu). Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: dziewczynka 128+ 13.07.13, 19:12 wróciłam i napisałam na gazetowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lipicka Re: SPRZEDAM-ODDAM-KUPIĘ-ZAMIENIĘ 31.07.13, 11:51 Witam, wystawiam na zamianę tablet Samsung P7500 z 3G, 16 GB. Jest on używany ale w idealnym stanie. Nie posiada praktycznie żadnej rysy. Wyświetlacz ma nieskazitelny,a na tyle obudowy jest nadal folia. Tablet posiada jeszcze gwarancję. Jest 100% sprawny. ZObacz więcej (kontakt, zdjęcia) wroclaw.localmart.pl/elektronika/ Pozdrawiam, szystkiego miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
usianka buty dziewczynka, stan bdb 31.08.13, 08:33 Oddam tanio buty dziewczęce: - Bartki sznurowane rozmiar 33, całe skórzane, kolor różowy (nie cukierokowy, raczej pudrowy) - idealne do szkoły, młoda je bardzo lubiła, kupilismy za duze, ale od razu je nosiła tak na wyrost - proponuję cenę 30 - balerinki z paseczkiem, kolor biały, wpadający w ecru, American Club, rozmiar 32 - noszone tylko na komunie i biały tydzień - stan w zasadzie idealny - również 30 zł - adidaski ze sztucznego zamszu z materiałem, zdaje się z CCC, sznurowane, szare z dodatkami ciemnego różu i srebrnego, mało noszone - 20 zł Zdjęcia na maila Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 PRZYJMĘ / kupię.... 14.09.13, 07:28 Może ktoś z Was ma do oddania/ sprzedania za rozsądną cenę PSA - JAMNIKA - SZCZENIAKA. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka mały chłopiec (do 92) 16.09.13, 22:30 Mam do odsprzedania za niewielkie kwoty trochę ubrań i butów w stanie bdb. Jesli ktoś byłby zainteresowany proszę dac znać co - obfotografuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: mały chłopiec (do 92) 17.09.13, 11:12 Ula ja bym się skusiła.Młody obecnie wchodzi w 74 i tylko taki rozm mam.Potrzebuję bodziaków,spodni dresowych tak ok 80.Może masz kombinezon zimowy?Ogólnie nie mam nic powyżej 74,a i na 74 mogę się skusić. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: mały chłopiec (do 92) 20.09.13, 01:25 Gosia, poległam chorobowo. Jutro postaram się zerknąć dokładnie co zostało w kartonach i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Szukam kombinezonu na zimę Dz. 116/122 20.11.13, 19:49 Szukam ładnego i w dobrym stanie jednoczęściowego kombinezonu dla dziewczynki w rozmiarze 116/122. Zdjecia i ceny prosze na pw,lub tu Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
lipicka Re: SPRZEDAM-ODDAM-KUPIĘ-ZAMIENIĘ 20.09.13, 09:27 Sprzedam łóżeczka firmy DREWEX model MOCCA wym. 120x60. Kolor transparenty biały + brązowy. Materac gratis . Na terenie Radomia istnieje możliwość dowozu. Posiadam 2 szt Cena 80 zł za sztukę. Łóżeczka noszą ślady użytkowania widoczne na zdjęciu localmart.pl/meble-dla-dzieci/ Stan: Używane Odpowiedz Link Zgłoś
b.mamma Klocki Lego Duplo 21.11.13, 20:56 Mam bardzo duży zestaw klocków lego duplo, m.in. pociąg z torami (taki jak tu) allegro.pl/lego-duplo-pociag-kolejka-3771-od-1pln-bcm-i3710856394.html most, straż i strażaków, karetki, dużo pojedynczych, tematycznych, ludziki, zwierzęta. Zainteresowanym mogę przesłać szczegółowy opis lub zdjęcia. Cena do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Alba dla dziewczynki 25.11.13, 19:33 Wiem, że jeszcze nie sezon, ale może ktoś już o tym myśli. Mam po Emilce albę - właściwie wygląda jak długa, prosta, ale taliowana sukienka bez rękawów, a do niej jest bolerko. Jest prościutka, bez ozdób, ale bardzo dziewczęca. Z tyłu ma regulację taką jak w gorsetach, więc może być zarówno dla szczupłej jak i nieco tęższej dziewczynki. Do alby mam również prostą torebeczkę, wianek oraz balerinki (przy czym balerinki są takie normalne, nadające się do noszenia na codzień - Emilka poza białym tygodniem miała je na sobie kilka razy, więc nie są wcale zniszczone). Alba była szyta na wzrost około 135-140cm. W razie zainteresowania zdjęcia wyślę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Oddam chomiki:) 28.12.13, 22:01 Chomiczki moich córek miały być chłopcami,ale zrobiły mi niespodziankę i mam 8 dodatkowych:))Dwa zostawię ku uciesze dzieci,ale 6 chętnie oddam.Są