ivan.lukov 09.05.02, 18:08 ...piekne. w zadnym innym kraju nie widzialem tylu pieknych kobiet. jak bede sie zenil, to tylko z Polka. a co wy myslicie o naszych niewiastach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmc Re: Polki sa... IP: *.interserw.com 09.05.02, 18:57 Słowianki, a zwłaszcza Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Polki sa... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:00 Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy na czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, których akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... te nie są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna31 Re: Polki sa... IP: *.duna.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 00:01 Gość portalu: bebe napisał(a): > Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy na > czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, których > akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... te > nie są piękne. Myślę,że akrylowe paznokcie niewielkie mają znaczenie.Sama sobie założyłam, bo miałam niezbyt ładne naturalne i czułam dyskomfort-a teraz wyglądająświetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Polki sa... 11.05.02, 00:42 Gość portalu: luna31 napisał(a): > Gość portalu: bebe napisał(a): > > > Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy n > a > > czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, któryc > h > > akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... > te > > nie są piękne. > > Myślę,że akrylowe paznokcie niewielkie mają znaczenie.Sama sobie założyłam, bo > miałam niezbyt ładne naturalne i czułam dyskomfort-a teraz wyglądająświetnie. powinny miec skromniejsze makijaze Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Polki sa... 11.05.02, 00:42 Gość portalu: bebe napisał(a): > Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy na > czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, których > akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... te > nie są piękne. to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Polki sa... 10.05.02, 10:10 Zgadzam sie, ale trzeba jeszcze zauwazyc, ze nie sam wyglad świadczy Co z tego , ze ładna ale ważne "co pod sufitem" Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Polki sa... 10.05.02, 10:17 moge zabrac glos jako niewiasta?:) Polki sa jak inne kobiety tylko z domieszka polskosci, aha i slowianskosci:))))) a jak ktos sie zakocha to nie ma znaczenia Polka czy nie. tylko troche pozniej moga sie oczy na rozne rzeczy otwierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Polki sa... IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.05.02, 22:13 Trzeba przyznac, ze Polki przewaznie maja niezle figury. Zwlaszcza w porownaniu np. z Amerykankami. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Polki sa... 13.05.02, 18:33 Ostatnio w Budapeszcie widziałem wiele pięknych Węgierek (nie mylić z gatunkiem śliwek), ale najładniejsza z nich jak zagadała, to okazało się, że po polsku... Coś w tym jednak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Polki sa... IP: *.sympatico.ca 14.05.02, 02:20 To sie moze zdarzyc nie tylko w Budapeszcie. Zagadaj w Polsce do kobiety w Bialymstoku, Warszawie czy......... a tez odpowie Ci w innym jezyku. Piekne dziewczyny sa wszedzie. Trzeba tylko umiec na nie patrzec. A Polki nie tylko sa urocze, sa kochane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś