bystrzynka.popiolek 26.07.05, 16:43 Niby tyle tu mieszkam, a znam trzy na krzyż.. Czy znacie jakieś fajne, podobne w klimacie do Czeslava? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela0508 Re: Puby, które? 26.07.05, 16:56 Ja chodzę do Yam'y (czwartki karaoke, jak dla mnie za dużo ludzi; piątki imprezki do potańczenia i ludzi tak w sam raz, można poskakać). Czasem Rampa ładny ogródek, miło. W samym klubie ciaaasno, jak dla mnie za ciaaasno. A Tcheslav kiedyś było super. Teraz dołuje mnie puszczana tam muza. W efekcie jest tak, że przychodzimy tam ze znajomymi na pierwsze piwko. Niestety dla właścicieli kończy się zawsze na jednym. Pozdro Tyle ja E. Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: Puby, które? 27.07.05, 14:29 ela0508 napisała: > Ja chodzę do Yam'y (czwartki karaoke, jak dla mnie za dużo ludzi; piątki > imprezki do potańczenia i ludzi tak w sam raz, można poskakać). Czasem Rampa > ładny ogródek, miło. W samym klubie ciaaasno, jak dla mnie za ciaaasno. Te znam akurat, ale i tak dzięki:)) > A Tcheslav kiedyś było super. Teraz dołuje mnie puszczana tam muza. W efekcie > jest tak, że przychodzimy tam ze znajomymi na pierwsze piwko. Niestety dla > właścicieli kończy się zawsze na jednym. A Tcheslavie tak daaaaaaaaaaaaaaaaaawno, nie byłam, bo w Łomży to ostatnio tylko na wakacje bywam, że nawet nie pamiętałam, jak się nazwę pisze;) Klimat faktycznie, jakby się popsuł.. Trochę szkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa31 Re: Puby, które? 24.03.06, 16:19 W łomży nie ma odpowiednuch pubow, przynajmniej takie jest moje skromne zdanie;) W lato goraco ze wysiedziec sie nie da, przyklad: ukochana łomżyniaków yama. No to by bylo na tyle. Pozdrawiem łomżyniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Puby, które? 31.07.05, 15:20 Yam cafe, Czesiek, Pod Konie, Papugi, Zjazd, Czarny Kot, Pod Ratuszem, ewentualnie Rzymianka no i Atom Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: Puby, które? 02.08.05, 14:07 Dzięki. Powiedz jeszcze, gdzie się Czarny i Rzymianka mieszczą - może zahaczę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Puby, które? 02.08.05, 15:14 rzymianka miescila sie (mowie miescila bo niepamietam kiedy tam ostatnio bylem to kto wie moze juz zaorali;)na bema czarny kot (fajne miejsce bo dosc malo znane i kameralne) miesci sie na lomzycy na zabiej Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie kręgielnia 24.01.06, 16:03 a niedawno, jak słyszałam, otworzyli gdzieś kręgielnie, tylko nazwa lokalu uleciała.. pomóżcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: kręgielnia 24.01.06, 16:09 Pomagacie ;) Dawny załom Teraz też nie wiem jak to się nazywa. NIe byłam choć słyszałm same pozytywy zwłaszcza co do obsługi. I toalet ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: kręgielnia 24.01.06, 16:19 ela0508 napisała: > Pomagacie ;) > Dawny załom dzięki;)) nie kojarzę, gdzieś nad rzeką może? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: kręgielnia 24.01.06, 16:24 to chyba Sikorskiego, jak leci się nad rzekę. Swego czasu jakiś hotel tam był, chyba Załom się nazywał. Tak mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: kręgielnia 24.01.06, 16:32 ela0508 napisała: > to chyba Sikorskiego, jak leci się nad rzekę. Swego czasu jakiś hotel tam był, > chyba Załom się nazywał. Tak mi się wydaje... no, coś mi tam niby świta, dopytam się Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka26 Re: kręgielnia 21.06.06, 17:06 jak jedziesz od pks w stronę nowego mostu ...po lewej za wieżo ciśnień masz ''stary załom'' - też słyszałam, że teraz jest tam fajnie - bo jeszcze jakiś czas temu to ostro zniszczona speluna - sorry za wyrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
creekdancer Re: Puby, które? 06.06.06, 04:18 dean84 napisał: > czarny kot (fajne miejsce bo dosc malo znane i kameralne) miesci sie na lomzycy > na zabiej To Czarny Kot jeszcze istnieje???? Super!!!! Bywalam tam jakies 10 lat temu, kurcze bede musiala tam wstapic , wow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka26 Re: Puby, które? 21.06.06, 17:08 często gęsto chodzi tam mój szwagier - i mówi, że klimat 1 klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Puby, które? 22.06.06, 22:54 biedroneczka26 napisała: > często gęsto chodzi tam mój szwagier - i mówi, że klimat 1 klasa :) Mówicie, że gdzie to jest? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Puby, które? 16.02.06, 20:25 na Senatorskiej też jest jeden ascetyczny nieco, nie dorobili się jeszcze ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
e-moll Re: 54 24.03.06, 19:10 straszna hujowizna, że się tak szumnie wyrażę;-) nawet na forum machnałem coś na kształt wiersza po pobycie w tem przybytku rozkoszy ziemskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: 54 27.03.06, 20:07 a mnie tam nawet spoko sie siedzi w malej grupce, ale pan lysy zza baru to za duzy kozak jest:p Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Puby, które? 08.05.06, 12:50 no i jeszcze "Diavolo" podpada pod pub, bo mają i piffko ;) Takie dobre, zimne. Super po pizzowym szaleństwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Puby, które? 22.08.06, 22:55 Ja jestem spoza Łomży,ale mam chęć się wybrać do was na mały "clubbing" :) Co polecacie dla nowicjuszy z Ostrołęki ? Poproszę o dokładniejsze dane z adresami bo nie znam Łomży. pozdrawiam Kurpianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Puby, które? 22.08.06, 23:45 hmmm ja generalnie znam sie na tyle ze wiem gdzie fajnei posiedziec natomiast jak zaspokoic bardziej wysublimowane gusta, hmmm zalezy co dokladnie lubisz? kolo mcdonalda/statoil jest tego troche, puby-pod koniami i czeslaw pub oraz pub/restautacja yam cafe gdzie mozna zjesc ale i organizowane sa dyskoteki, karaoke, raz na czas koncert (rowniez w czeslawie) szczegolnie polecam czwartki i karaoke gdzie calkiem fajnie spiewa sie przeboje czasow naszych rodzicow a potem dyskoteka -mnostwo ludzi i zabawa jak na weselu:) do yamy nalezy tez ogrodek nieopodal, tzw. grzybek gdzie sie fajnie...siedzi:) dyskotekowo pobawisz sie w klubie atom ul poznanska ale to musisz sama sprawdzic czy CI podpasuje jesli lubisz bilard to od mcdonald idac w strone dworca bedzie 54, przestronne miejsce... niewiem co tu jeszcze napisac, znajdzie sie cos na miescie jeszcze i chocby rzymianka na osiedlu, ale tam rzadko chodze wiec nie wypowiem sie Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Puby, które? 23.08.06, 08:06 Wielkie dzięki za obszerne wyjaśnienia :) Muszę się kiedyś do Was wybrać:) Niestety trzeba jakoś dojechać, jeśli autkiem to impreza musi być bezalkoholowa:) Słyszałam od swoich znajomych, którzy odwiedzają Yam cafe i bardzo sobie chwalą. Dzięki za wymienione lokale i Twoje opinie:) Raczej interesują mnie jakieś puby, kafejki gdzie można posiedzieć przy piwku, dyskoteki to raczej nie dla mnie. Pozdrawiam łomżynian (mam nadzieję, że dobrze odmieniłam) Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Puby, które? 23.08.06, 11:00 teoretycznie powinno byc łomżan, ale wszyscy mowia łomżyniaków nawet i sami łomzanie ekhm, ...acy, ekhm...a czort wie ;) łomżynian też dobrze :p to jak tak polecam czwartek karaoke, tyle ze lepiej rezerwowac ze dwa dni wczesniej bo 'instantly' ciezka sprawa. Generalnei polega to na tym ze placisz 50 i masz to do wykozystania w barze, ale jak mniej osob i wyjasnisz ze nie jestes stad to moze i bez tego zarezerwuja, znajdz numer i sproboj, yam ma swoja strone tam powinno byc, adresu niestety niepamietam obowiazkowo zapraszam tez na pizze lub cokolwiek do 4 por roku, tego trzeba sprobowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Puby, które? 23.08.06, 11:03 tak nawiasem mowiac, co sie stalo z forum ostroleckim tutaj, bylo a teraz niemoge znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Puby, które? 23.08.06, 16:25 jest :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25487 ale ja tam do niech nie chodzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Puby, które? 23.08.06, 21:05 Jest ostrołęckie forum..ale niestety ono troszkę przysnęło, nudno sie zrobiło, ciągle poruszają na nim jakieś miejskie, lokalne problemy, już mnie znudziło komentowanie artykułów z lokalnej gazety :)...dlatego zaczęłam się bardziej udzielać na innych forach :) Ostrołękę znajdziesz w fora-miasta-woj.mazowieckie i o-ka :) Pozdrawiam łomżan (już tym razem poprawnie) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka26 Re: Puby, które? 23.08.06, 22:32 no to witamy u nas :) co do yam cafee to ja również polecam, ale jak mówisz, że nie lubisz dyskotek ... to może ''pod ratuszem'' malutki pub ...posiedzieć i wypić piwko w sam raz, a jak coś zjeść to ''4pory roku'' tyle, że tam pizzy piwkiem nie popijesz - a szkoda, bo moim skromnym zdaniem serwują najlepszą pizze w Łomży, lub D'Angelo na Ks.Janusza - pizza, lazania ...pyszne sałatki ..no i piwko na miejscu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Puby, które? 23.08.06, 22:43 Dziękuję za miłe przyjęcie :) Ja również wszystkich witam. Na pewno kiedyś się do Was wybiorę, na początek wpadnę do Yam cafe, a potem...hohoho..tam gdzie nogi poniosą, ale na pewno waszym szlakiem, każdy z was dał tu jakieś porady, swoje ulubione miejsca, więc jest do wyboru do koloru :D Niestety nie poszaleję za bardzo, jeśli wpadnę ze znajomymi to na pewno autkiem, później ktoś musi prowadzić i zwykle to jestem ja :)) Ja także zapraszam do naszej mieściny, ale niestety ja chyba nie polecę nic godnego uwagi, moje miasto śpi :( Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Puby, które? 23.08.06, 23:21 ale macie zaklady, elektrownie i ciuchcie..hehe gdyby polaczyc nasze miasta w jedno bylibysmy niepokonani :D ale yam nei jest az tak dyskotekowe, szczegolnie karaoke, ja tez nie jestem dyskotekowy ale czwartki w yamie to dla mnie wypas Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Puby, które? 23.08.06, 23:32 Czwartek niestety odpada, jestem osobą pracującą. Mam zamiar wybrać się kiedyś w piątek lub sobotę. Zakłady niestety zostawiają niemiłe zapachy, a ciuchcia już prawie nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka26 Re: Puby, które? 27.08.06, 15:12 a co z Awalonem lub z Karczmą ??? nic się tam nie dzieje?? ja jestem po piątkowej disco w Yam caffe i było baaardzo fajnie (w piątki jest muza bardziej techno ...) więc zależy co kto lubi :) :) przy okazji wpadliśmy do rzymianki - było właśnie karaoke, a w Vipie i 4 kier ... pustki :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Puby, które? 27.08.06, 20:53 Avalon jest ok, ale ja zwykle tam chodzę posiedzieć, pogadać przy piwku i jedzonku w ciągu tygodnia, w piątki czasami na karaoke. Karczma to sezonowy lokal, czynny chyba od maja do października, pyszna karkówka z grilla i piwko do tego..mniamm :) co do muzyki techno w yam cafe to przyznaję się od razu, że nie przepadam za tym rodzajem muzyki, ale na pewno przyjadę i sprawdzę to sama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka26 Re: Puby, które? 03.09.06, 14:42 to fajnie - ja też nie przepadam za techno ... ale wcale nieźle się bawiłam - no i techno jest w piątki - więc jak nie lubisz to musisz wpaść innego dnia - czwartek lub sobota - bo wtedy są najlpesze imprezki Odpowiedz Link Zgłoś