wojtek_kosynier Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio Maryj 02.06.04, 10:43 Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio 02.06.04, 11:07 Na dzieci, swoje i nie swoje, no i na hobby... woytek Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio 02.06.04, 11:56 cholera ja to najpierw pomyślałam o jakimś burżujskim wyjeździe do petersburga na białe noce a tu takie same szlachetne cele! No i do moskwy jeszcze na intensywny kurs rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio 02.06.04, 12:04 Szlachetne cele hehe, np po porszaku dla dzieciaków :) woytek omarta napisała: > cholera ja to najpierw pomyślałam o jakimś burżujskim wyjeździe do petersburga > na białe noce a tu takie same szlachetne cele! > No i do moskwy jeszcze na intensywny kurs rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Jakbyś wygrała te 20 melonów 02.06.04, 12:08 praktycznie 18, bo 10% podatku), to byłoby Ciebie stać nie tylko na wyjazd do Moskwy i Petersburga, ale objechanie całej Rosji wszerz i wzdłuż – w tym Syberii, która pomimo pejoratywnych konotacji jest ponoć piękna. Co ja mówię! Starczyłoby Ci na objazd całego świata. Naprawdę musiałabyś się rozbijać po luksusowych hotelach (Dubaj czy coś w tym rodzaju), ażeby szybko spłukać się z tej sumy. Z drugiej strony, toż to jedynie 4 – 5 milionów dolarów:) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Jakbyś wygrała te 20 melonów 02.06.04, 12:12 4-5 mln dolców jak dla mnie, na początek wystarczy :) Nie planowałm wydać wszystkiego od razu a dzieciakom kupiłabym po smarcie coby się nie pozabijały tak od razu czyba, że masz synów, to zmienia postać rzeczy może jakieś lamborgini (diablo??) albo aston martin? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Jakbyś wygrała te 20 melonów 02.06.04, 13:06 Ja to tylko mam nadzieje ze zdążę jeszcze zagrac. Wczoraj planowalem, ale wyszlo z glowy...Sprobowac trzeba, zwlaszcza, ze gralbym w to pewnie drugi albo trzecie raz w zyciu. Ja bym wtedy kupil sobie jakąś firme i z tego prosperowal:) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 13:33 poszło bez tekstu, fuck ja, nie chwaląc się, mam już pewne sukcesy w tej materii trafilam kiedyś 4kę i wygrałam 86,20!!! sweet nieprawdaż Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:11 sweet nieprawdaż? Może i prawdaż, ale ja czwórkę trafiłem trzy razy, z czego dwa razy w ciągu ostatniego roku (jakoś późną jesienią i wczesną wiosną). Obie były płatne ponad 100 złotych, ale ile dokładnie, nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:14 no to ja się chowam! ale jeszcze nie zostałeś moim idolem mój kolega wygrał 2tys przy okazji pokazywania tacie jak sie gra Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:17 Tata nie pokazywał, ale wygrał 4 z kawałkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:18 To znaczy piątkę, płatną 4 z ogonkiem (jak to mówił Dyzma) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:20 i co? oddał wszysko na radio z mordą? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:22 Chyba żartujesz, jakby mógł to by ich... No chyba poznałaś , że ten mój post z Radyjem to żart - przyznaję, może niezbyt wyszukany... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:33 No to sukcesy som, ja grałem parę miesięcy regularnie ale bez efektów, wydając z 80 peelenów co miesiąc :( Porzuciłem tą regularność dość szybko. No może dziś zagrać? Mojej bliskiej osobie udało się wygrać, ale to był radiowy konkurs, na święta. Trafiła odtwarzacz kompaktowy + odkurzać + robot kuchenny. Niestety wszystko marnej firmy... woytek Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:38 dzis zagraj koniecznie!!! ja kiedys wygrałam w kinie film na wideo!! "dzień swira" ale to było losowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 16:05 to wiecie co? ja to jestem ciamajda jesli chodzi o takie rzeczy, rodzice maja kolektury a ja najwyzej co 2-trafiam (ktora ejst rzecz jasna nie platna), a w zdrapki co najwyzej 2 zl zeby sie doehrac:( ale dzis zagralam:) aha, omarto a moze bysmy razem na kurs rosyjskiego? juz od paru lat chcialam sie go uzcyc, bo tak przeczuwalam ze bedzie jego wielki come back i jak widze moje przypuszczenia sie sparwdzaja, a moze znasz jakas tsrone w necie z ktorej mozna sie cos poduczyc, w razie czego mam w domu mame:) ktora zna rosyjski:P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 16:13 ja swego czasu wzięłam nawet chyba ze 2 lekcje rosyjskiego! stron niestety nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 17:38 Zagralem...3 tabeleczki skreslone. Nawet nie pamietam jakies liczby. Trzymac za mnie kciuki ! Dzis taki dzien, ze nie mozna nie zagrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 21:43 no i trafilam.... dwojke, siet, a moglam trojke, mialam skreslic date urodzin chlopaka, ale pomyslalam "a skresle 13" no i skreslilam psai jego mac, eh, a tak to bym chic miala trojeczke:( ja to mam szczescie, nie?:( ps. odebralam wlasnie swoje swiadectwo, heh, czerwony pasek, choc raz w karierze licealnej:) i ku mojemy niesamowitemu zaskoczeniu dyplom i wpis do ksiegi olimpiad:) fajna mine zrobilam jak uslyszalam swoje nazwisko z ust dyrektorki:) pzdr Kama, ktora wygrala dwojke ps2. moj tata trafil trojke, no to wygral 7,50, bo postawil 2 kupony:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 21:55 a mozesz napisac wyniki nie moge sie doczekac a w internecie dupa jasi nie podaja jeszcze (co za prahistoryczne podejscie do internetu - ja chce miec to TERAZ !!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 22:21 nie pamietam, pamietam tylko te swoje liczby, 2, 8, 12 i chyba jeszcze 49 i 46:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 22:26 Noooo , opublikowali w koncu wyniki :)) Super ! Trafilem jedynke :))) Ale liczby sa super 2,8,12,15,46,49 jak dla mnie-nietrafialny zestaw...noajwyzej bedize nastepna kulminacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:04 no nie bedzie tej nastepnej kopulacji tak szybko, bo ktos z wawy trafil 6-stke Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:04 woy napisal ze jeszcze nie sprawdzil, wiec moze to on? ale i tak sie nie przyzna:P Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:12 Woy, przyznaj sie czy to Ty I przynajmniej na piwo nas zaproś :P Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:51 Cierpliwości, kwity zostawiłem w domu, jeśli to ja to po co w robocie siedzem??? A gdzie padła wygrana, coś podano? Jeśli to ja to zamiast 10 arów będzie z 1000 przy augustowskiej puszczy :) Piwo tyż będzie. woytek omarta napisała: > Woy, przyznaj sie czy to Ty > I przynajmniej na piwo nas zaproś :P Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:26 no własnie wygrana padła w waeszawie!! I to całość! Woy sprawdź szybko Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:39 Po tym info zadzwoniłem gdzie trzeba i nie będzie 1000 arów tylko z 10, zamiast tira browara jakieś 1-2 na pocieszenie... Ehhh... w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:46 Wiec witaj w klubie Woy No właśnie, w domu czeka wino i martini - cały litr Tak ku pokrzepieniu serc po braku wygranej Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:56 Eh:) Widze ze sami hazardzisci. Szkoda ze nikt tu nie wygral, ale bylaby heca. A na kuponie jest napisane, ze aby strzelic trójke prwdopodobienstwo jest 1:57. Czu\yli calkiem spore. Czyli jak wyslesz 114 kuponow to moze nawet i 2 trojki styrzelisz. I zarobisz 20 zl :)) No coz...Aby do nastepnej kopulacji !!! Niech tam, trzeba sobie troche pograc ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 15:31 no:P niezla heca by byla:P kiedys na matmie liczylismy prawdopodobienstwo trafienia 6, heh jest tak minimalne ze hej:P ale jak glupia gram w to, choc musze sie pilnowac by tylko w kopulacje i maks dwa kuponiki bo inaczej koniec a graliscie kiedys w zaklady bukmacherskie? jezu! normlanie sie od tego uzaleznilam, tyle kasy w to wladowalam a nic nie wygralam:P a juz tyle sposobow mialam:P heh, moj ojciec to co jakis czas tam wygra, musze sie zastanowci nad ejgo sposobem:P asz, chyba zajrze na strone STS-ów:P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 16:03 Wygrana 20 baniek padła na ul. Bonifacego w wawie, niedaleko mam rodzinkę może jednak? :) może grali? w. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 16:29 sprawdz koneicznie, KONIECZNIE:p Odpowiedz Link Zgłoś