juz samodzielne,więc zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: Oddam chomiki:) 11.01.14, 22:08 Gosia, masz jeszcze ten przychówek. Pod wpływem impulsu pomyślałam, że może by tak chomika małolatom.... ale musze przegadac z m., bo my całkowicie bezzwierzatkowi i bez doswiadczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Oddam chomiki:) 12.01.14, 11:32 Rychło w czas no:)Wczoraj mąż zawiózł do sklepu zoologicznego.Zostawiłam dwie dziewczynki,bo córki wybłagały.Weźcie sobie jakąś myszkę,ja mam dość chomików i drugi raz bym się nie zdecydowała.A tak od prawie 3 lat mam jakiegoś chomika(czasami są dzikusami i gryzą,atakują,nasz samiec tak ma,strach sprzatać:).Nie bierzcie plastikowej klatki(bo zwierz nie śmieci,bo jest super-tak nam doradziła pani w sklepie),a one już 2 dnia wygryzły dziury przy zamknięciach,poobgryzały wszystkie wystające części(pomimo,że dawaliśmy im przekąski do podgryzania na patyku).Mamy samca oddzielnie w zwykłej metalowej klatce i w zaden sposób nie obgryzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: Oddam chomiki:) 12.01.14, 20:03 dzięki za cenne informacje :) mamy na strychu puste akwarium - duże dosyć - myśleliśmy, zeby ewentualnie tam coś wpuścić... Nie można do takiego? Ale co konkretnie to nie mam zielonego pojęcia.... mówisz ze chomiki gryzą czy tylko Wasz taki charakterny? Myszy to niezbyt - odraza mnie ten długi łysy ogon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Oddam chomiki:) 13.01.14, 09:45 Nasz taki charakterny,ale u mojej siostry również.Moja córka uparała się na mysz,a ja mam dość chomików.Z akwarium wbrew pozorom może uciec:)Niech córka wybierze:)Najlepiej nie kupować w sklepach zoologicznych w marketach,bo często choruja i zdychają.Leopiej znaleźć jakiś mniejszy sklepik.Teraz otworzyli na TBS ach naprzeciwko szkoły i Gimnazjum w nowym bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 mieszkanie na sprzedaż 16.03.14, 15:05 na sprzedaż mieszkanie 2 pok. oddzielna kuchnia 48,3 m2 własnościowe z wpisem do KW os. Bacieczki - TBS tel. 790 84 27 84 Zapraszam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magd-allena Re: mieszkanie na sprzedaż 17.06.14, 10:29 Jak w dalszym ciągu masz problem ze sprzedażą, to wybierz home stagera jakiegoś i razem pójdzie łatwiej. Ja z p. Lidią Olszewską sprzedałam mieszka nie w 2 tygodnie i to za lepszą cenę niż chciałam, no bo wiadomo, po homestagingu mieszkanie prezentuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: SPRZEDAM-ODDAM-KUPIĘ-ZAMIENIĘ 05.06.14, 20:01 Mam do odsprzedania wózek Takko Warrior po moim synu. Zestaw gondola - spacerówka - fotelik - stelaż z torbą i firmowymi zimowymi osłonkami-ocieplaczami na rączkę do prowadzenia wózka. Kolor czarno czerwony. Gondola i fotelik są jak nowe, w spacerówce kolor niestety trochę wypłowiał. Stan wózka jest wg mnie bardzo dobry. Jeśli ktoś byłby zainteresowany podeślę zdjęcia na priv lub można obejrzeć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
b.mamma Oddam książkę do religii 27.08.14, 22:00 kl. II szkoła podstawowa, Kochamy Pana Jezusa Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 torebka kangool 28.08.14, 14:10 sprzedam, nie pasuje mi kolor. NOWA olx.pl/oferta/torebka-miejska-kangol-listonoszka-nowa-CID87-ID6siPR.html Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 NOWA torebka kangool. niedrogo 14.01.15, 14:02 Może ktoś ma chęć? Kolor jest ładny, w sam raz na wiosnę, ale ja po prostu nie gustuje w kolorowych torebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: NOWA torebka kangool. niedrogo 22.01.15, 14:11 dodaję link, bo przecież nie wstawiłam, olx.pl/oferta/nowa-torebka-miejska-kangol-listonoszka-CID87-ID6siPR.html Odpowiedz Link Zgłoś
usianka chłopiec 92-98 19.01.15, 19:14 Przetrzebiłam szafę, mam to i owo w rozmiarach 92 i 98 po młodym. Kurtka na łagodną zimę Cool Club 98, wiosenna 92, sporo spodni, w tym ocieplane (ale nie kombinezonowe - sztruksy, jeansy i dresowe), troche bluzek, koszul (długi i krótki rękaw - pojedyncze sztuki w rozmiarze 86), jakiś sweter, bluza. Wydam za symboliczne pieniądze i częściowo gratis. Odpowiedz Link Zgłoś