Dodaj do ulubionych

na co wydalibyście 20 000 000 wygranych w totka?

02.06.04, 10:30
Obserwuj wątek
    • wojtek_kosynier Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio Maryj 02.06.04, 10:43
      Maryja.
      • woy Re: Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio 02.06.04, 11:07
        Na dzieci, swoje i nie swoje, no i na hobby...
        woytek
        • omarta Re: Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio 02.06.04, 11:56
          cholera ja to najpierw pomyślałam o jakimś burżujskim wyjeździe do petersburga
          na białe noce a tu takie same szlachetne cele!
          No i do moskwy jeszcze na intensywny kurs rosyjskiego
          • woy Re: Pytanie jest retoryczne. Oczywiście na Radio 02.06.04, 12:04
            Szlachetne cele hehe, np po porszaku dla dzieciaków :)
            woytek

omarta napisała:

> cholera ja to najpierw pomyślałam o jakimś burżujskim wyjeździe do
            petersburga
            > na białe noce a tu takie same szlachetne cele!
            > No i do moskwy jeszcze na intensywny kurs rosyjskiego
          • wojtek_kosynier Jakbyś wygrała te 20 melonów 02.06.04, 12:08
            praktycznie 18, bo 10% podatku), to byłoby Ciebie stać nie tylko na wyjazd do
            Moskwy i Petersburga, ale objechanie całej Rosji wszerz i wzdłuż – w tym
            Syberii, która pomimo pejoratywnych konotacji jest ponoć piękna. Co ja mówię!
            Starczyłoby Ci na objazd całego świata. Naprawdę musiałabyś się rozbijać po
            luksusowych hotelach (Dubaj czy coś w tym rodzaju), ażeby szybko spłukać się z
            tej sumy. Z drugiej strony, toż to jedynie 4 – 5 milionów dolarów:)
            • omarta Re: Jakbyś wygrała te 20 melonów 02.06.04, 12:12
              4-5 mln dolców jak dla mnie, na początek wystarczy :)
              Nie planowałm wydać wszystkiego od razu
              a dzieciakom kupiłabym po smarcie coby się nie pozabijały tak od razu
              czyba, że masz synów, to zmienia postać rzeczy
              może jakieś lamborgini (diablo??) albo aston martin?
              • wolfgang87 Re: Jakbyś wygrała te 20 melonów 02.06.04, 13:06
                Ja to tylko mam nadzieje ze zdążę jeszcze zagrac. Wczoraj planowalem, ale wyszlo
                z glowy...Sprobowac trzeba, zwlaszcza, ze gralbym w to pewnie drugi albo trzecie
                raz w zyciu.

Ja bym wtedy kupil sobie jakąś firme i z tego prosperowal:)
    • omarta Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 13:31
      • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 13:33
        poszło bez tekstu, fuck
        ja, nie chwaląc się, mam już pewne sukcesy w tej materii
        trafilam kiedyś 4kę i wygrałam 86,20!!!
        sweet nieprawdaż
        • wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:11
          sweet nieprawdaż? Może i prawdaż, ale ja czwórkę trafiłem trzy razy, z czego
          dwa razy w ciągu ostatniego roku (jakoś późną jesienią i wczesną wiosną). Obie
          były płatne ponad 100 złotych, ale ile dokładnie, nie pamiętam.
          • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:14
            no to ja się chowam!
            ale jeszcze nie zostałeś moim idolem
            mój kolega wygrał 2tys przy okazji pokazywania tacie jak sie gra
            • wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:17
              Tata nie pokazywał, ale wygrał 4 z kawałkiem
              • wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:18
                To znaczy piątkę, płatną 4 z ogonkiem (jak to mówił Dyzma)
              • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:20
                i co? oddał wszysko na radio z mordą?
                • wojtek_kosynier Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:22
                  Chyba żartujesz, jakby mógł to by ich...
                  No chyba poznałaś , że ten mój post z Radyjem to żart - przyznaję, może niezbyt
                  wyszukany...
                • woy Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:33
                  No to sukcesy som, ja grałem parę miesięcy regularnie ale bez efektów, wydając
                  z 80 peelenów co miesiąc :( Porzuciłem tą regularność dość szybko.
                  No może dziś zagrać?
                  Mojej bliskiej osobie udało się wygrać, ale to był radiowy konkurs, na święta.
                  Trafiła odtwarzacz kompaktowy + odkurzać + robot kuchenny. Niestety wszystko
                  marnej firmy...
                  woytek
                  • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 14:38
                    dzis zagraj koniecznie!!!
                    ja kiedys wygrałam w kinie film na wideo!! "dzień swira"
                    ale to było losowanie
                    • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 16:05
                      to wiecie co? ja to jestem ciamajda jesli chodzi o takie rzeczy, rodzice maja
                      kolektury a ja najwyzej co 2-trafiam (ktora ejst rzecz jasna nie platna), a w
                      zdrapki co najwyzej 2 zl zeby sie doehrac:( ale dzis zagralam:)
                      aha, omarto a moze bysmy razem na kurs rosyjskiego? juz od paru lat chcialam
                      sie go uzcyc, bo tak przeczuwalam ze bedzie jego wielki come back i jak widze
                      moje przypuszczenia sie sparwdzaja, a moze znasz jakas tsrone w necie z ktorej
                      mozna sie cos poduczyc, w razie czego mam w domu mame:) ktora zna rosyjski:P
                      pzdr
                      • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 16:13
                        ja swego czasu wzięłam nawet chyba ze 2 lekcje rosyjskiego!
                        stron niestety nie znam
                        • wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 17:38
                          Zagralem...3 tabeleczki skreslone. Nawet nie pamietam jakies liczby. Trzymac za
                          mnie kciuki !
                          Dzis taki dzien, ze nie mozna nie zagrac :)
                          • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 21:43
                            no i trafilam.... dwojke, siet, a moglam trojke, mialam skreslic date urodzin
                            chlopaka, ale pomyslalam "a skresle 13" no i skreslilam psai jego mac, eh, a
                            tak to bym chic miala trojeczke:( ja to mam szczescie, nie?:(
                            ps. odebralam wlasnie swoje swiadectwo, heh, czerwony pasek, choc raz w
                            karierze licealnej:) i ku mojemy niesamowitemu zaskoczeniu dyplom i wpis do
                            ksiegi olimpiad:) fajna mine zrobilam jak uslyszalam swoje nazwisko z ust
                            dyrektorki:)
                            pzdr
                            Kama, ktora wygrala dwojke
                            ps2. moj tata trafil trojke, no to wygral 7,50, bo postawil 2 kupony:)
                            • wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 21:55
                              a mozesz napisac wyniki
                              nie moge sie doczekac a w internecie dupa jasi nie podaja jeszcze (co za
                              prahistoryczne podejscie do internetu - ja chce miec to TERAZ !!!!!!!!)
                              • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 22:21
                                nie pamietam, pamietam tylko te swoje liczby, 2, 8, 12 i chyba jeszcze 49 i 46:)
                                • wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 02.06.04, 22:26
                                  Noooo , opublikowali w koncu wyniki :))
                                  Super !
                                  Trafilem jedynke :)))
                                  Ale liczby sa super 2,8,12,15,46,49
                                  jak dla mnie-nietrafialny zestaw...noajwyzej bedize nastepna kulminacja :)
                                  • woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 09:33
                                    Ja jeszcze nie sprawdziłem :)
                                    w.
                                    • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 09:53
                                      ja też trafiłam 2! żesz fuck
                                      • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:04
                                        no nie bedzie tej nastepnej kopulacji tak szybko, bo ktos z wawy trafil 6-stke
                                        • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:04
                                          woy napisal ze jeszcze nie sprawdzil, wiec moze to on? ale i tak sie nie
                                          przyzna:P
                                          • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:12
                                            Woy, przyznaj sie czy to Ty
                                            I przynajmniej na piwo nas zaproś :P
                                            • woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 10:51
                                              Cierpliwości, kwity zostawiłem w domu, jeśli to ja to po co w robocie siedzem???
                                              A gdzie padła wygrana, coś podano?
                                              Jeśli to ja to zamiast 10 arów będzie z 1000 przy augustowskiej puszczy :)
                                              Piwo tyż będzie.
                                              woytek

omarta napisała:

> Woy, przyznaj sie czy to Ty
                                              > I przynajmniej na piwo nas zaproś :P
                                              • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:26
                                                no własnie wygrana padła w waeszawie!!
                                                I to całość!
                                                Woy sprawdź szybko
                                                • woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:39
                                                  Po tym info zadzwoniłem gdzie trzeba i nie będzie 1000 arów tylko z 10, zamiast
                                                  tira browara jakieś 1-2 na pocieszenie...
                                                  Ehhh...
                                                  w.
                                                  • omarta Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:46
                                                    Wiec witaj w klubie Woy
                                                    No właśnie, w domu czeka wino i martini - cały litr
                                                    Tak ku pokrzepieniu serc po braku wygranej
                                                  • wolfgang87 Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 11:56
                                                    Eh:)
                                                    Widze ze sami hazardzisci. Szkoda ze nikt tu nie wygral, ale bylaby heca. A na
                                                    kuponie jest napisane, ze aby strzelic trójke prwdopodobienstwo jest 1:57.
                                                    Czu\yli calkiem spore. Czyli jak wyslesz 114 kuponow to moze nawet i 2 trojki
                                                    styrzelisz. I zarobisz 20 zl :))

No coz...Aby do nastepnej kopulacji !!! Niech tam, trzeba sobie troche pograc !
                                                  • woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 12:22
                                                    A Ty tylko o kumulacji :)
                                                    woy
                                                  • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 15:31
                                                    no:P niezla heca by byla:P
                                                    kiedys na matmie liczylismy prawdopodobienstwo trafienia 6, heh jest tak
                                                    minimalne ze hej:P
                                                    ale jak glupia gram w to, choc musze sie pilnowac by tylko w kopulacje i maks
                                                    dwa kuponiki bo inaczej koniec
                                                    a graliscie kiedys w zaklady bukmacherskie? jezu! normlanie sie od tego
                                                    uzaleznilam, tyle kasy w to wladowalam a nic nie wygralam:P a juz tyle sposobow
                                                    mialam:P heh, moj ojciec to co jakis czas tam wygra, musze sie zastanowci nad
                                                    ejgo sposobem:P
                                                    asz, chyba zajrze na strone STS-ów:P
                                                    pzdr
                                                  • woy Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 16:03
                                                    Wygrana 20 baniek padła na ul. Bonifacego w wawie, niedaleko mam rodzinkę może
                                                    jednak? :) może grali?
                                                    w.
                                                  • kamaoka Re: Ja, nie chwaląc się, 03.06.04, 16:29
                                                    sprawdz koneicznie, KONIECZNIE:p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka