ralston Re: 4................................. 04.07.02, 18:30 No dobra - umiesz liczyć do czterech! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Niby mieliśmy olewać psujących forum, ale... 04.07.02, 19:09 Cholera jasna, nie mogłeś z tych czterech wątków zrobić czterech postów w jednym wątku?! Po co tak zaśmiecać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Niby mieliśmy olewać psujących forum, ale... IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 19:15 ... czasami czlowieka cholera bierze i musi cos powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
a_g wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... 04.07.02, 19:17 widać mamy na forum następcę Artura... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 19:32 a_g napisał(a): > widać mamy na forum następcę Artura... :( .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ narazie to tylko proby techniczne........... Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... 04.07.02, 19:33 Gość portalu: tato napisał(a): > a_g napisał(a): > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > narazie to tylko proby techniczne........... a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 20:10 a_g napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > a_g napisał(a): > > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > > narazie to tylko proby techniczne........... > > a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji? a_g owno mnie obchodzisz.................. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... 04.07.02, 21:39 Gość portalu: tato napisał(a): > a_g napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > a_g napisał(a): > > > > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > > > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > > > narazie to tylko proby techniczne........... > > > > a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji? > > a_g owno mnie obchodzisz.................. Tato, wiesz, może można ci jakoś pomóc? Znam bardzo dobrego psychiatrę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 21:48 freewolf napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > a_g napisał(a): > > > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > > > a_g napisał(a): > > > > > > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > > > > > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > > > > narazie to tylko proby techniczne........... > > > > > > a co podrobka hakera przygotowuje sie do akcji? > > > > a_g owno mnie obchodzisz.................. > > Tato, wiesz, może można ci jakoś pomóc? Znam bardzo dobrego psychiatrę... ........O ile wiem to Choroszcz na bruku............... Jestes drektorem placowki?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Re:Uwaga! IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 21:56 Ja jestem Dyrektorem Placówki i wysyłšm po ciebie karetkę z trzema rosłymi, łysymi pielęgniarzami. Trzeba cię izolować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re:Uwaga! IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:15 Gość portalu: Dyrektor napisał(a): > Ja jestem Dyrektorem Placówki i wysyłšm po ciebie karetkę z trzema rosłymi, > łysymi pielęgniarzami. Trzeba cię izolować! ..........To ja ich przekupie.........i ci wpierdola......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Re:Uwaga! IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 22:43 Nie dostaniesz takiego kredytu. Zresztą są po lobotomii, wiedzą tylko, że mają cię przywieźć, a dostaną cię do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re:Uwaga! IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:49 Gość portalu: Dyrektor napisał(a): > Nie dostaniesz takiego kredytu. Zresztą są po lobotomii, wiedzą tylko, że mają > cię przywieźć, a dostaną cię do jedzenia. ......Juz ci mowilem rolniku zajebany,zebys sie nie przemeczal. Bo ci zylka peknie.................. Zyczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 22:50 Gość portalu: tato napisał(a): > a_g napisał(a): > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > narazie to tylko proby techniczne........... Och, strach sie bać, kto nas wybawi od brutalnego, bezwzględnego faceta (?) o nicku tato. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA No dobra teraz na poważnie: powiedz mi kogo ty próbujesz straszyć? aha i czym ty nas straszysz? kilkoma pustymi wątkami? jak chcesz to ja chętnie pożycze kalkulator, będziesz mógł liczyć nie tylko do 4 ale nawet (trzymaj się, bo ta liczba zrobi na tobie ogromne wrażenie) do 10. Tak słownie do dziesięciu. To jak, gdzie podrzucić kalkulator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:54 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > a_g napisał(a): > > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > > narazie to tylko proby techniczne........... > > Och, strach sie bać, kto nas wybawi od brutalnego, bezwzględnego faceta (?) o > nicku tato. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA > > No dobra teraz na poważnie: > powiedz mi kogo ty próbujesz straszyć? aha i czym ty nas straszysz? kilkoma > pustymi wątkami? jak chcesz to ja chętnie pożycze kalkulator, będziesz mógł > liczyć nie tylko do 4 ale nawet (trzymaj się, bo ta liczba zrobi na tobie ogrom > ne > wrażenie) do 10. Tak słownie do dziesięciu. To jak, gdzie podrzucić kalkulator? .........niczym,.................. Czy ja cos mowie?........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 22:57 Gość portalu: tato napisał(a): > .........niczym,.................. > Czy ja cos mowie?........... zapomniałeś kropek przed drugim zdaniem... PS. A właściwie to po co są te kropki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:58 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .........niczym,.................. > > Czy ja cos mowie?........... > > zapomniałeś kropek przed drugim zdaniem... > > PS. A właściwie to po co są te kropki? .......by cie wkurwic?..........hehehe.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:00 Gość portalu: tato napisał(a): > > PS. A właściwie to po co są te kropki? > > .......by cie wkurwic?..........hehehe.......... hehehe ..........ja też tak umiem........ hehehe hehehe a ja się tak łatwo nie "wkurwiam" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:02 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > PS. A właściwie to po co są te kropki? > > > > .......by cie wkurwic?..........hehehe.......... > > hehehe ..........ja też tak umiem........ hehehe > hehehe a ja się tak łatwo nie "wkurwiam" hehehe > ........To spierdalaj.........hehehehe................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:04 Gość portalu: tato napisał(a): > ........To spierdalaj.........hehehehe................. Sam sobie pobiegaj hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:06 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > ........To spierdalaj.........hehehehe................. > > Sam sobie pobiegaj hehehe > ......Widze ze znasz jezyki obce?............hehehe................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:10 Gość portalu: tato napisał(a): > > ......Widze ze znasz jezyki obce?............hehehe................ Kilka przydatnych zwrotów sie zna... (tym razem bez hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:14 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > ......Widze ze znasz jezyki obce?............hehehe................ > > Kilka przydatnych zwrotów sie zna... (tym razem bez hehehe) > .......hahaha?................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:17 Gość portalu: tato napisał(a): > .......hahaha?................... OOOOOOOOOOOOOOOO jakaś odmiana. Gratuluję rozwijasz się. (bez hehehe, hahaha, hihihi, ani żadnych innych głupot) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:21 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .......hahaha?................... > > OOOOOOOOOOOOOOOO jakaś odmiana. Gratuluję rozwijasz się. (bez hehehe, hahaha, > hihihi, ani żadnych innych głupot) > .....Ma sie to przypierdolenie....................co?.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:23 Gość portalu: tato napisał(a): > .....Ma sie to przypierdolenie....................co?.................... Wiesz co? Nudzić mnie zaczynasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:26 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .....Ma sie to przypierdolenie....................co?.................... > > Wiesz co? Nudzić mnie zaczynasz ...........????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!.................. My chyba mamy dwie rozne opinie................co do tego............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:29 Gość portalu: tato napisał(a): > ...........????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!.................. > My chyba mamy dwie rozne opinie................co do tego............. Co się tak dziwisz? Chorych (na głowę też, a może tym bardziej) nie należy pozostawiać samych, bo mogą się skrzywdzić. Siedzę przez wzgląd na własne sumienie (żeby nie było że z braku towarzystwa się pociąłeś, czy coś w tym stylu, a ja ciebie zignorowałem), ale nie martw się, już niedługo... Pozdrawiam wszystkich normalnych i "tata" Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:31 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > ...........????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!.................. > > My chyba mamy dwie rozne opinie................co do tego............. > > Co się tak dziwisz? Chorych (na głowę też, a może tym bardziej) nie należy > pozostawiać samych, bo mogą się skrzywdzić. Siedzę przez wzgląd na własne > sumienie (żeby nie było że z braku towarzystwa się pociąłeś, czy coś w tym styl > u, > a ja ciebie zignorowałem), ale nie martw się, już niedługo... > > Pozdrawiam wszystkich normalnych i "tata" > Andrzej > .........Czesc,czesc............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 22:57 Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > a_g napisał(a): > > > > > widać mamy na forum następcę Artura... :( > > > > .......pocwaniakujcie jeszcze troche jak mozecie............ > > narazie to tylko proby techniczne........... > > Och, strach sie bać, kto nas wybawi od brutalnego, bezwzględnego faceta (?) o > nicku tato. BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA > > No dobra teraz na poważnie: > powiedz mi kogo ty próbujesz straszyć? aha i czym ty nas straszysz? kilkoma > pustymi wątkami? jak chcesz to ja chętnie pożycze kalkulator, będziesz mógł > liczyć nie tylko do 4 ale nawet (trzymaj się, bo ta liczba zrobi na tobie ogrom > ne > wrażenie) do 10. Tak słownie do dziesięciu. To jak, gdzie podrzucić kalkulator? ..............hehehe................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 23:26 Tato ma krótką klawiaturę: 4 cyfry i kilka liter. A i tak używa głownie 2 literek: h i e ( czasem jeszcze u ). Tato, dość. Nie zauważyłeś, że tutaj nikt nie używa słów nieparlamentarnych? Zauważyliśmy cię, może polubimy - ale wybrałeś drogę niełatwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: wątpię czy odniesie to jakikolwiek skutek... IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:35 Gość portalu: habitus napisał(a): > Tato ma krótką klawiaturę: 4 cyfry i kilka liter. A i tak używa głownie 2 > literek: h i e ( czasem jeszcze u ). Tato, dość. Nie zauważyłeś, że tutaj nikt > nie używa słów nieparlamentarnych? Zauważyliśmy cię, może polubimy - ale > wybrałeś drogę niełatwą. ..............I tu sie mylisz..........hehehe............ Lubie stukac w "samotnosci"i znikim nie dyskutowac............. Zrobiles blad ze zaczepiles mnie...........moge byc bardzo niemily.......... Zyczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: 4................................. IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 19:20 A teraz cos z zupelnie innej beczki. Jak zrobic polskie litery w komputerze z zainsalowanym angielskojezycznym Windows'em? Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: 4................................. 04.07.02, 19:23 a odpowiednik: widok-kodowanie-srodkowoeuropejski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: 4................................. IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 19:26 O komputerach mam pojecie bardzo srednie, wiec prosze jasniej. Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: 4................................. 04.07.02, 19:31 ja niestety też wiec to byla tylko taka proba. Widok jest na pasku (obok plik- file i edycji-edition). Tam powinno byc cos w rodzaju code, a tam (chyba - co podkreslam) cos w stylu srodkowoeurop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: 4................................. IP: *.ipt.aol.com 04.07.02, 19:34 Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chcilbym jeszcze moc ich uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: 4................................. 04.07.02, 21:32 Gość portalu: Przemek napisał(a): > Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chcilbym > jeszcze moc ich uzywac. Proponuję zacząć od ściągnięcia odpowiednich czcionek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: 4................................. IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 04.07.02, 22:22 Tato, czy Big Brother to twoj brat, a moze syn? Coz za podobienstwo! Zenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: 4................................. 04.07.02, 22:58 freewolf napisał(a): > Gość portalu: Przemek napisał(a): > > > Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chcilbym > > jeszcze moc ich uzywac. > > Proponuję zacząć od ściągnięcia odpowiednich czcionek. Nie musisz nic sciagac: 1. Musisz zainstalowac Central European Language support. To juz pewnie masz bo jak wspomniales, widzisz polskie czcionki. 2. Zeby pisac pop polski, w Control Panel, musisz znalesc miejsce do ustawienia Input Locale. W roznych wersjach Windows jest to w roznych miejscach, ale zawsze zaczynasz od Control Panel. U mnie tera jest to w Regional Setting Properties (Windows NT). 3. dy juz znalazles Input Locales, musisz zainstalowac Polish jako jeden z jezykiw. Przyciskasz Add i wybierasz Polish z drop-down list. Moze sie okazac, ze pedziesz podszebowal dysk do Windows. 4. Tearz pozostaje juz tylko wybranie odpowiedniego keyboard (do pisania po polsku sa dwa, osobiscie polecam Polish - Programmers). Robisz to poprzez przycisniecie Properties of Polish Input Locale i wybranie odpowiedniego Keyboard layout. 5. Nie zapomnij odhaczyc Enable indicator on taskbar, dzieki temu pojawi sie maly przelacznik w prawym dolnym rogu, ktory pozwoli ci na zmienianie keyboard z angielskiego na polski. 6. Pisac po polsku mozna we wszystkich aplikacjach Microsofta. Jesli ustawiles keyboard jako Polish (Programmers), to a z ogonkiem otrzymujesz poprzez przycisniecie Ctrl-a albo Alt-a (teraz mi wypadlo z glowy) itd. Musisz troche poeksperymentowac abu sie do tego przyzwyczaic. Proste...? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: 4................................. IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:05 ormond napisał(a): > freewolf napisał(a): > > > Gość portalu: Przemek napisał(a): > > > > > Dziekuje za pomoc, ale polskie litery moge ogladac juz od dawna. Chci > lbym > > > jeszcze moc ich uzywac. > > > > Proponuję zacząć od ściągnięcia odpowiednich czcionek. > > Nie musisz nic sciagac: > > 1. Musisz zainstalowac Central European Language support. To juz pewnie masz bo > > jak wspomniales, widzisz polskie czcionki. > 2. Zeby pisac pop polski, w Control Panel, musisz znalesc miejsce do ustawienia > > Input Locale. W roznych wersjach Windows jest to w roznych miejscach, ale > zawsze zaczynasz od Control Panel. U mnie tera jest to w Regional Setting > Properties (Windows NT). > 3. dy juz znalazles Input Locales, musisz zainstalowac Polish jako jeden z > jezykiw. Przyciskasz Add i wybierasz Polish z drop-down list. Moze sie okazac, > ze > pedziesz podszebowal dysk do Windows. > 4. Tearz pozostaje juz tylko wybranie odpowiedniego keyboard (do pisania po > polsku sa dwa, osobiscie polecam Polish - Programmers). Robisz to poprzez > przycisniecie Properties of Polish Input Locale i wybranie odpowiedniego Keyboa > rd > layout. > 5. Nie zapomnij odhaczyc Enable indicator on taskbar, dzieki temu pojawi sie ma > ly > przelacznik w prawym dolnym rogu, ktory pozwoli ci na zmienianie keyboard z > angielskiego na polski. > 6. Pisac po polsku mozna we wszystkich aplikacjach Microsofta. Jesli ustawiles > keyboard jako Polish (Programmers), to a z ogonkiem otrzymujesz poprzez > przycisniecie Ctrl-a albo Alt-a (teraz mi wypadlo z glowy) itd. Musisz troche > poeksperymentowac abu sie do tego przyzwyczaic. > > Proste...? > Powodzenia .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?............... Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?.............. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: 4................................. 04.07.02, 23:07 > .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?............... > Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?.............. What a moron! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: 4................................. IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 04.07.02, 23:11 ormond napisał(a): > > > .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?........... > .... > > Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?.............. > > What a moron! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: 4................................. IP: *.fastres.net 04.07.02, 23:12 ormond napisał(a): > > > .........Ja przepraszam,bo moze kurwa.............przeszkadzam?........... > .... > > Czy tu juz brak miejsca,by zalozycz inny temat?.............. > > What a moron! .......Vai a fare in culo................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.s. Polskie znaki IP: *.zigzag.pl 04.07.02, 23:11 Stronę internetową trzeba skonwertować specjalnym programem (Ogonki 97). Wybiera się kodowanie (iso-8859 lub windows-1250) i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Polskie znaki 05.07.02, 14:53 Gos´c´ portalu: J.s. napisa?(a): > Strone˛ internetowa˛ trzeba skonwertowac´ specjalnym programem (Ogonki 97). > Wybiera sie˛ kodowanie (iso-8859 lub windows-1250) i tyle. i tutaj nie zgodze sie z jednym, kodowanie windows 1250 jest to podstawowy BLAD przy tworzeniu stron. Kodownie to wykorzystuje wiekszosc gotowych programow do robienia www (Front Page, Netscape) we Polsce obowiazuje 1 system -iso 8859 Odpowiedz Link Zgłoś