Dodaj do ulubionych

Polki sa...

09.05.02, 18:08
...piekne. w zadnym innym kraju nie widzialem tylu pieknych kobiet. jak bede
sie zenil, to tylko z Polka. a co wy myslicie o naszych niewiastach?
Obserwuj wątek
    • annabl Re: Polki sa... 09.05.02, 18:50
      Ja tam mysle, ze jestem w porzadku. :)
    • Gość: hmc Re: Polki sa... IP: *.interserw.com 09.05.02, 18:57
      Słowianki, a zwłaszcza Polki.
    • Gość: bebe Re: Polki sa... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:00
      Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy na
      czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, których
      akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... te
      nie są piękne.
      • Gość: luna31 Re: Polki sa... IP: *.duna.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 00:01
        Gość portalu: bebe napisał(a):

> Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy na
        > czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, których
        > akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... te
        > nie są piękne.

Myślę,że akrylowe paznokcie niewielkie mają znaczenie.Sama sobie założyłam, bo
        miałam niezbyt ładne naturalne i czułam dyskomfort-a teraz wyglądająświetnie.
        • szpiro Re: Polki sa... 11.05.02, 00:42
          Gość portalu: luna31 napisał(a):

> Gość portalu: bebe napisał(a):
          >
          > > Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy n
          > a
          > > czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, któryc
          > h
          > > akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach...
          > te
          > > nie są piękne.
          >
          > Myślę,że akrylowe paznokcie niewielkie mają znaczenie.Sama sobie założyłam, bo
          > miałam niezbyt ładne naturalne i czułam dyskomfort-a teraz wyglądająświetnie.

powinny miec skromniejsze makijaze

• szpiro Re: Polki sa... 11.05.02, 00:42
        Gość portalu: bebe napisał(a):

> Myślę, że Polki są najpiękniejsze. Ale nie te, które farbują swoje włosy na
        > czarno lub na blond, nie te, które przesadzają z solarium i nie te, których
        > akrylowe paznokcie sięgają kolan i odblaskowymi barwami biją po oczach... te
        > nie są piękne.
        to prawda

• ormond Re: Polki sa... 10.05.02, 01:12
      Bez przesady, bez przesady...
    • poziomk Re: Polki sa... 10.05.02, 10:10
      Zgadzam sie, ale trzeba jeszcze zauwazyc, ze nie sam wyglad świadczy
      Co z tego , ze ładna ale ważne "co pod sufitem"
      • anka1 Re: Polki sa... 10.05.02, 10:17
        moge zabrac glos jako niewiasta?:) Polki sa jak inne kobiety tylko z domieszka
        polskosci, aha i slowianskosci:))))) a jak ktos sie zakocha to nie ma znaczenia
        Polka czy nie. tylko troche pozniej moga sie oczy na rozne rzeczy otwierac.
        • Gość: Oka Re: Polki sa... IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.05.02, 22:13
          Trzeba przyznac, ze Polki przewaznie maja niezle figury.
          Zwlaszcza w porownaniu np. z Amerykankami.
    • Gość: de_ka Re: Polki sa... IP: *.interserw.com 11.05.02, 12:50
      tak
    • ralston Re: Polki sa... 13.05.02, 18:33
      Ostatnio w Budapeszcie widziałem wiele pięknych Węgierek (nie mylić z gatunkiem
      śliwek), ale najładniejsza z nich jak zagadała, to okazało się, że po polsku...
      Coś w tym jednak jest!
      • Gość: ........ Re: Polki sa... IP: *.sympatico.ca 14.05.02, 02:20
        To sie moze zdarzyc nie tylko w Budapeszcie. Zagadaj w
        Polsce do kobiety w Bialymstoku, Warszawie czy......... a tez
        odpowie Ci w innym jezyku. Piekne dziewczyny sa wszedzie.
        Trzeba tylko umiec na nie patrzec. A Polki nie tylko sa
        urocze, sa kochane. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka