Dodaj do ulubionych

The New Yorker Festival

03.09.05, 05:17
Czy ktos z Was ma w planach jakies wydarzenia tego festiwalu?
festival.newyorker.com/
Ja ide w piatek i w sobote, niedziele sobie odpuscilam. Ale jesli ktos z Was bedzie w Barnes and
Noble w sobote po jakis autograf, to moze sie spotkamy...
Witam, ciesze sie, ze to forum powstalo.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • staua Re: The New Yorker Festival 09.09.05, 04:23
      Dostalam juz zamowione bilety. Bede na spotkaniu z T. C Boyle i Davidem Bezmozgisem w piatek, w
      sobote na rozmowie z Dawkinsem. Na pewno pojde tez po podpis McEwana, bo "Saturday" mam od
      dawna.
      Mam wielka nadzieje, ze kogos z Was ten festiwal rowniez interesuje i bedzie mozna pozniej wymienic
      wrazenia...
      • bigapple1 Re: The New Yorker Festival 09.09.05, 04:30
        kurcze, zla jestem na siebie,ze tak puscilam NY festiwal w tym roku - zwlaszcza,
        ze za dawkinsem przepadam, bardzo chcialam isc na sesje z tracy chapman i na
        pokaz aaardmana... ale czasu malo, a w sobote trzeba jeszcze isc sluchac
        diamandy galas na koncercie w pace university! cos za cos,niestety :(
        • staua Re: The New Yorker Festival 09.09.05, 04:43
          Ja tez sie obudzilam, jak juz online nie bylo polowy biletow, bo takze chcialam isc na Tracy. No coz. W
          przyszlym roku niestety Ty mozesz, ja mam male szanse, bo bede mieszkac w Bostonie (moze zaloze
          wtedy osobne forum i blog :-))
          Dawkins, kultowa postac na pierwszym roku moich studiow, ciekawa jestem tej konfrontacji, ilez to
          czasu przesiedzielismy dyskutujac o jego ksiazkach...
          W te sobote bede miala mnostwo rzeczy do zrobienia, bo i to, i film na NYFF, i glosowanie. Mam
          nadzieje, ze zdaze ze wszystkim.
        • newyorkcity100 Re: The New Yorker Festival 09.09.05, 17:43
          Ja puscilam zupelnie wszystko. Jestem zawalona robota po uszy, bo przez dwa
          tygodnie funkcjonowalam bez okularow i wlasciwie nic nie moglam robic na
          komputerze. Wiec siedze caly weekend i ndrabiam zaleglosci

W poniedzialek ide na Blooma do NYPL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka