Dodaj do ulubionych

A może ja wolę kobiety?

IP: *.tkchopin.pl 07.10.04, 10:48
Mam mały problem... Powiedzcie mi jak to jest, że nie podniecają mnie zdjęcia
nagich mężczyzn... tylko kobiet??? Od pół roku jestem z moim facetem i on
mnie niesamowicie podnieca, ale jeśli chodzi o zdjęcia, to faceci mnie nie
ruszają... Za to piękne zdjęcia kobiet sprawiają, że nogi mi miękną... Czy to
nienormalne??
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziwna Re: A może ja wolę kobiety? IP: *.tkchopin.pl 07.10.04, 12:04
      ... Chyba nikogo nie interesuje mój problem... A ja nie wiem, jak sobie z nim
      poradzić... :(
      • czaroffnica24 Re: A może ja wolę kobiety? 07.10.04, 12:09
        A z czym chcesz sobie radzić ? Przecież kobiece ciało jest piękne :)
        Krągłe, kształtne, miękkie, cudowne, a nie takie męskie i kanciaste ;)
    • Gość: nefri Re: A może ja wolę kobiety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:24
      facet jest facetem a kobieta kobieta ja jestem kobieta i równiez jestem w
      podobnej sytuacji co Ty ale nie widze w tym problemu bo coz dziwnego i złego
      jest w podziwianiu pieknych kobiet.Czasami idac ulica sama jestem w stanie a
      raczej sie ogladam za pieknymi kobietami, ale bez jakis tam podtekstów. Byłam
      kiedys w takiej sytuacji, ze na imprezie podrywała mnie kobieta ale nie
      lesbijka skonczyło sie tym ze wymienilysmy ze dwa pocałunki pod koniec imprezy-
      było całkiem inaczej i przyjemnie i tyle ale nie widziałam w tym nic złego i
      wiecej sie to nie zdarzyło.Nadal slinie sie na widok męszczyzn uwielbiam z nimi
      sie kochac a na kobiety w dalszym ciagu bede zerkac ale tylko z punktu widzenia
      estetycznego.
    • losiu4 Re: A może ja wolę kobiety? 07.10.04, 20:18
      Gość portalu: Dziwna napisał(a):

> Mam mały problem... Powiedzcie mi jak to jest, że nie podniecają mnie zdjęcia
      > nagich mężczyzn... tylko kobiet???

ja tam nie mam problemu. Zdecydowanie podniecają mnie ciała kobiet... ale wiem,
      teraz to nie jest trendy... zejdę więc z tego swiata więc jako zacofaniec :)

> Od pół roku jestem z moim facetem i on
      > mnie niesamowicie podnieca, ale jeśli chodzi o zdjęcia, to faceci mnie nie
      > ruszają...

mnie też męskie ciała jakoś nie podniecają... natomiast dwie kobietki... czemu
      niby nie ;)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: agata losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:32
        dwie kobitki na raz??? ale z świntuch z ciebie...
        • losiu4 Re: losiu.. 08.10.04, 14:36
          jeszcze jaki :) ciesz się, żeś daleko, bobym nie popuścił i na cześć Twoją
          nastawał ;) o ile kobietą oczywiście jesteś :)

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: agata Re: losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:01
            toś mnie wystraszył z tym nastawaniem nielicho...gotowam tu nigdy nie wracać -
            ale żeś przecie daleko zatem moge spokojnie czasem sobie popisać
            • losiu4 Re: losiu.. 08.10.04, 19:43
              ale daleko siegam ;)

Pozdrawiam

Losiu
            • losiu4 Re: losiu.. 08.10.04, 19:46
              a skądżeś jest, Aśćka (Asani?)

Pozdrawiam

Losiu
              • Gość: agata Re: losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 22:46
                trudno się pokapować o kogo ci się rozchodzi...aśćka? nie znam...
                • losiu4 Re: losiu.. 09.10.04, 19:49
                  nie jestem pewien Twego stanu, zeby o płci nie wspomnieć :)

Pozdrawiam

Losiu
                  • Gość: agata Re: losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 01:15
                    ani ja twojego...
                    • losiu4 Re: losiu.. 11.10.04, 08:15
                      co do płci: możesz być pewna/y, żem samcem jest :)

Pozdrawiam

Losiu
                      • Gość: agata Re: losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:40
                        a jam kobieta tyle że... z jajami - jak mówią moi znajomi
                        • losiu4 Re: losiu.. 14.10.04, 07:00
                          witam zatem szanowną oponentkę :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Spoza Re: A może ja wolę kobiety? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 21:07
      Nie ma w tym nic nienormalnego, to równoprawny wybór. Niemniej żeby znaleźć
      odpowiedź, powinnaś sama się zastanowić, czy to tylko zachwyt estetyczny, czy
      także pragnienie.

@ losiu4 - jaki zacofaniec? Dlaczego ludzie nic nie potrafią pojąć? To nie o to
      chodzi, żeby "promować" homoseksualizm. Tylko żeby nie znieważać miłości dwojga
      ludzi niezależnie od ich płci.
      Nie uznaję pojęcia "zacofanie". Natomiast owszem nie podoba mi się postawa
      człowieka, który ślini się na widok paary "lesbijskiej" w filmie erotycznym,
      ale rzeczywistej lesbijce na uczciwy związek z partnerką nie pozwoli. Ale w tym
      zakresie nie wyjaśniłeś swojej postawy.
    • Gość: wisienqa Re: A może ja wolę kobiety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:00
      ja tesh wole podziwiac kobiety ale mezczyzn tesh ;-) nie jestes sama malutqa:*
      pozdrawiam!
    • vampirrka Re: A może ja wolę kobiety? 08.10.04, 22:55
      No to moze ja jestem starej daty ale wole zdecydowanie podziwiac ciala nagich,
      przystojnych, wysportowanych mezczyzn......
    • kasiunia62 Re: A może ja wolę kobiety? 09.10.04, 20:55
      JA też lubię zdjęcia ładnych kobiet,niekoniecznie ubranych :) Kobiety są bardzo
      ładne, mężczyzni...no coż nie mają już takich wdzięków. Ja zawsze porównuję się
      z pięknymi kobietami, albo biorę sobie za wzór i staram sie umodelować sylwetkę
      by mieć podobną ;)
    • Gość: Smiley12 Re: A może ja wolę kobiety? IP: 134.19.53.* 01.07.23, 18:00
      Hejka, minęło sporo lat od czasu kiedy to napisałaś.. mogłabyś powiedzieć jaki był dalszy rozwój wydarzeń? Jesteś teraz w związku z kobietą? A może jednak z mężczyzną? 😃
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka