wolfgang87 17.06.04, 15:01 Zna ktoś to ? Fajny remix tego kiedys uslyszalem. A teraz jako ze Woy nic nie pisze, to ja napisze za niego, ze wygrzebal super muzyczke z Sejn. Prawie ludową !!! oto stronka: www.weekend.er.pl milej zabawy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 15:15 ej bo będzie na mnie żem ja jakiś fan takiej muzy. tylko o sejnach czegoś szukałem :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 15:29 tia ! I wszystko jasne :))) Nie ze mną te numery Bruner !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 16:18 no to ja sie pochwale, mam kolege z bylej juz klasy - Arwida ktory tworzy muzyke jak on mowi disco-dance, czyli na nasze disco-polo, mam nawet ejgo jeden utwor rozdawany w ramach autopromocji (wszyscy nauczyciele plytke z tym utworem dostali i na kazdej lekcji jej sluchalismy, takze tekst znam na pamiec:P), koelga stworzyl juz wiecej utworow, jeden lepszy od drugiego, rozpromowal je, gral na koncertach, byl z nim wywaid w radiu5 w audycji muzyki lekkiej latwej i przyjemnej, no i w kazda taka audycje sa puszzcane jego "kawalki":P, chlopak do tego gra na weselach i ma podobno niezle wziecie, lipiec juz ma obstawiony:P, szkoda ze czasy disco polo juz za nami bo by niezle zarobil, do tego wyglad ma wprost stworzony na taka muze (pakernia te sprawy), a do tego jest inteligentny, no w koncu w I LO sie uczyl:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 16:20 a co do tego zespolu "weekend", oni chyba niechcacy sa tacy smieszni:P "Formację WEEKEND opuścił Tomasz Niecikowski, który zdecydował się na karierę solową. Jego miejsce w sekcji tanecznej zajął Jacek Wasilewski, którego fotki i opis zamieściłam na stronie. Mimo rozstania, chłopacy nadal żyją w przyjaźni" chlopacy - dodaj to do naszej gwary, wszedzie sie smieja z tego naszego "chlopacy" zamist "chlopcy" Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 23:32 wrzuć w gugla "chłopacy" i zobaczysz ze raczej nie warto tego dodawac do slownika Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 16:25 lomatkoboska, poczytajcie np. dzial o zespole, hehe, blad na bledzie, stylistyczne, wszystkie:P ale zabawnie przynajmniej jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 16:26 i te filozoficzne mysli:"I tak jak wszystko, co ma początek, ma też koniec i nasze drogi wspólnego muzykowania się rozeszły i kapela przeszła do historii." jak to patetycznie brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 16:29 buahahah!!!! blagam pozcytajcie "o zespole" i o kazdym z nich, normlanie mozna pasc:P "Nazywam się Tomasz Piotr Jakubowski i jestem jednym z weekendziaków. Moi znajomi i przyjaciele wołają na mnie „BIAŁY” , a to dlatego, ze lubię nosić białe rzeczy i ogólnie lubię biały kolor. " weekandziak, buahihihi, moze sie nabijam, ale sa sympatyczni:> Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 16:33 albo facet ma zajebiste poczucie humoru... albo taki jest:> Nazywam się Jacek Wasilewski , ksywa Jaco. Mieszkam, studiuję i pracuję w Białymstoku. Mam ukończone 23 lata. Jestem spod znaku barana. Mam jedno rodzeństwo. Stan cywilny : jak na razie i jeszcze kawaler. Obywatelstwo polskie, wzrost 175 cm. W wolnym czasie, chociaż mało go mam spotykam się z kumplami i robimy małe wypady na piwko lub cole (żart;) . Mam wiele zainteresowań, jedno z nich i najważniejsze to taniec, później po kolei i jak leci muzyka, sport (oczywiście siłownia) itp. Muzyka : hip-hop, rap, electro, dance a także disco polo odkąd zacząłem tańczyć z WEEKENDAMI. Moim największym marzeniem jest przeczytanie "W pustyni i w Puszczy". Dziewczyna: ciemny blond, z poczuciem humoru, trudno dostępna, nie abstynentka, grzeczna dla niegrzecznych chłopaków, no i oczywiście z zajebista figurą. Pozdrowienia: dla mamy i taty, psa Maksa i suczki Tiny, siostry, szwagra, wszystkich ziomków z Białego , Grajewa i Moniek, oraz dla mojej ukochanej dziewczyny Agi. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: C'mon everybody Get Up !!! 17.06.04, 23:33 ano cóż...ich muzyka raczej pasuje do tego opisu... Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: C'mon everybody Get Up !!! 18.06.04, 08:46 czyzbys sobie sciagal ich kawalki ze strony, no no no.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: C'mon everybody Get Up !!! 18.06.04, 11:22 Ano trzeba bylo zobaczyc co oni tam produkuja. Choc wesole - to jednak jest to disco-polo. Odpowiedz Link Zgłoś