09.12.05, 15:41
Wczoraj byl u mnie chlopak, niestety moi rodzice go nie akceptuja:( MOja mama
kazala mu wyjsc. On teraz milczy, mowil ze myslal ze mu nie zalezy na moich
rodzicach, nie wiem co sie zmienilo ze zaczelo mu zalezec, mowi ze mu zalezy.
Pytam sie go czy chce nadal ze mna byc, a on na to ze zobczymy jak to
bedzie...ja mowie ze rozumiem to jako ze "nie", a on ze ja wymyslam;/ co o tym
sadzicie czy to juz bedzie koniec?? co zrobilybyscie na moim miejscu? moze mam
mu dac troche czasu zeby to wszystko przemyslal??
Obserwuj wątek
    • Gość: Milenka Re: pomozcie IP: *.gorski.bzmw.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:57
      Ja mam bardzo podobną sytuację z rodzicami obecnie już mojego narzyczonego:)))
      Brak akceptacji rodziców jest bardzo trudnym przeżyciem ale postanowiliśmy mimi
      wszystko być ze sobą bo jesteśmy pewni swoich uczuć.
      Masz rację daj mu trochę czasu to dla niego trudny momęt, jeśli uważasz, że go
      kochasz i będziesz na tyle silna, że wytrzymasz ten stan rzeczy i będziesz w
      stanie odpierać ataki rodziców to powiedz mu co czujesz i chcesz byście byli
      razem pomimo wszystko. Trzymam kciuki powodzenia.
      Ps. dlaczego rodzice nie akceptują Twojego chłopaka?? jest jakiś konkretny
      powód??
      • Gość: kaskol Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:48
        poza tym czepieja sie o wiek...ja 19 on 25..
      • Gość: kaskol Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:50
        noi twierdza ze jestem zaslepiona ze nie widze jaki jest naprawde. On lubi
        alkohol nie przecze, nie ma tez pracy. Ale ja go kocham takiego jakim jest,
        dlaczego oni nie potrafia tego zrozumiec
    • nieogolona_pipcia Re: pomozcie 09.12.05, 16:42
      Nie zapraszaj go do siebie i tyle.
      • Gość: nikosia Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:07
        A dlaczego twoja mama go wyprosiła, co on takiego zrobił?
        • Gość: kaskol Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:11
          Wczoraj przyszedl do mnie z butelka wina, ale tylko dlatego bo ja powiedzialam ,
          ze mam ochote sie czegos napic.To sa powody moich rodzicow, ale ja go znam, wiem
          ze nie jest zly, wiem ze to naprawde wartosciowy czlowiek, ale oni tego nie
          rozumieja No i przeszkadza im rowznie to, ze ma motor..przeszkadza im to, ze
          kochamy sie ze soba. mowia ze jak tak to czemu sie nie pobierzemy. Ja nie jestem
          na to gotowa, on tez, kochamy sie ale nie myslimy o tym. Moi rodzice sa okropnie
          staroswieccy.
    • Gość: kaskol Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:15
      probowalam z nim dzis rozmawiac, ale on twierdzi ze jest wkurzony i nie ma ocoty
      rozmawiac:( nie odzywa sie do mnie...
      • Gość: Artur Przezywacz Re: pomozcie IP: 195.69.82.* 10.12.05, 02:37
        > ale on twierdzi ze jest wkurzony i nie ma ocoty rozmawiac:(

Ciota. Po co takiemu motor? Pozer.
        • Gość: ikcaj Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:41
          hehe...jakis chyba zazdrosny jestes;P tez bym sie wkurzyl, a jak go starsza
          wygonila to wyszlas razem z nim, czy tez stanelas po stronie rodzicow? to tez
          istotne
          • Gość: kaskol Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:13
            ja poszlam za nim, ale kazal mi wrocic do domu..
            • Gość: retarded Re: pomozcie IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.12.05, 07:40
              a czy on bierze cie od tyl?
              bo z przodu na taka stupid bitch to chyba nie moze patrzec
              skoncz podstawowke bitch
              • Gość: kaskol Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 09:13
                spadaj głupku, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie nie odzywaj
    • bastian20 Re: pomozcie 12.12.05, 09:20
      Hehs ja tam bym się nieprzejmował starsszymi, to w końcu jest twój wybur to ty
      z nim sie kochasz, śpisz i inne takie a nie twoi starsi :/
      Mój ojciec mi zawsze powtarza synu: "jak se pościelisz tak sie wyśpisz"
      I nigdy się niewtrąca w moje związki.
      Proponuje sie nieprzejmować zabaardzo rodzicami i kontynuować tą znajomość :p
      a różnica wieku wcale nie jest taka wielka 6 lat jeszcze 19-25 .... ja pamiętam
      jak miałem 18 a moja laska 14 :D i jesteśmy do dziś razem
    • Gość: ikcaj Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 10:09
      ze to niby do mnie ???
      • Gość: asia Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:56
        wiesz co ja się zastanawiam czy jemu na Tobie zależy.
        bo zachowuje sie jak urażony gnojek (a ma 25 lat!). różnica wieku nie jest duża
        i to napewno nie jkest problem . myślę że dla Twoich rodziców też nie. im chyba
        chodzi o alkohol i o tą pracę.
        zastanów się: chcesaz sie potem męczyć z dzieckiem (albo dziećmi) sama? bo on
        Cię oleje. na takiego wygląda. ale ja Was nie znam. życzę Ci jak najlepiej i
        mam nadzieję że przejrzysz na oczy. pozdrawiam.
        ps. nie odbieraj tego jak atak. to rada doświadczonej koleżanki
    • Gość: amelka Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:12
      zastanow sie czy rodzice nie maja choc troche racji, na pewno chca dla Ciebie
      dobrze a Ty patrzysz przez rozowe okulary bo go kochasz. jesli stwierdzisz ze
      nie maja, porozmawiaj z nimi, wytlumacz ze jestes dorosla i sama chcesz
      podejmowac decyzje, bez wzgledu na to czy sa sluszne, kazdy uczy sie na swoich
      bledach, chcesz sprobowac itd. a facet nie powienien byl sie na Ciebie obrazic
      bo to nie Twoja wina.
      • Gość: Frugo Re: pomozcie IP: *.eia.pl 13.12.05, 16:57
        ja mam prace zrobilem studia licencjat itd i tez mam taki problem starzy mojej
        baby mnie nie akceptuja ocenli mnie tylko po wygladzie a widzieli mnie przez 1
        godzine i wcale mnie nie znaja!!!a z dziewczyną jestem juz prawie 2 lata dla
        mnie oni nie istnieją wiec głowa do góry nie zwaracaj na nich uwagi bedzie dobrze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka