Dodaj do ulubionych

gdzie sprzedają psy?

IP: *.koba.pl 03.02.07, 13:51
Witam!Czy ktoś wie gdzie teraz sprzedaje się psy?Czy na Kawaleryjskiej czy
pod halą Włókniarza?Chodzi mi o niedziele.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: gdzie sprzedają psy? 03.02.07, 14:31
      a nie mozesz jakiegos ze schroniska zaadoptowac ?
      • Gość: Madzia Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.elpos.net 03.02.07, 14:36
        Sonczcie z tym schroniskiem!! Bylam tam,smierdzi ze mozna sie porzygac i w
        klatkach sam same kolosy z groznymi klami!!! A male dzikie i chore i nie
        wiadomo jakie,nie kazdy umie obcowac z takim psem !!Jak ktos bedzie chcial to
        sobie pojdzie a jak ktos sie pyta to udziel mu konstruktywnej odpowiedzi na
        pytanie.
        • anka1 Re: gdzie sprzedają psy? 03.02.07, 14:39
          masz jakies problemy Madziu ?
      • Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 14:42
        W schronisku sa teraz szczeniaki, ale z tych dużych psów, ja poszukuję
        mniejszych rozmiarów.Ale fakt, biedne sa te psiaki stamtąd, warunki
        też.Sprawdzam ogłoszenia, ale chce się zorientować co ludzie sprzedają na
        specjalnych targach psów:-)Tylko nie wiem gdzie teraz się odbywają i kiedy.
        • Gość: psiara Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.bialnet.com.pl 03.02.07, 14:55
          dośc duży wybór psiakow jest na alllegoro
          • Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 15:31
            Głownie chodzi mi o Białystok, ewentualnie najbliższe okolice.
            • Gość: Inspektor Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.02.07, 15:39
              a może niebieskiego chcesz ?
              • Gość: olo Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:16
                a strzyzony ?
              • Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 16:40
                Co to znaczy niebieskiego?Szukam szczeniaka - który wyrośnie na niewielkiego
                psa,nadajacego się do mieszkania w bloku o małym metrażu,spokojnego i
                miłego,jednak yorki i te inne rasowe psiaki są dla mnie za drogie.
                • Gość: olo Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:51
                  niebieski ma niebieską krew
                  • Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 03.02.07, 17:45
                    no tak, dzieki.
                    • Gość: becia Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:08
                      Psy sprzedają przy hali włókniarza.A tak poza tym te małe psy nie są takimi aniołkami jak sądzisz,niektore są bardzo szczekliwe, złośliwe i nerwowe.Często ich duży temperament w małych ciałkach może przeszkadzać sąsiadom.Może lepiej kupić większego pieska(średniego)z fajnym charakterem np. boksera.Sama 6 lat temu kupiłam na rynku bokserkę i uważam że do bloku nie ma lepszego psa.
                      • Gość: tim Re: gdzie sprzedają psy? IP: *.koba.pl 04.02.07, 16:21
                        dzięki :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka