Dodaj do ulubionych

Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski?

IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.02.01, 22:30
Zdecydowanie. Jest tutaj tak zimno, że niektórzy parlamentarzyści mieliby schłodzone (i wyważone) poglądy na większość spraw.
Obserwuj wątek
    • Gość: yanko Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.ae.krakow.pl 17.02.01, 19:41
      NIe. powinny być niepodległym państwem miastem.
    • Gość: Maniak Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 18.02.01, 13:47
      Odkąd mieszkam w Suwałkach mówię o nich w samych naj...
      Każe miejsce gdzie jestem jest moją niepowtarzalna stolicą. Moja stolicą! Lubię siebie i innych, lubię...
    • Gość: ja Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? Taaaak IP: *.ahoj.pl 19.02.01, 15:34
      Zdecydowanie popieram
    • Gość: mumin Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 21:51
    • Gość: okrecik Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: 192.168.7.67, 149.156.124.7, 149.156.96.* 27.03.01, 18:17
      wiec!!ja jako suwalszczanin powiadam iz Suwalki nie tylko powinny ale i sa
      (nieoficjalnie) stolica Polski i pepkiem Europy!!!!

a napewno sa i to nie podlega dyskusji stolica zimna w zimie i upalu w
      lato...!!!!
    • Gość: julenka Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: 192.168.7.67, 149.156.124.7, 149.156.96.* 27.03.01, 18:18
      zgadzam sie z okrecikiem!!!(bo to moj ukochany mąż ...i ja tez jestem z
      Suwalk...)
    • Gość: SPSa Suwalki stolica Ziemi IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 22:36
      teraz wystarczy wymordowac tych, ktorzy sie temu sprzeciwia. muzem wojska polskiego oraz nasza kochana
      jednostka wyrazila serdeczne poparcie dla chwalebnej inicjatywy i z pewnoscia pospieszy nam z pomoca.
      Suwalczanie - ci, mieszkajacy na naszej ziemi, ci, ktorzy czuja sie nimi w sercu, oraz ci, ktorzy chcieliby przezyc
      nasza ekspansje - laczmy sie! ;)
    • Gość: konik Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 14:48
      Słuszałem, że potomkowie Jaćwingów starają się o zwrot
      mienia przy reprywatyzacji.
      • Gość: SPSa ech.. te plotki.. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 20:54
        Jacwingowie maja juz swoje cmentarzysko. trudno jest im powstac z grobu, kiedy co roku po nich depczemy na
        festynie.
    • Gość: Augustow Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.sprint.ca 09.07.01, 04:18
      "Suwalki: stol-i-co?" Ocywiscie ze tak! Swiatla na glownych skrzyzowaniach juz
      dawno zainstalowali, dwa, jedno przy kazdym kosciele, na odleglych bokach
      miejscowego, glownego, parku. Tak sie zlozylo ze banki sa rowniez usytuowane
      przy kazdym z tych skrzyzowan, na przeciwko kazdego 'osciola; jak wychodzisz z
      jakiegokolwiek banku, to tylko zielone jazy sie w oczy, jak weza... Ale,
      jaszcze musisz uwazac na duzy ruch uliczny i twarde konskie kartacze,
      specjalnie w dnie odpustowe, ktore sciagaja chlopow z calej okolicy czesto
      gesto, i gesciej bo na jarmark, sukces sprzedaz jaj na ktorym, musi byc
      zagwarantowy woda swiecona przed sprzedaza i ognista po sprzedazy...

Kto sie zgadza zeby Suwalki, ze wzgledy na tak naturalnie wzrastajacy ruch
      miejsk-owy, zostaly mianowane "stol-i-co"?

• Gość: bywalec Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 12:25
        Stary, przecież piszesz to przez zazdrość, że mieszkasz w Augustowie a nie w
        Suwałkach.Pozdrawiam wszystkich Suwalszczan których znam i których nie znam.
        Bardzo fajne miasto i bardziej nadaje się na stolicę niż złodziejska Warszawa.
        Zastanówcie się czy dla warszawiaków nie wprowadzić wiz.
        • Gość: Augustow Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.wopac.11.library.ubc.ca 01.08.01, 19:18
          "Stary", ja jestem Augustow ale nie z Augustowa, nie jak ty blednie sadzisz. A
          Suwalki sa i beda bogobojna dziura przez nastepne 500 lat: bozia blogoslawi (-
          la i -lil bedzie) suwalskich grubych zakonnikow: pewnie zaluja ze tylko ryb w
          Wigrach juz malo, bo wszystkiego innego maja wiecej niz im potrzeba?
    • Gość: Marcin To zależy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 00:06
      A czy Makdonalda Suwałki juz mają? Jak byłem w Suwałkach 2,5 roku temu to był w
      budowie. No i strasznie wtedy lało. Ale w Londynie mówią, że ciągle leje a
      stalica jest. A propos: jak byłem w L. to nie lało ani trochę.
      Chyba jednak lepiej, żeby Suwałki stolicą nie były, bo z Wielkopolski mam
      blizej do Warszawy. Pozdrawiam i gratuluję dwusetnego wpisu. Marcin
    • Gość: Reksio Re: Czy Suwałki powinne byc stolicą Polski? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 15:01
      Myślę, że nie, bo po co nam 100 000 urzędników administracji rządowej.
      Oczyszczalnia ścieków ma za małe moce przerobowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka