Gość: tim IP: *.koba.pl 03.02.07, 13:51 Witam!Czy ktoś wie gdzie teraz sprzedaje się psy?Czy na Kawaleryjskiej czy pod halą Włókniarza?Chodzi mi o niedziele.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: gdzie sprzedają psy? 03.02.07, 14:31 a nie mozesz jakiegos ze schroniska zaadoptowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.elpos.net 03.02.07, 14:36 Sonczcie z tym schroniskiem!! Bylam tam,smierdzi ze mozna sie porzygac i w klatkach sam same kolosy z groznymi klami!!! A male dzikie i chore i nie wiadomo jakie,nie kazdy umie obcowac z takim psem !!Jak ktos bedzie chcial to sobie pojdzie a jak ktos sie pyta to udziel mu konstruktywnej odpowiedzi na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 14:42 W schronisku sa teraz szczeniaki, ale z tych dużych psów, ja poszukuję mniejszych rozmiarów.Ale fakt, biedne sa te psiaki stamtąd, warunki też.Sprawdzam ogłoszenia, ale chce się zorientować co ludzie sprzedają na specjalnych targach psów:-)Tylko nie wiem gdzie teraz się odbywają i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiara Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.bialnet.com.pl 03.02.07, 14:55 dośc duży wybór psiakow jest na alllegoro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 15:31 Głownie chodzi mi o Białystok, ewentualnie najbliższe okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inspektor Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.02.07, 15:39 a może niebieskiego chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:16 a strzyzony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 16:40 Co to znaczy niebieskiego?Szukam szczeniaka - który wyrośnie na niewielkiego psa,nadajacego się do mieszkania w bloku o małym metrażu,spokojnego i miłego,jednak yorki i te inne rasowe psiaki są dla mnie za drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:51 niebieski ma niebieską krew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 17:45 no tak, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:08 Psy sprzedają przy hali włókniarza.A tak poza tym te małe psy nie są takimi aniołkami jak sądzisz,niektore są bardzo szczekliwe, złośliwe i nerwowe.Często ich duży temperament w małych ciałkach może przeszkadzać sąsiadom.Może lepiej kupić większego pieska(średniego)z fajnym charakterem np. boksera.Sama 6 lat temu kupiłam na rynku bokserkę i uważam że do bloku nie ma lepszego psa. Odpowiedz Link Zgłoś