Dodaj do ulubionych

4.................................

IP: *.fastres.net 04.07.02, 18:22
Obserwuj wątek
    • ralston Re: 4................................. 04.07.02, 18:30
      No dobra - umiesz liczyć do czterech! Brawo!
      • sluggard Niby mieliśmy olewać psujących forum, ale... 04.07.02, 19:09
        Cholera jasna, nie mogłeś z tych czterech wątków zrobić czterech postów w
        jednym wątku?! Po co tak zaśmiecać?!
        • Gość: Przemek Re: Niby mieliśmy olewać psujących forum, ale... IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 19:15
          ... czasami czlowieka cholera bierze i musi cos powiedziec.
          • a_g wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... 04.07.02, 19:17
            widać mamy na forum następcę Artura... :(
            • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 19:32
              a_g napisał(a):

> widać mamy na forum następcę Artura... :(

.......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............
              narazie to tylko proby techniczne...........
              • a_g Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... 04.07.02, 19:33
                Gość portalu: tato napisał(a):

> a_g napisał(a):
                >
                > > widać mamy na forum następcę Artura... :(
                >
                > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............
                > narazie to tylko proby techniczne...........

a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji?
                • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 20:10
                  a_g napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
                  >
                  > > a_g napisał(a):
                  > >
                  > > > widać mamy na forum następcę Artura... :(
                  > >
                  > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............
                  > > narazie to tylko proby techniczne...........
                  >
                  > a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji?

a_g owno mnie obchodzisz..................
                  • freewolf Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... 04.07.02, 21:39

> a_g napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: tato napisał(a):
                    > >
                    > > > a_g napisał(a):
                    > > >
                    > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :(
                    > > >
                    > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............
                    > > > narazie to tylko proby techniczne...........
                    > >
                    > > a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji?
                    >
                    > a_g owno mnie obchodzisz..................

Tato, wiesz, może można ci jakoś pomóc? Znam bardzo dobrego psychiatrę...
                    • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 21:48
                      freewolf napisał(a):

>
                      > > a_g napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: tato napisał(a):
                      > > >
                      > > > > a_g napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :(
                      > > > >
                      > > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............
                      > > > > narazie to tylko proby techniczne...........
                      > > >
                      > > > a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji?
                      > >
                      > > a_g owno mnie obchodzisz..................
                      >
                      > Tato, wiesz, może można ci jakoś pomóc? Znam bardzo dobrego psychiatrę...

........O ile wiem to Choroszcz na bruku...............
                      Jestes drektorem placowki?......
                      • Gość: Dyrektor Re:Uwaga! IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 21:56
                        Ja jestem Dyrektorem Placówki i wysyłšm po ciebie karetkę z trzema rosłymi,
                        łysymi pielęgniarzami. Trzeba cię izolować!
                        • Gość: tato Re:Uwaga! IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:15
                          Gość portalu: Dyrektor napisał(a):

> Ja jestem Dyrektorem Placówki i wysyłšm po ciebie karetkę z trzema rosłymi,
                          > łysymi pielęgniarzami. Trzeba cię izolować!

..........To ja ich przekupie.........i ci wpierdola.........
                          • Gość: Dyrektor Re:Uwaga! IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 22:43
                            Nie dostaniesz takiego kredytu. Zresztą są po lobotomii, wiedzą tylko, że mają
                            cię przywieźć, a dostaną cię do jedzenia.
                            • Gość: tato Re:Uwaga! IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:49
                              Gość portalu: Dyrektor napisał(a):

> Nie dostaniesz takiego kredytu. Zresztą są po lobotomii, wiedzą tylko, że mają
                              > cię przywieźć, a dostaną cię do jedzenia.

......Juz ci mowilem rolniku zajebany,zebys sie nie przemeczal.
                              Bo ci zylka peknie..................
                              Zyczliwy.
              • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 22:50

> a_g napisał(a):
                >
                > > widać mamy na forum następcę Artura... :(
                >
                > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............
                > narazie to tylko proby techniczne...........

Och, strach sie bać, kto nas wybawi od brutalnego, bezwzględnego faceta (?) o
                nicku tato. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA

No dobra teraz na poważnie:
                powiedz mi kogo ty próbujesz straszyć? aha i czym ty nas straszysz? kilkoma
                pustymi wątkami? jak chcesz to ja chętnie pożycze kalkulator, będziesz mógł
                liczyć nie tylko do 4 ale nawet (trzymaj się, bo ta liczba zrobi na tobie ogromne
                wrażenie) do 10. Tak słownie do dziesięciu. To jak, gdzie podrzucić kalkulator?
                • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:54
                  Gość portalu: Andi napisał(a):

>
                  > > a_g napisał(a):
                  > >
                  > >
                  >
                  > Och, strach sie bać, kto nas wybawi od brutalnego, bezwzględnego faceta (?) o
                  > nicku tato. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA
                  >
                  > No dobra teraz na poważnie:
                  > powiedz mi kogo ty próbujesz straszyć? aha i czym ty nas straszysz? kilkoma
                  > pustymi wątkami? jak chcesz to ja chętnie pożycze kalkulator, będziesz mógł
                  > liczyć nie tylko do 4 ale nawet (trzymaj się, bo ta liczba zrobi na tobie ogrom
                  > ne
                  > wrażenie) do 10. Tak słownie do dziesięciu. To jak, gdzie podrzucić kalkulator?

.........niczym,..................
                  Czy ja cos mowie?...........
                  • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 22:57

> .........niczym,..................
                    > Czy ja cos mowie?...........

zapomniałeś kropek przed drugim zdaniem...

PS. A właściwie to po co są te kropki?
                    • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:58

>
                      > > .........niczym,..................
                      > > Czy ja cos mowie?...........
                      >
                      > zapomniałeś kropek przed drugim zdaniem...
                      >
                      > PS. A właściwie to po co są te kropki?

.......by cie wkurwic?..........hehehe..........
                      • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:00

> > PS. A właściwie to po co są te kropki?
                        >
                        > .......by cie wkurwic?..........hehehe..........

hehehe ..........ja też tak umiem........ hehehe
                        hehehe a ja się tak łatwo nie "wkurwiam" hehehe

• Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:02

>
                          > > > PS. A właściwie to po co są te kropki?
                          > >
                          > > .......by cie wkurwic?..........hehehe..........
                          >
                          > hehehe ..........ja też tak umiem........ hehehe
                          > hehehe a ja się tak łatwo nie "wkurwiam" hehehe
                          >

........To spierdalaj.........hehehehe.................
                          • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:04

> ........To spierdalaj.........hehehehe.................

Sam sobie pobiegaj hehehe

• Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:06

>
                              > > ........To spierdalaj.........hehehehe.................
                              >
                              > Sam sobie pobiegaj hehehe
                              >

......Widze ze znasz jezyki obce?............hehehe................
                              • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:10

>
                                > ......Widze ze znasz jezyki obce?............hehehe................

Kilka przydatnych zwrotów sie zna... (tym razem bez hehehe)

• Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:14

>
                                  > >
                                  > > ......Widze ze znasz jezyki obce?............hehehe................
                                  >
                                  > Kilka przydatnych zwrotów sie zna... (tym razem bez hehehe)
                                  >
                                  .......hahaha?...................
                                  • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:17

> .......hahaha?...................

OOOOOOOOOOOOOOOO jakaś odmiana. Gratuluję rozwijasz się. (bez hehehe, hahaha,
                                    hihihi, ani żadnych innych głupot)

• Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:21

>
                                      > > .......hahaha?...................
                                      >
                                      > OOOOOOOOOOOOOOOO jakaś odmiana. Gratuluję rozwijasz się. (bez hehehe, hahaha,
                                      > hihihi, ani żadnych innych głupot)
                                      >

.....Ma sie to przypierdolenie....................co?....................
                                      • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:23

> .....Ma sie to przypierdolenie....................co?....................

Wiesz co? Nudzić mnie zaczynasz
                                        • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:26

>
                                          > > .....Ma sie to przypierdolenie....................co?....................
                                          >
                                          > Wiesz co? Nudzić mnie zaczynasz

...........????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!..................
                                          My chyba mamy dwie rozne opinie................co do tego.............
                                          • Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:29

> ...........????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!..................
                                            > My chyba mamy dwie rozne opinie................co do tego.............

Co się tak dziwisz? Chorych (na głowę też, a może tym bardziej) nie należy
                                            pozostawiać samych, bo mogą się skrzywdzić. Siedzę przez wzgląd na własne
                                            sumienie (żeby nie było że z braku towarzystwa się pociąłeś, czy coś w tym stylu,
                                            a ja ciebie zignorowałem), ale nie martw się, już niedługo...

Pozdrawiam wszystkich normalnych i "tata"
                                            Andrzej

• Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:31

>
                                              > > ...........????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!..................
                                              > > My chyba mamy dwie rozne opinie................co do tego.............
                                              >
                                              > Co się tak dziwisz? Chorych (na głowę też, a może tym bardziej) nie należy
                                              > pozostawiać samych, bo mogą się skrzywdzić. Siedzę przez wzgląd na własne
                                              > sumienie (żeby nie było że z braku towarzystwa się pociąłeś, czy coś w tym styl
                                              > u,
                                              > a ja ciebie zignorowałem), ale nie martw się, już niedługo...
                                              >
                                              > Pozdrawiam wszystkich normalnych i "tata"
                                              > Andrzej
                                              >

.........Czesc,czesc.............
                • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:57

>
                  > > a_g napisał(a):
                  > >
                  > >
                  >
                  > Och, strach sie bać, kto nas wybawi od brutalnego, bezwzględnego faceta (?) o
                  > nicku tato. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA
                  >
                  > No dobra teraz na poważnie:
                  > powiedz mi kogo ty próbujesz straszyć? aha i czym ty nas straszysz? kilkoma
                  > pustymi wątkami? jak chcesz to ja chętnie pożycze kalkulator, będziesz mógł
                  > liczyć nie tylko do 4 ale nawet (trzymaj się, bo ta liczba zrobi na tobie ogrom
                  > ne
                  > wrażenie) do 10. Tak słownie do dziesięciu. To jak, gdzie podrzucić kalkulator?

..............hehehe.................
                  • Gość: habitus Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 23:26
                    Tato ma krótką klawiaturę: 4 cyfry i kilka liter. A i tak używa głownie 2
                    literek: h i e ( czasem jeszcze u ). Tato, dość. Nie zauważyłeś, że tutaj nikt
                    nie używa słów nieparlamentarnych? Zauważyliśmy cię, może polubimy - ale
                    wybrałeś drogę niełatwą.
                    • Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:35
                      Gość portalu: habitus napisał(a):

> Tato ma krótką klawiaturę: 4 cyfry i kilka liter. A i tak używa głownie 2
                      > literek: h i e ( czasem jeszcze u ). Tato, dość. Nie zauważyłeś, że tutaj nikt
                      > nie używa słów nieparlamentarnych? Zauważyliśmy cię, może polubimy - ale
                      > wybrałeś drogę niełatwą.

..............I tu sie mylisz..........hehehe............
                      Lubie stukac w "samotnosci"i znikim nie dyskutowac.............
                      Zrobiles blad ze zaczepiles mnie...........moge byc bardzo niemily..........
                      Zyczliwy.
    • Gość: Przemek Re: 4................................. IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 19:20
      A teraz cos z zupelnie innej beczki.
      Jak zrobic polskie litery w komputerze z zainsalowanym angielskojezycznym
      Windows'em?
      • a_g Re: 4................................. 04.07.02, 19:23
        a odpowiednik: widok-kodowanie-srodkowoeuropejski?
        • Gość: Przemek Re: 4................................. IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 19:26
          O komputerach mam pojecie bardzo srednie, wiec prosze jasniej.
          • a_g Re: 4................................. 04.07.02, 19:31
            ja niestety też wiec to byla tylko taka proba. Widok jest na pasku (obok plik-
            file i edycji-edition). Tam powinno byc cos w rodzaju code, a tam (chyba - co
            podkreslam) cos w stylu srodkowoeurop.
            • Gość: Przemek Re: 4................................. IP: *.ipt.aol.com 04.07.02, 19:34
              Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chcilbym
              jeszcze moc ich uzywac.
              • freewolf Re: 4................................. 04.07.02, 21:32
                Gość portalu: Przemek napisał(a):

> Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chcilbym
                > jeszcze moc ich uzywac.

Proponuję zacząć od ściągnięcia odpowiednich czcionek.
                • Gość: chatka Re: 4................................. IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 04.07.02, 22:22
                  Tato, czy Big Brother to twoj brat, a moze syn? Coz za podobienstwo! Zenada !
                • ormond Re: 4................................. 04.07.02, 22:58
                  freewolf napisał(a):

> Gość portalu: Przemek napisał(a):
                  >
                  > > Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chcilbym
                  > > jeszcze moc ich uzywac.
                  >
                  > Proponuję zacząć od ściągnięcia odpowiednich czcionek.

Nie musisz nic sciagac:

1. Musisz zainstalowac Central European Language support. To juz pewnie masz bo
                  jak wspomniales, widzisz polskie czcionki.
                  2. Zeby pisac pop polski, w Control Panel, musisz znalesc miejsce do ustawienia
                  Input Locale. W roznych wersjach Windows jest to w roznych miejscach, ale
                  zawsze zaczynasz od Control Panel. U mnie tera jest to w Regional Setting
                  Properties (Windows NT).
                  3. dy juz znalazles Input Locales, musisz zainstalowac Polish jako jeden z
                  jezykiw. Przyciskasz Add i wybierasz Polish z drop-down list. Moze sie okazac, ze
                  pedziesz podszebowal dysk do Windows.
                  4. Tearz pozostaje juz tylko wybranie odpowiedniego keyboard (do pisania po
                  polsku sa dwa, osobiscie polecam Polish - Programmers). Robisz to poprzez
                  przycisniecie Properties of Polish Input Locale i wybranie odpowiedniego Keyboard
                  layout.
                  5. Nie zapomnij odhaczyc Enable indicator on taskbar, dzieki temu pojawi sie maly
                  przelacznik w prawym dolnym rogu, ktory pozwoli ci na zmienianie keyboard z
                  angielskiego na polski.
                  6. Pisac po polsku mozna we wszystkich aplikacjach Microsofta. Jesli ustawiles
                  keyboard jako Polish (Programmers), to a z ogonkiem otrzymujesz poprzez
                  przycisniecie Ctrl-a albo Alt-a (teraz mi wypadlo z glowy) itd. Musisz troche
                  poeksperymentowac abu sie do tego przyzwyczaic.

Proste...?
                  Powodzenia
                  • Gość: tato Re: 4................................. IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:05
                    ormond napisał(a):

> freewolf napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Przemek napisał(a):
                    > >
                    > > > Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chci
                    > lbym
                    > > > jeszcze moc ich uzywac.
                    > >
                    > > Proponuję zacząć od ściągnięcia odpowiednich czcionek.
                    >
                    > Nie musisz nic sciagac:
                    >
                    > 1. Musisz zainstalowac Central European Language support. To juz pewnie masz bo
                    >
                    > jak wspomniales, widzisz polskie czcionki.
                    > 2. Zeby pisac pop polski, w Control Panel, musisz znalesc miejsce do ustawienia
                    >
                    > Input Locale. W roznych wersjach Windows jest to w roznych miejscach, ale
                    > zawsze zaczynasz od Control Panel. U mnie tera jest to w Regional Setting
                    > Properties (Windows NT).
                    > 3. dy juz znalazles Input Locales, musisz zainstalowac Polish jako jeden z
                    > jezykiw. Przyciskasz Add i wybierasz Polish z drop-down list. Moze sie okazac,
                    > ze
                    > pedziesz podszebowal dysk do Windows.
                    > 4. Tearz pozostaje juz tylko wybranie odpowiedniego keyboard (do pisania po
                    > polsku sa dwa, osobiscie polecam Polish - Programmers). Robisz to poprzez
                    > przycisniecie Properties of Polish Input Locale i wybranie odpowiedniego Keyboa
                    > rd
                    > layout.
                    > 5. Nie zapomnij odhaczyc Enable indicator on taskbar, dzieki temu pojawi sie ma
                    > ly
                    > przelacznik w prawym dolnym rogu, ktory pozwoli ci na zmienianie keyboard z
                    > angielskiego na polski.
                    > 6. Pisac po polsku mozna we wszystkich aplikacjach Microsofta. Jesli ustawiles
                    > keyboard jako Polish (Programmers), to a z ogonkiem otrzymujesz poprzez
                    > przycisniecie Ctrl-a albo Alt-a (teraz mi wypadlo z glowy) itd. Musisz troche
                    > poeksperymentowac abu sie do tego przyzwyczaic.
                    >
                    > Proste...?
                    > Powodzenia

.........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?...............
                    Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?..............
                    • ormond Re: 4................................. 04.07.02, 23:07

> .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?...............
                      > Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?..............

What a moron!
                      • Gość: Andi Re: 4................................. IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:11
                        ormond napisał(a):

>
                        > > .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?...........
                        > ....
                        > > Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?..............
                        >
                        > What a moron!

:)))))))

• Gość: tato Re: 4................................. IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:12
                        ormond napisał(a):

>
                        > > .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?...........
                        > ....
                        > > Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?..............
                        >
                        > What a moron!

.......Vai a fare in culo.................
              • Gość: J.s. Polskie znaki IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 23:11
                Stronę internetową trzeba skonwertować specjalnym programem (Ogonki 97).
                Wybiera się kodowanie (iso-8859 lub windows-1250) i tyle.
                • poziomk Re: Polskie znaki 05.07.02, 14:53
                  Gos´c´ portalu: J.s. napisa?(a):

> Strone˛ internetowa˛ trzeba skonwertowac´ specjalnym programem
                  (Ogonki 97).
                  > Wybiera sie˛ kodowanie (iso-8859 lub windows-1250) i tyle.

i tutaj nie zgodze sie z jednym, kodowanie windows 1250 jest to
                  podstawowy BLAD przy tworzeniu stron. Kodownie to wykorzystuje
                  wiekszosc gotowych programow do robienia www (Front Page, Netscape)
                  we Polsce obowiazuje 1 system -iso 8859
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka